Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjot už gimdymą? III dalis

QUOTE(Lialia26 @ 2007 12 12, 15:27)
mes iš anksto tarėmės su gydytoja,ji atvažiavo naktį iš namų, kai pradėjau gimdyti.Davėm 400 lt kažkur taip.Man buvo ramiau , kai žinojau, kad su gydytoja yra sutarta iš anksto  blush2.gif   nu suprantat.O kiek duoti arš viso duoti ? g.gif kiekvienos reikalas. Aišku galit sakyti, kad tai gydytojų pareiga,ir jie už tai algą gauna,kam jiems iš viso ką nors duoti ?  Aišku ne mūsų kaltė , kad gydytojų algos tokios,tačiau už tokį reikalą   biggrin.gif man tikrai negaila atsidėkoti    schmoll.gif aišku kiekvienam pagal galimybes  mirksiukas.gif

Na ta tavo paskutinė frazė keistai nuskambėjo unsure.gif Jei kalbama apie pinigus, jų tikrai yra, bet va principai neleidžia mokėti gydytojams į kišenę schmoll.gif
Man iš vis keista visi tie kyšiai ir t.t. g.gif Nejaugi šiais laikais viskas matuojama tik pinigais? :ohMan savigarba neleistų kažkam duoti kyšį smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Preila: 12 gruodžio 2007 - 21:31
ax.gif na nieko sau... nesitikejau, kad mokami tokie pinigeliai, juk per savo budejima priima ne viena gimdyma. Tai jeigu nieko neduosiu, tai gali ir nepasirupinti, o jeigu moketi maziau 200lt ? tai vel negerai... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai nieko nemokėjau,nei su kuo tariausi.Atėjo laikas ir važiavau į ligonine,juo labiau pas man buvo planinis cezaris.Na ir nepaliko negimdžiusios biggrin.gif.Aš tuos pinigėlius skyriau mažosios daikteliam.Manau kas nori ir gali tegul moka,čia kiekvieno teisė rinktis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2007 12 16, 00:10)
Aš tai nieko nemokėjau,nei su kuo tariausi.Atėjo laikas ir važiavau į ligonine,juo labiau pas man buvo planinis cezaris.Na ir nepaliko negimdžiusios biggrin.gif.Aš  tuos pinigėlius skyriau mažosios daikteliam.Manau kas nori ir gali tegul moka,čia kiekvieno teisė rinktis cool.gif

labukas, as noriu taves paklaust jei planine operacija, tai pries kiek laiko paguldo i ligonine ir kada tu jau suzinai kas tave operuos m ax.gif man pirmas buvo neplaninis cezaris, kaip si kart bus nezinau... ir nezinau tartis man cia su kuo ar ne...labai bijau, kad nesusitarus busiu numesta likimo valiai...kita vertus man sunku ir susitart, kadangi esu ne is vilniaus ir tik pries gimdyma mane sius ten, tai as nei su kuo tartis iki paskutines minutes nezinau...su pirmu vaikeliu susitariau su palatos gydytoja p[as kuria papuoliau atsigult...
Atsakyti
QUOTE(Mikutė @ 2007 12 09, 21:41)
manau, kad čia yra maišoma keli atvejai:
1. jei su gydytoju tariesi, kad pas jį gimdysi - galėsi skambinti kada nori, nors ir naktį, jei gimdymas prasideda nakti jis keliasi ir vaziuoja i ligoninę dėl tavęs, po gimdymo prižiūri išskirtinai, rūpinasi, tai tada ir moki pinigus.
2. jei prasidėjus gimdymui važiuoji į ligoninę ir gimdai bendra tvarka pas ta daktara kusis tuo metu dirba (tik nereikia suprasti pažodžiui) tada ir gali nieko neduoti, nes teisingai ligoniu kasos uz viska sumoka.

Labai pritariu. Pirmu atveju gydytojui gali tekti vaziuoti ne savo darbo diena ar keltis nakti. Galbut is draugo gimtadienio ar Kuciu vakarienes. Paklauskime saves, uz kiek pacios taip vidury nakties vaziuotume i darba, jei ta naktis - ne musu budejimas ax.gif Manau, kad geriausia tiesiai gydytojo pasiklausti sumos. Jei vaziuoji tiesiai i ligonine nesitarus, tai tikrai nebutina moketi, nemanau, kad koks gydytojas specialiai ka blogo darys rolleyes.gif

O del darbo vertes pinigais.... Teko pasikviesti meistra skalbimo masinai pataisyti. Atsakymas buvo - laukit, antroj dienos pusej atvaziuosiu, negaliu tiksliai pasakyt kada. Tai gerai, kad dekretinese - taip ir laukiau visa pusdieni. Skalbimo masina pataise. Uz 20 min darbo - 60 lt. T.y. valanda butu 180 lt. Atsakomybes palyginti su gimdymu tai nulis doh.gif Jei butu negales pataisyti, nieko baisaus. O su sveikata ir gyvybe, tai atsakymo "nemoku, neiseina" negali buti...
Atsakyti
QUOTE(Lavazza @ 2007 12 07, 18:26)
Nu paskaiciau as sita skyreli ir plaukai piestu atsistojo  blink.gif
Moteros, atsipeikekit!!!! Uz ka jus mokat tokius pinigus?????? Ar tie gydytojai pagimde uz jus???? g.gif  Abejoju...
Tai yra ju darbas, nemanau, kad jus banke, apmokeje saskaita, banko darbuotojai paliekat 200lt uz malonu aptarnavima...
Gydytojai gauna algas, taip, galbut jos mazokos...bet cia jau musu valstybes problema ir kuo daugiau jus kisit pinigu jiem tuo daugiau jie nores.
Suprantu, jie daug metu mokesi savo profesijos uz tai gauna tikrai ne miljonus, bet ar jus milionieres???
O toks besaikis pinigu kisimas viena diena atsisuks pries jus pacias. Na, norit atsidekoti, puiku, saunu - nupirkit puokste geliu, saldainiu, galu gale 100lt duokit, bet kai paskaitau, kad uz gimdyma moka 1000lt ir daugiau...  verysad.gif  graudu darosi...

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif. O ir laimingos baigties sumokėti pinigėliai negarantuoja.
Atsakyti
Vat idomu, ar dar yra, kas nemoka dabar uz gimdyma? g.gif
kai gimdziau pries 5 metus Kauno II lig., nemokejau nei lito(kazkaip nesove i galva, kad cia reikia dar daktaro ieskotis, tartis, buvau labai jauna, su pinigais prastokai buvo tada semoje) Nuvaziavau prasidejus saremiams, gimdziau pas budejusia gydytoja. Viskas buvo gerai,sklandziai. Po visko tik akuserei saldainiu, sampano nunesem.
Bet moketi 1000 litu uz gimdyma, tai jau virs visko. Tai tas daktaras turbut ir isstenes vaika uz gimdyve lotuliukas.gif Nesamone kazkokia. Nors jei turi daug atliekamu pinigu, kodel gi ne, gali pasisvaistyti?
Kai gimdysiu antra, nezinau, gal ir mokesiu kazkiek, bet tikrai ne 1000. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2007 12 18, 23:46)
Vat idomu, ar dar yra, kas nemoka dabar uz gimdyma? g.gif
kai gimdziau pries 5 metus Kauno II lig., nemokejau nei lito(kazkaip nesove i galva, kad cia reikia dar daktaro ieskotis, tartis, buvau labai jauna, su pinigais prastokai buvo tada semoje) Nuvaziavau prasidejus saremiams, gimdziau pas budejusia gydytoja. Viskas buvo gerai,sklandziai. Po visko tik akuserei saldainiu, sampano nunesem.
Bet moketi 1000 litu uz gimdyma, tai jau virs visko. Tai tas daktaras turbut ir isstenes vaika uz gimdyve lotuliukas.gif Nesamone kazkokia. Nors jei turi daug atliekamu pinigu, kodel gi ne, gali pasisvaistyti?
Kai gimdysiu antra, nezinau, gal ir mokesiu kazkiek, bet tikrai ne 1000.  doh.gif

Tikrai yra nemokančių, besilaukdama gulėjau ligoninėje iš keturių moteriškių nei viena nemokėjo, akušerei tik dėkojo po gimdymo. Aš pati abu vaikus pasigimdžiau "be mokesčio". Va jei už mane kas būtų pagimdęs būčiau pagalvojus lotuliukas.gif .
Atsakyti
Komentarai ne šioje temoje. Yra atskira tema "Gimdžiau ir niekam nemokėjau".
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes, as buvau isanksto susitarus su gydytoja ir jai mokejau 400Lt. O Anestezologiai daviau 100 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Lau_rike @ 2007 12 19, 14:39)
Sveikos busimos ir esamos mamytes, as buvau isanksto susitarus su gydytoja ir jai mokejau 400Lt. O Anestezologiai daviau 100 Lt.

O kurioje ligon.ir kuriam mieste,jei ne paslaptis rolleyes.gif
Atsakyti
as taip pat su jokiu gydytoju nesitariau ir nemokejau... buvo tik padeka po visko gydytojai 100 ir akuserei 100 dar 200 davem nestuma priziurinciai gydytojai.. mirksiukas.gif
Atsakyti