Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjot už gimdymą? III dalis

Drasiai galite gimdyti bendra tvarka - garantuoju visi gydytojai priziures profesionaliai, atliks viska ko reikia, nes bijo skandalu, kad nekristu reputacija, laikrasciai nelinksniuotu.
Aisku, uz rankos palaikyti gal neateis kelis kartus per diena, bet negi tai svarbiausia?
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2007 12 04, 13:22)
is kur tokios kainos? o jei neturi pinigu,negimdyk visai? pasipiktinau gydytojais  schmoll.gif

Kuo cia gydytojai deti? Suprantu tas, kurioms tiksliai kainas pasako, bet siaip patys zmones dakratus prie tokios tvarkos pripratina, tad nereikia cia skustis. Jei nori - duok, nenori - apsieis, jiem ir taip atlyginimus moka ir dar visokios, atleiskit uz issireiskima, zioplos mamos, prideda, tai galima ir be pinigu pagimdyt. Aisku, jei paciai nuo to ramiau, gali duot, bet tada daktaras jauciasi tarsi priristas ir nori nenori dazniau lankosi ir geriau priziuri, o siaip visiem dzin...
Atsakyti
Mokėjom po visko 100 lt, gimdėm vien tik su akušere, o ir mokėjom tik dėl to kad atsidėkot norėjom. Gimdėm Klaipėdos GN. Visi išankstiniai mokėjimai man nepriimtini schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baffie: 06 gruodžio 2007 - 22:58
Nemokėjom nieko, o viskas buvo thumbup.gif tarsi už gimdymą būtų sumokėta smile.gif
Atsakyti
Nu paskaiciau as sita skyreli ir plaukai piestu atsistojo blink.gif
Moteros, atsipeikekit!!!! Uz ka jus mokat tokius pinigus?????? Ar tie gydytojai pagimde uz jus???? g.gif Abejoju...
Tai yra ju darbas, nemanau, kad jus banke, apmokeje saskaita, banko darbuotojai paliekat 200lt uz malonu aptarnavima...
Gydytojai gauna algas, taip, galbut jos mazokos...bet cia jau musu valstybes problema ir kuo daugiau jus kisit pinigu jiem tuo daugiau jie nores.
Suprantu, jie daug metu mokesi savo profesijos uz tai gauna tikrai ne miljonus, bet ar jus milionieres???
O toks besaikis pinigu kisimas viena diena atsisuks pries jus pacias. Na, norit atsidekoti, puiku, saunu - nupirkit puokste geliu, saldainiu, galu gale 100lt duokit, bet kai paskaitau, kad uz gimdyma moka 1000lt ir daugiau... verysad.gif graudu darosi...
Atsakyti
manau, kad čia yra maišoma keli atvejai:
1. jei su gydytoju tariesi, kad pas jį gimdysi - galėsi skambinti kada nori, nors ir naktį, jei gimdymas prasideda nakti jis keliasi ir vaziuoja i ligoninę dėl tavęs, po gimdymo prižiūri išskirtinai, rūpinasi, tai tada ir moki pinigus.
2. jei prasidėjus gimdymui važiuoji į ligoninę ir gimdai bendra tvarka pas ta daktara kusis tuo metu dirba (tik nereikia suprasti pažodžiui) tada ir gali nieko neduoti, nes teisingai ligoniu kasos uz viska sumoka.
Atsakyti
Su niekuo nesitarėm, o atsidėkojom ne pinigais, o gerais kvepalais. Gydytoja ir akušerė buvo laaabai patenkintos thumbup.gif
Atsakyti

1. jei su gydytoju tariesi, kad pas jį gimdysi - galėsi skambinti kada nori, nors ir naktį, jei gimdymas prasideda nakti jis keliasi ir vaziuoja i ligoninę dėl tavęs, po gimdymo prižiūri išskirtinai, rūpinasi, tai tada ir moki pinigus.
2. jei prasidėjus gimdymui važiuoji į ligoninę ir gimdai bendra tvarka pas ta daktara kusis tuo metu dirba (tik nereikia suprasti pažodžiui) tada ir gali nieko neduoti, nes teisingai ligoniu kasos uz viska sumoka.
[/quote]

Butent.Pilnai sutinku ir pritariu.Nenori-nemokek ir nedekok, jei nesijauti dekinga.As del sventos ramybes tariausi su gyd.ir prasidejus gimdymui kviesiuosi ja.
Kas neseniai gimdete,jei ne paslaptis,kiek mokejot gyd.su kuria taretes(domintu Vln.)?
Pazistama pries kelias savaites gimde VGN,tai dave gyd.600,akuser.200,anestez.200.Tartasi buvo tik su gyd.
Atsakyti
uoj kaip paskaiciau, net galva apsisuko nuo sumu... blink.gif as net nezinau ka man daryt unsure.gif esu is moletu pirma vaikeli kai gimdziau AK tai visai netiketai susitariau su palatos gydytoja ( Ramasauskaite jei neklystu) kadangi mes ne is Vln mus siuncia kokia savaite pries gimdyma i ligonine, tai tik tada ir gali tartis ar nesitart su niekuo...tai mes jai tada (pries 4 metus) davem 100 lt kai pagulde i ligonine, o kai gimdyt reikejo jin atvaziavo is namu tai davem dar 400, o daugiau niekam, man tiesa sakant nedasilo...kad reikia kam duot dar... kadangi gimdymas komplikavosi, buvo atliktas neplaninis cezaris.... ir todel nezinau kaip cia bus si kart...nu ta prasme paciai leis gimdyt ar cezari darys, kaip suzinot kas man ji darys jei darys ir kiek dabar duot jei cezaris planinis bus....gal buvot kuri panasioj situacijoj? parasykit m ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Paskaiciau ir.... doh.gif Gimdziau Vilniaus gimgymo namuose, ten pat lankiausi ir prieziurai,Konsultaciniam centre.Buvau sutarus , kad gimdysiu pas ta gydytoja, kuri mane priziurejo(atvaziuos, kai reikes) Kaina labai normali 400 lt.Prasidejus saremiams pasiskambinau, ji kaip tik budejo.Viskas praejo super.Palikau jai puse,t.y. 200 Lt. Akuserei vyras atnese saldainiu deze.Viskas.Is kur jus tukstancius surenkat? doh.gif Kaimyne pries 2 sav. pagimde(ten pat),dare cezari ir tik 300 Lt... lotuliukas.gif Gal as kazko nesuprantu? g.gif
Atsakyti
Juokas juokais, merginos, bet kai paskaitai tas tukstantines sumas tai jau tikrai juokinga pasidaro... Mano nuomone tokia, tas kuris is viso nieko nedave tai ir saukia, kad tukstancius ismete, o kuris graziai padekojo medikams, nesididziuoja, o dziaugiasi gaves kvalifikuota mediku pagalba. Nesupykite jeigu ka nors mano zodziai izeide, bet visur reikalingas sveikas protas.
Atsakyti
mes iš anksto tarėmės su gydytoja,ji atvažiavo naktį iš namų, kai pradėjau gimdyti.Davėm 400 lt kažkur taip.Man buvo ramiau , kai žinojau, kad su gydytoja yra sutarta iš anksto blush2.gif nu suprantat.O kiek duoti arš viso duoti ? g.gif kiekvienos reikalas. Aišku galit sakyti, kad tai gydytojų pareiga,ir jie už tai algą gauna,kam jiems iš viso ką nors duoti ? Aišku ne mūsų kaltė , kad gydytojų algos tokios,tačiau už tokį reikalą biggrin.gif man tikrai negaila atsidėkoti schmoll.gif aišku kiekvienam pagal galimybes mirksiukas.gif
Atsakyti