Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjot už gimdymą? III dalis

QUOTE(ritoolia @ 2007 10 16, 17:25)
Taip tikrai yra tas oficialus mokestis (apie 460), pati gydytoja su kuria tariausi taip sakė, bet pati ir pasakė, kad į kasą nemokėtume, o jei ji paklius valdžiai, kad ne savo darbo metu dirba, ji pati įneš į kasą .
Ziauru, o ką padarysi??? Šiaip visas gimdymas mums kainavo 1000 Lt.

tai žinoma kad daktarams neparanku per kasa gaut pinigų, juk dar mokesčius nuskaito doh.gif
Atsakyti
Kai as gimdziau jokiu pinigu nedavem nei saldainiu ar pan., bet uz tai padekojau, nes labai malonios sesutes buvo, o ypac gydytoja, kuri prieme suneli smile.gif .Cia patys zmones kalti, nes pripratine duoti kysius ir po to kai kurie daktarai tik ir laukia kada ka nors jiem ikis...
Atsakyti
Mums net kursuose sake, kad jei tariesi is anksto - tai priimta moketi. Jau labai seniai visi (ir daktarai, ir gimdyves) prie to iprate. Man, kai pirma karta ejau tartis su daktare del gimdymo, buvo pasakyta: ar domina gimdymo kaina, po to pasake, kad kaina priklausys nuo to, kiek personalo dalyvaus, ar prireiks nuskausminimo ir pan. Is viso apie 1000 - 1200, galutinai pasakys po visko. Na, ziaurus tas pasaulis, bet as tam buvau pasiruosusi, gal net geriau, kai viskas issiaiskinama is anksto.
Atsakyti
QUOTE(Lipgirl @ 2007 10 17, 17:51)
Mums net kursuose sake, kad jei tariesi is anksto - tai priimta moketi. Jau labai seniai visi (ir daktarai, ir gimdyves) prie to iprate. Man, kai pirma karta ejau tartis su daktare del gimdymo, buvo pasakyta: ar domina gimdymo kaina, po to pasake, kad kaina priklausys nuo to, kiek personalo dalyvaus, ar prireiks nuskausminimo ir pan. Is viso apie 1000 - 1200, galutinai pasakys po visko. Na, ziaurus tas pasaulis, bet as tam buvau pasiruosusi, gal net geriau, kai viskas issiaiskinama is anksto.

o kur žadi gimdyti g.gif , kainos tai ne mažos g.gif
mano draugė 2 kauno gimdys ir pusserė gmdė krikščioniškose tai sakė 700lt ir visi pasidalina, aš kmuk gimdžiau ir man kainu nieks nesakė, tai daktarui davėm 600lt, bet gimdymas buvo komplikuotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snail: 17 spalio 2007 - 19:19
QUOTE(Lipgirl @ 2007 10 17, 17:51)
Is viso apie 1000 - 1200, galutinai pasakys po visko.

Viešpatėliau, tai jei per mėnesį priima 10-12 "sutartų" gimdymų, tai kiek uždirba?... kaip ministras.... cool.gif
Beje, mokėjom ir mes pirmą kartą, bet pagal šias kaias, tai vos ne ubagiškai ( 300 Lt) ( KMUK-e).
Atsakyti
QUOTE(Vaidulinka @ 2006 09 04, 03:38)
Mes pinigus daveme is kart po gimdymo.Akusere pries gimdyma neeme.Sake,tipo darbas dar nepadarytas.O pinigu dalybos vyko taip:po gimdymo akusere  paprase vyro trumpam iseiti i koridoriu.Po to is karto isejo gydytojas.Vyras padave jam i kisene(700 lt.).Po to isejo anesteziologe-dave jai(100 lt) ir pabaigoje akuserei(200 lt).

Siaubas kazkoks! Kaip taip gydytojai dar gali? Pirma - tai nepadoru, antra - manau sventvagishka... Arba dirbi savo darba, arba ne. Juk gaisrininkams neduodam i kishene, kad gaisra greiciau gesintu, ar kokiam statybininkui, kad plytas graziau deliotu... Manau cia nukrypimas nuo normos... Normaliose shalyse puikiausiai apsieinama be pinigu. Visos drauges normaliai gimde, i kisene neduodavo niekam ir buvo labai patenkintos. Koshmaras kazhkox su tais LT gydytojais. Vaziuosiu kuo toliau, negimdysiu Lietuvoj su tokia ishkrypusia sistema! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(idea fix @ 2007 10 18, 03:23)
Siaubas kazkoks! Kaip taip gydytojai dar gali? Pirma - tai nepadoru, antra - manau sventvagishka... Arba dirbi savo darba, arba ne. Juk gaisrininkams neduodam i kishene, kad gaisra greiciau gesintu, ar kokiam statybininkui, kad plytas graziau deliotu... Manau cia nukrypimas nuo normos... Normaliose shalyse puikiausiai apsieinama be pinigu. Visos drauges normaliai gimde, i kisene neduodavo niekam ir buvo labai patenkintos. Koshmaras kazhkox su tais LT gydytojais. Vaziuosiu kuo toliau, negimdysiu Lietuvoj su tokia ishkrypusia sistema!  schmoll.gif

Na bet jei tariesi su konkrečia gydytoja, jei jai skambini viduryj nakties arba ne jos darbo metu ir kvietiesi, tai nemanau ,kad labai jau čia šventvagiška ir nepadoru mirksiukas.gif
Kažin ar mes mielai lėktume pvz. antrą valandą nakties į darbą, jei paskambintų koks klientas ar šiaip kas smile.gif
Nesitark su niekuo iš anksto ir nemokėk ir gal gausi gerą priežiūrą g.gif
Atsakyti
QUOTE(lili78 @ 2007 10 18, 10:16)
Na bet jei tariesi su konkrečia gydytoja, jei  jai skambini viduryj nakties arba ne jos darbo metu ir kvietiesi, tai nemanau ,kad labai jau čia šventvagiška ir nepadoru mirksiukas.gif
Kažin ar mes mielai lėktume pvz. antrą valandą nakties į darbą, jei paskambintų koks klientas ar šiaip kas smile.gif
Nesitark su niekuo iš anksto ir nemokėk ir gal gausi gerą priežiūrą g.gif

Pritariu, man asmeniskai buvo ramiau kai susitariau. Ir daktare tikrai atvaziavo 4 ryto. O akuserei daviau vien del to,kad tikrai labai patiko prieziura.
Atsakyti
As ruosiuosi gimdyt Trakuose. Ten mazdaug tiek ir ima (apie 1000), nezinau ar pasidalina, kiek supratau, tai taip. Kadangi del visko sutarta, tai tikiuosi, kad nebus tokiu netiketumu, kaip "laiku neatvaziavo" ir pan. Manau, Vilniuje dabar tikrai ne mazesnes kainos, kai kurie daktarai ir daugiau ima. Kaune gal kitaip yra. Mazai jau tokiu liko, kurie nepriima "padekos", dabar jau daktarui nebegeda ir paciam paprasyti.
Atsakyti
man planuojamas Cezaris, noriu paklausti, kam darė AK, kiek mokėjote už Cezarį? galima į až unsure.gif
Atsakyti
Prieš 5,5 m. gimdžiau nesusitarusi, nes galimybės nelabai leido mokėti. Tai tik gimdykloje, kai paprašiau epidūro, pasakė "100 litų kaina". Tai pavyko išsiderėti, kad po gimdymo susimokėsiu- mat gimdykloj neturėjau pinigų- galėtų ligoninės naktinukuose kišenėles įsiūti biggrin.gif . Darė extra cezarį. O dabar žadu mokėti, nes visų pirma tai mokėsiu už savo ramybę, kaip prasidėjus pirmiesiams sarėmiams neteks stresuoti, kaip bus, pas ką papulsiu ir pan, jau nekalbant anpie vaikelį. Kai pagalvoju, kad nelabai jau daug kartų per gyvenimą tenka gimdyti biggrin.gif . va kelių policijai sumoku į kišenę ir kalba nekyla apie principus- bet čia jau kiekvienai spręsti.
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2007 10 22, 14:10)
galėtų ligoninės naktinukuose kišenėles įsiūti  biggrin.gif 

va kelių policijai sumoku į kišenę ir kalba nekyla apie principus- bet čia jau kiekvienai spręsti.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti