Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjot už gimdymą? III dalis

As gimdziau AK su gydytoja nesitariau po gimdymo vyras dave gydytojai 500 Lt o akuserei 200 Lt
Atsakyti
Seip visos mamos raso kad dave tiek ir tiek nu nezinau papuoliau pas tokia akusere kuri is mano vyro nieko neeme ir liepe ir gydytojai neduoti nes jiems moka ligoniu kasos ,tad pries isejima as vedejai uz gera prieziura ir akuserei nunesiau saldainiu dezute ir brendzio buteliuka lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai mastau, kad duosiu simboliskai, tikrai ne tukstanti siekiancias sumas! Juk po gimdymo tik prasides visi rupesciai, kuriems pinigeliu reikes tikrai ne mazai..
Atsakyti
tiesiai sviesiai pasake - (2006.04) Kaune 2 lig 50+550
Atsakyti
Su niekuo nesitariau, tad nusprendziau, kad jei viskas ok tai ir atsidekosiu. Gydytojai ir akusere buvo nuostabus. Likau labai patenkinta ju darbu. Gydytojai daviau 300, o akuserei 100. smile.gif
Atsakyti
Man kainos buvo is anksto pasakytos. Kadangi gimdziau ne pas ta gydytoja, pas kuria planavau,(ta diena ji negalejo) tai si pasake, kad gimdymas kainuos maziau. Sumokejom 800Lt tai, kuri prieme. Akuserei vyras savo iniciatyva dave 150Lt. Tokios kainos Trakuose, Vilniuje kai kurie ir daugiau ima topsecret.gif
Atsakyti
As tariausi su pazistama gydytoja,tai atsidekojom simboliskai smile.gif
Atsakyti
Gimdžiau abu vaikus Mažylyje. Su pirmuoju tariausi-2003 m gydytojai mokėjau 400 Lt. Su antruoju nesitariau. Gydytojas pasakė, jei norėsite, atsidėkosite kai pagimdysite, tai kadangi jau buvo po viskam-gydytojui daviau 300 lt, akušerei 100 lt.
Atsakyti
Mes sumokejom 600 Lt gyditojui, visu pirma buvom susitarus, kad as pas ji gimdisiu, o cia jau aisku, kad reikia siek tiek daugiau sumoketi ir be to teko daryti cezario pjuvi. Akuserei -350 Lt, nes jau labai atydziai priziurejo mane. Reikejo dar sumoketi anestaziologui, bet mes nemokejom. Dar, savo nuoziura, sumokejom sesutei, kuri priziurejo mane po operacijos.
Atsakyti
Siaubas kazkoks! Kaip taip gydytojai dar gali? Pirma - tai nepadoru, antra - manau sventvagishka... Arba dirbi savo darba, arba ne. Juk gaisrininkams neduodam i kishene, kad gaisra greiciau gesintu, ar kokiam statybininkui, kad plytas graziau deliotu... Manau cia nukrypimas nuo normos... Normaliose shalyse puikiausiai apsieinama be pinigu. Visos drauges normaliai gimde, i kisene neduodavo niekam ir buvo labai patenkintos. Koshmaras kazhkox su tais LT gydytojais. Vaziuosiu kuo toliau, negimdysiu Lietuvoj su tokia ishkrypusia sistema!

labai patiko sitas pasisakimas, nors pati esu medicinos atstove bet tokio bardako dar nemaciau, kazkoks siaubas, negana kad taves laukia tokie isbandymai kaip gindymas, tai moteris dar turi rupintis kad ja pasirupintu tuo metu, apsurdas, istikruju kiekvienas dirbame savo darba, o gydytojai nera dievai, jie tik suteikia pagalba. manyciau toks mokestis tiktu jei ruosiesi gimdyti namuose, o ne ligonineje. labai idomu nuo kada prasidejo tie susitarimai?
Atsakyti
is kur tokios kainos? o jei neturi pinigu,negimdyk visai? pasipiktinau gydytojais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2007 12 03, 19:15)

labai patiko sitas pasisakimas, nors pati esu medicinos atstove bet tokio bardako dar nemaciau, kazkoks siaubas, negana kad taves laukia tokie isbandymai kaip gindymas, tai moteris dar turi rupintis kad ja pasirupintu tuo metu, apsurdas, istikruju kiekvienas dirbame savo darba, o gydytojai nera dievai, jie tik suteikia pagalba. manyciau toks mokestis tiktu jei ruosiesi gimdyti namuose, o ne ligonineje. labai idomu nuo kada prasidejo tie susitarimai?

Tai, kad man susidaro įspūdis, kad mamos pačios taip išlepino gydytojus, kiša tuos pinigus reikia nereikia. Ir dar , galvoja tai normalu blink.gif Tai tikrai nenormalu schmoll.gif Jei taip ir toliau, tai be pinigų nei pas vieną gydytoją nepateksim biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti