Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjot už gimdymą? III dalis

700lt. gydytojas tiesiai pasake, o ta suma pats padalino anesteziologui, akuserei - po kiek, tiesa, nezinau... gal ir nedave jiems g.gif
Atsakyti
As cia gal ne i tema blush2.gif ...bet net nezinojau,kad pas mus tokios kainos doh.gif ...as pati gimdziau Italijoje(Sardinijoje) ir kai paklausiau akuseres apie tai,ar reikia kazkiek moketi,ji i mane taip keistai paziurejo lotuliukas.gif ...ir paaiskino,kad jie gauna alga uz savo darba....ir jeigu kas nors is med. personalo pabandytu paiimti pinigus...tai didelis skandalas...gali atleisti is darbo ir t.t.Net dovanu niekas nepriima,tik geles.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vignola @ 2007 10 23, 01:47)
As cia gal ne i tema blush2.gif ...bet net nezinojau,kad pas mus tokios kainos doh.gif ...as pati gimdziau Italijoje(Sardinijoje) ir kai paklausiau akuseres apie tai,ar reikia kazkiek moketi,ji i mane taip keistai paziurejo lotuliukas.gif ...ir paaiskino,kad jie gauna alga uz savo darba....ir jeigu kas nors is med. personalo pabandytu paiimti pinigus...tai didelis skandalas...gali atleisti is darbo ir t.t.Net dovanu niekas nepriima,tik geles.... smile.gif

Kokia laime butu visoms lietuvos nestuke.gif , jei taip butu pas mus tongue.gif
Atsakyti
Prieš savaitę gimdžiau Klaipėdoje pinigėlių niekam nedaviau nors prie savęs jų turėjau (jeigu ką).Labai gera akušerė dirbo, labai man padėjo visada buvo šalia.
Atsakyti
mes sumokejom 450lt., bet cia jau gydytojas tiesiai sviesiai pasake, o akuserei davem 50lt., gomdziau Kauno klinikose
Atsakyti
1000lt, o gyd jau pati anesteziologei ir akuserei paskirste... bet nebuvo gaila tu pinigeliu mirksiukas.gif gimdziau trakuose
Atsakyti
As gimdziau pries 2 metus Tyzenhauzu gatveje Vilniuje,mokejau 400lt
Atsakyti
Išeinat namo, akušerei 500 ir saldainiai su brendžiu. Gydytojams nieko, nes viską padarė akušerė.
Atsakyti
Na zinot,ir kainos...O pas mus Alytuj,jeigu nori,duodi,jei ne,tai apsieina ir beto.Vistiek visi savo darba padaro. ax.gif As tai po gimdymo akuserei dovanele iteikiau,mazdaug uz 50 lt,o daktarei aciu pasakiau,vistiek visa darba akusere atlieka thumbup.gif
Atsakyti
gal yra alytiskiu kurios mokejote lt daktarui ir akuserei? man jau ant dienu gimdyti ir noreciau zinoti kokios kainos "vaiksto" alytuje. smile.gif g.gif
Atsakyti
Mano pasigimdziusios drauges mokejo 400 lt akuserei, 100 lt asteziologui, 100 lt seselei (lyg tai). Buvo ir atvejis, kai Klinikose vienai superinei akuserei podruske (vardas Zita) "dave" 500 lt, nes buvo ypatingai suzaveta rupesciu ir pagalba, o si...atnese 100 lt grazos. "Uzteks ir 400 lt", atsake. Va, taip.
Atsakyti
pries 2.5 metu AK davem daktarui 400 lt blush2.gif nezinau, gal mazokai, nes cezaris buvo nepalnuotas ax.gif
dar paskui sniurai anesteziologe ejo, bet mes su lt tuo metu sunkei vertemes, tai apsimetem, kad nesupratom, ko ji cia mane vis lanko blush2.gif ax.gif
ir dar, daktaras tikrai nesake, kiek duot blink.gif

o ka daba jau sako? g.gif
Atsakyti