Kiek dabar kainauoja Vilniuje gimdymas susitarus?
kiek moketi gydytojai/ kiek mokėti akušerei kad nebutu per maza?
kai gimdziau pries 6 metus mokejome 400lt? o gabar? 1000-ar 1500? cia normalei?
Klaipedos gimdykloj, ta prasme ten prie jurininku ligonines?
QUOTE(xxkamane @ 2007 11 08, 11:55)
Kiek dabar kainauoja Vilniuje gimdymas susitarus?
Priklauso kur ir su kuo tariesi - mes ruosiames moket 600 gydytojui, o jei bus sudetingesnis gimdymas, duosim kokius 800.
QUOTE(endnote @ 2007 10 24, 14:05)
1000lt, o gyd jau pati anesteziologei ir akuserei paskirste... bet nebuvo gaila tu pinigeliu gimdziau trakuose
Jeigu Trakuose tai tau pasiseke, kad viskas gerai pasibaige
Mano pazistamo zmona gimde, tai iki siol po teismus trankosi del tu 1000Lt
mes tai 200lt akuserei davem ir 400lt gydytojui...ir daug visko seselems,vaiku gydytojai...
QUOTE(endnote @ 2007 10 24, 14:05)
1000lt, o gyd jau pati anesteziologei ir akuserei paskirste... bet nebuvo gaila tu pinigeliu gimdziau trakuose
o siaube
QUOTE(vignola @ 2007 10 23, 00:47)
As cia gal ne i tema ...bet net nezinojau,kad pas mus tokios kainos ...as pati gimdziau Italijoje(Sardinijoje) ir kai paklausiau akuseres apie tai,ar reikia kazkiek moketi,ji i mane taip keistai paziurejo ...ir paaiskino,kad jie gauna alga uz savo darba....ir jeigu kas nors is med. personalo pabandytu paiimti pinigus...tai didelis skandalas...gali atleisti is darbo ir t.t.Net dovanu niekas nepriima,tik geles....
Man irgi keista, kad pačios mamos kiša tuos pinigus į kišenes Pačios taip išlepina gydytojus, jeigu jau jie reikalauja pinigų Tipo kuo daugiau duosi, tuo geriau žiūrės, nesąmonė
Pati gimdžiau tris kartus, ir nei su vienu gimdymu nekišau gydytojams pinigų Ir tikrai viskas buvo labai Visi lakstė, šokinėjo aplink mane ir. t.Aišku prieš išeinant iš ligoninės vyras davė ir šampano, ir gėlių ir saldainių, bet tik tiek Bet, kad dabar tokius pinigus mokėt Tai važiuokit į privačią kliniką ir gimdykit Nereikės kišt į kišenę
gimdziau sia vasara Antakalny. Akuserei davem 200, anestezeologui 400, gydytojai 600. Nei seselems nei vaiku gyd. nieko nedavem, nes pati puikiai susitvarkiau
QUOTE(prokruste @ 2007 11 14, 23:01)
gimdziau sia vasara Antakalny. Akuserei davem 200, anestezeologui 400, gydytojai 600. Nei seselems nei vaiku gyd. nieko nedavem, nes pati puikiai susitvarkiau
Nelabai supratau kodel anestezeologui tiek daug,kazkaip idomiai tuos pinigelius skirstet
Gimdyti teko du kartus,abu gimdymai labai skirtingi... pries 8m.mokejom 1000lt.tiek paprase gydytoja.O praejusiais metais 600lt.-gydytojai ir 200lt.-akuserei.VEIKSMAS VYKO VGN.
QUOTE(*Deimantas* @ 2007 11 15, 13:43)
Gimdyti teko du kartus,abu gimdymai labai skirtingi... pries 8m.mokejom 1000lt.tiek paprase gydytoja.O praejusiais metais 600lt.-gydytojai ir 200lt.-akuserei.VEIKSMAS VYKO VGN.
oho pries 8 metus 1000 LT - tai buvo labai labai labai dideli pinigai
man planuojamas cezaris ir zadu gydytojai 700 Lt duoti, o anestezologui - 100 Lt ar cia gerai paskirsciau pinigelius?
prieš 8 mėnesius gimdžiau VGN. Gydytojai davėm 600 Lt, o akušerei - 300 Lt. Anesteziologo neprireikė, nes gimdžiau natūraliai, be jokių nejautrų