Aciu uz atsakymus...Jau terminas praejo, o as dar negimdau Jau labai labai noriu kad viskas prasidetu..
O del stafkiu tai dabar aisku..Is tikro tai visada pinigelius duodame vokelyje, nesukisam i kavas ir saldainius..
Draugei taip ir buvo kad gimdymas prasidejo tada kai budejo gydytoja su kuria buvo susitare tai ji nelabai norejo imti pinigelius po to - sake vos ikiso 200LT..
QUOTE(kice @ 2007 09 15, 12:16)
Man atrodo, kad jei gimdymas lengvas- ir be pinigeliu medikai savo darba atlieka. Jei iskyla komplikacijos- jokie pinigai nepadeda, ne dievai jie..
QUOTE(kice @ 2007 09 15, 17:22)
Moketi pinigus po gimdymo - kazkokia nesamone truputi.. Kai pries gimdyma duodi - daktaras tarsi isipareigoja ziureti geriau. O duoti po kokia prasme? Gimdai tada taip pat, kaip ir nedavusios, susimoki uz tai, kad tau pasiseke? Ar neuztenka po gimdymo geliu ir gero butelio? Ar saldainiu?
As sutinku su tavim... nezinau ar mano nuomone nepasikeis...nes cia paskaicius Jusu pasisakymus, as suprantu, kad tik 1procentas gimdyviu nemoka pinigiuku... Verkt norisi, kad mes patys gydytojus taip ipratinam...Apie padeka-taip tikrai norisi ir grazu padekoti, bet kodel padeka turi buti pinigine israiska?
QUOTE(Primadona-A @ 2007 09 23, 10:11)
As sutinku su tavim... nezinau ar mano nuomone nepasikeis...nes cia paskaicius Jusu pasisakymus, as suprantu, kad tik 1procentas gimdyviu nemoka pinigiuku... Verkt norisi, kad mes patys gydytojus taip ipratinam...Apie padeka-taip tikrai norisi ir grazu padekoti, bet kodel padeka turi buti pinigine israiska?
kiekvienas pagal save žiūri duoti ar ne, kai gulėjau pagimdžius viena moteris nunešė šakoti ir gera buteli, kita išvis nieko nedavė. jei gimdysi nesitarus, manau užteks ir padėkos
QUOTE(kiskute @ 2007 10 11, 11:51)
Tai jei tariesi,tai Kauno Klinikose yra dar ir oficialus mokestis i kasa?
Negirdėjau tokio dalyko... Pirmą kartą mokėjom " į rankas".
Gimdziau uzsieni ir nemokejau nei grasio. Nestumo metu vaiksciodama pas akuseres dar paklausiau, gal kam sumoketi, kad geriau jausciausi per gimdyma, tai manes nesuprato Gimdymu buvau labai patenkinta, gal del to kad viskas vyko sklandziai.
QUOTE(July @ 2007 10 14, 23:08)
Gimdziau uzsieni ir nemokejau nei grasio. Nestumo metu vaiksciodama pas akuseres dar paklausiau, gal kam sumoketi, kad geriau jausciausi per gimdyma, tai manes nesuprato Gimdymu buvau labai patenkinta, gal del to kad viskas vyko sklandziai.
Nu tai ten uzsienis.. pas mus visos duoda, nes jei neduosi - gali tekt per ausi ar nosi gimdyt.. Idomiausia, kad duoda po visko, matyt uz tai, kad leido per "ta" skylute gimdyt )
QUOTE(Sfinksutė @ 2007 10 15, 11:59)
Tikrai ne visos duoda
Ir ne visi gydytojai paima.
QUOTE(kiskute @ 2007 10 11, 11:51)
Tai jei paprasai,kad gydytoja dalyvautu gimdyme-kitaip sakant tariesi,tai Kauno Klinikose yra dar ir oficialus mokestis i kasa? ........o akuseres,kur buna prie gydytojos per apsilankymus,tai labai nenoriu- nepatinka
yra man atrodo visose ligoninėnėse oficialus mokestis per kasa, pati mačiau antroj ir krikščionyškose 460lt jei asmeniškai kvieties daktara.
Taip tikrai yra tas oficialus mokestis (apie 460), pati gydytoja su kuria tariausi taip sakė, bet pati ir pasakė, kad į kasą nemokėtume, o jei ji paklius valdžiai, kad ne savo darbo metu dirba, ji pati įneš į kasą .
Ziauru, o ką padarysi??? Šiaip visas gimdymas mums kainavo 1000 Lt.
Ziauru, o ką padarysi??? Šiaip visas gimdymas mums kainavo 1000 Lt.