na, mes gydytojai uz gimdyma visai nemokejom, tik akuserei atsidekojom 100 lt, nes juk ji ir buna prie gimdyves. Gydytoja tik epizodiskai pasirodo.
O tartis su gydytoja nemanau, kad reikia, juk budintys gydytojai visi ne veltui dirba gimdymo namuose, ne santechnikai zino ka daro.
Sikart irgi nesitariu su niekuo, vaziuosim prasidejus gimdymui ir tiek. O jeigu labai patiks, padekosim ne tik zodziu, bet ir pinigais
na manau kada yra planine operacija, tai jau ir neiseina nesitarti su gydytoju..
o tada turi ir atsiskaityti uz tai..nes nors ta operacija yra atliekama dienos metu, bet gydytoja renkiesi pats , kuris noretum kad tau ja atliktu..
o tada turi ir atsiskaityti uz tai..nes nors ta operacija yra atliekama dienos metu, bet gydytoja renkiesi pats , kuris noretum kad tau ja atliktu..
turbut ne vienai galvoje sukosi ar sukasi mintis duoti ar neduoti gydytojai, akuseriai ir kt. pinigeliu. tartis ar nesitarti. kiek duoti? kiek duoda kiti? juk norisi kad tavimi ir tavo vaikeliu pasirupintu geriausiai, skirtu demesi ir siaip elgtusi maloniai.
taciau as tikrai grieztai nusiteikusi siuo atzvilgiu. gydytoju pareiga yra pasirupinti savo pacientais. juk net siais laikais yra hipokrato priesaika. suprantu, kad ju darbas labai sunkus, darbo valandos ilgos, bet gi ju niekas neverte pasirinkti sios specialybes. todel patys geriausi gydytojai yra tie, kurie dirba is pasaukimo. noriu tiketi ir tikiu, kad tokiu yra, ir tikrai ne vienas.
o pirkti uz pinigus gydytojo demesi, jo kompetencija man tikrai nesinori. nes ir tas demesys, ir sypsenos, ir malonus elgesys yra nenuosirdus ir netikri.
su gydytoja del gimdymo nesitariau. bet butent ji ir prieme i si pasauli mano mazutele. taip graziai, svelniai ir rupestingai. tai tikrai nuostabi gydytoja. po gimdymo kita diena ji mus aplanke ir padovanojo mano dukrytei maza dovanele. akuseres, sesutes, net sanitares irgi buvo malonios ir svarbiausia tikrai nuosirdzios.
veliau aplankiau savo gydytoja ir padovanojau knyga bei muzikos diska. tai buvo padeka uz tai, kad ji padovanojo man graziausius gimdymo prisiminimus. tikrus, nuosirdzius, o ne nupirktus...
taciau as tikrai grieztai nusiteikusi siuo atzvilgiu. gydytoju pareiga yra pasirupinti savo pacientais. juk net siais laikais yra hipokrato priesaika. suprantu, kad ju darbas labai sunkus, darbo valandos ilgos, bet gi ju niekas neverte pasirinkti sios specialybes. todel patys geriausi gydytojai yra tie, kurie dirba is pasaukimo. noriu tiketi ir tikiu, kad tokiu yra, ir tikrai ne vienas.
o pirkti uz pinigus gydytojo demesi, jo kompetencija man tikrai nesinori. nes ir tas demesys, ir sypsenos, ir malonus elgesys yra nenuosirdus ir netikri.
su gydytoja del gimdymo nesitariau. bet butent ji ir prieme i si pasauli mano mazutele. taip graziai, svelniai ir rupestingai. tai tikrai nuostabi gydytoja. po gimdymo kita diena ji mus aplanke ir padovanojo mano dukrytei maza dovanele. akuseres, sesutes, net sanitares irgi buvo malonios ir svarbiausia tikrai nuosirdzios.
veliau aplankiau savo gydytoja ir padovanojau knyga bei muzikos diska. tai buvo padeka uz tai, kad ji padovanojo man graziausius gimdymo prisiminimus. tikrus, nuosirdzius, o ne nupirktus...
june 1 jei tu manai kad neverta cia diskutuoti tai ko cia ilindai??? Jei jau tema atidaryta vadinasi diskutuoti kazkas nori
As irgi uz tai, kad moketi nereikia, gimdziau nesitarus ir niekam nemokejau (turejau saldainiu dezute, bet kadangi buvau po cezario operacijos nesusilenkiau issiimti ) ir tikrai niekada nemokesiu, man kvailai skamba, tipo jei duosiu pinigu geriau priziures ir mane ir mano gimstanti vaikeli... juk tai kvaila, ar taip, ar taip priziures Nesitariau, nemokejau ir esu tuo labai patenkinta, prieziura buvo super.O jei jau taip nera kur deti tu pinigeliu, paaukokit tiems, kuriems ju gal tikrai reiketu ( gal but vaikuciams kurie sunkiai serga, ar seip kam ) Man tas pinigu kisimas yra nepriimtinas........
CIA TIK MANO NUOMONE
As irgi uz tai, kad moketi nereikia, gimdziau nesitarus ir niekam nemokejau (turejau saldainiu dezute, bet kadangi buvau po cezario operacijos nesusilenkiau issiimti ) ir tikrai niekada nemokesiu, man kvailai skamba, tipo jei duosiu pinigu geriau priziures ir mane ir mano gimstanti vaikeli... juk tai kvaila, ar taip, ar taip priziures Nesitariau, nemokejau ir esu tuo labai patenkinta, prieziura buvo super.O jei jau taip nera kur deti tu pinigeliu, paaukokit tiems, kuriems ju gal tikrai reiketu ( gal but vaikuciams kurie sunkiai serga, ar seip kam ) Man tas pinigu kisimas yra nepriimtinas........
CIA TIK MANO NUOMONE
Kai esi tokioje būsenoje (nėštumas), norisi padaryti viską, kad vėliau žinotum, jos viską ir padarei.
Vien dėl to pinigus mes ir davėm, tiesiog susiradom gydytoją pas kurį gimdysim, sąžiningai lankėmės, pažindinomės, jautėm jo globą. Už tai žmogui ir atsilyginome. Akušerei taip pat mokėjom, beje ją mums pasiūlė pats gydytojas. Ir ką - laiku paspaudė, labiau prižiūrėjo - rezultatas - jokių plyšimų.
Gal lygiai taip pat būtų buvę jeigu būtume ir nemokėję, bet aš patenkinta, pinigų man negaila. Turiu savo stebukliuką sveiką gyvą, o ir pati sveika.
Čia rinktis kiekvienai pagal norus ir piniginę.
Vien dėl to pinigus mes ir davėm, tiesiog susiradom gydytoją pas kurį gimdysim, sąžiningai lankėmės, pažindinomės, jautėm jo globą. Už tai žmogui ir atsilyginome. Akušerei taip pat mokėjom, beje ją mums pasiūlė pats gydytojas. Ir ką - laiku paspaudė, labiau prižiūrėjo - rezultatas - jokių plyšimų.
Gal lygiai taip pat būtų buvę jeigu būtume ir nemokėję, bet aš patenkinta, pinigų man negaila. Turiu savo stebukliuką sveiką gyvą, o ir pati sveika.
Čia rinktis kiekvienai pagal norus ir piniginę.
Kaune gime mano antroji dukra(Cezaris buvo darytas),vienintele,kas gavo is musu saldainiu deze buvo palatos akusere,kuri zmoniskiausiai su manimi elgesi,ko negaleciau pasakyt apie vaiku seseles...kas liecia mokejima,niekam niekad nedaviau ir niekad neduosiu,niekas nuo to nepasikeistu jei daktarai neturi zmogiskumo jausmo
pritariu kadabrai kiekvienos reikalas duoti ar neduoti... mes nors ir nedaug pinigu turim, bet su daktaru tariausi del sventos ramybes.. juk ar galima taupyti pinigus del tokio pasaulio stebuklo
QUOTE(kristulka @ 2006 09 16, 12:19)
pritariu kadabrai kiekvienos reikalas duoti ar neduoti... mes nors ir nedaug pinigu turim, bet su daktaru tariausi del sventos ramybes.. juk ar galima taupyti pinigus del tokio pasaulio stebuklo
Manau cia yra snekama ne apie taupyma o apie daktaru zmogiskuma....
QUOTE(modestasta @ 2006 09 16, 13:17)
Manau cia yra snekama ne apie taupyma o apie daktaru zmogiskuma....
beabejo ... o argi jie laukiniai?
As zadejau gimdyti nesitarus ir niekam nemokejus. Taciau visi mano norai ir sprendimai apsiverte aukstyn kojom. Kadangi as gimdysiu viena (vaiko tetis mus paliko), tai del savo pacios ramybes nutariau tartis su gydytoja is anksto. Lankiausi pas ja visa nestuma, tai manau, kad ir per gimdyma bus ramiau, jei visa laika ji bus salia manes.
Nors siaip tai nematau prasmes metyti pinigelius, juk 500-600 Lt - tai tikrai ne tiek jau mazai.
Nors siaip tai nematau prasmes metyti pinigelius, juk 500-600 Lt - tai tikrai ne tiek jau mazai.
na kai as vaziavau gimdyt buvo viskaskaip ir gerai,pradzioj is karto akuserei davm 100lt,bet po to pamaina keitesi is jinai iejusi palata sako:tai va dabar reikes dalintis su ta kita po 50lt,as buvau apstulbusi,tai daugiau kitai nedavem,po kiek laiko prasidejo staigiai sunki preeklampsija tai prireike ir funkcijos ir epiduro vienu metu,zodziu ten tie priejo gydytoju,kad net vyras iki siol nezino kuriem dave,is viso dave 400lt,po to su vyru kai kalbejom pasirodo kuri dare cezari ir anestoziologas negavo nieko,nes ten tokia sumaistis,tai vienas darys tai kitas tai ir liko neaisku,tik tiek kad net nesupratau is viso kam vyras `dave,isena kad dave tiems kurie atejo paziuret i mane