Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjot už gimdymą? III dalis

Na nereikia taip pagrazinti, kad cia atsidekojimas gydytojams.. Kalbekim atvirai - cia mokestis uz prieziura, geresne nei be pinigu.. Jei visas vienodai ziuretu, tikedamiesi uzmokescio "po", niekas tu nustatytu kainu nezinotu ir niekas simtais litu jims nenestu..
Tiesiog tardamasis su mediku del atlygio uzsimoki uz privacia prieziura valdiskoj ligoninej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 09 17, 17:52)
Na nereikia taip pagrazinti, kad cia atsidekojimas gydytojams.. Kalbekim atvirai - cia mokestis uz prieziura, geresne nei be pinigu.. Jei visas vienodai ziuretu, tikedamiesi uzmokescio "po", niekas tu nustatytu kainu nezinotu ir niekas simtais litu jims nenestu..
  Tiesiog tardamasis su mediku del atlygio uzsimoki uz privacia prieziura valdiskoj ligoninej smile.gif

Kaip kam. Nereikia taip vienareiksmiskai teigti.
As atsidekojau, o ne atidaviau mokesti.
Esu tikrai dekinga gydytojai.
Atsakyti
Manyčiau, kad privačiose klinikose sumokam nustatytą paslaugos kainą, o valstybinėse savanoriškai, nieko neverčiamos, padėkojame. Padėkų formos,priklausomai nuo situacijos ir galimybių, taip pat gali būti labai įvairios.
Atsakyti
Na aš taip pat ne mokestį atidaviau, o atsidėkojau, nes su gydytojų nei tariausi, nei nieko, kadangi net ne pas jį lankiausi. O gimdyti pas jį teko, kadangi, kaip minėjau, mano gyd buvo išvykusi. Ir priežiūra buvo tikrai nuoširdi, rūpinosi ir darė viską, kad tik būtų geriau. O tie saldainiai jiems, tikrai nieko nereiškia ir taip atsibodę, kad jie net jų į namus nesineša bigsmile.gif taip sakė mano pažįstama gydytoja. Na o atsidėkoti už tai, kad padėjo ateiti į pasaulį tavo kūdikiui, tikrai negaila rolleyes.gif
Atsakyti
Neturiu laiko visos temos skaityti bet patarkite kas zinote..Gimdysiu Kauno klinikose, susitariau su gydytoja (pas ja buvau kelis kartus apsilankius) ir svarstom su vyru kiek pinigeliu jai duoti -ar uzteks 500lt gydytojai, tada koki 50-100lt (cia pg situacija ir geranoriskuma) akuseriai ir jei reikes tai 100lt anesteziologui (jei epidura taikys)..
ar tokios stafkes patenkins medikus?
O duodama tai po gimdymo? o akuseriai ir anestezilogui tai jau gimdymo metu kiek girdejau reikia duoti? g.gif O pinigus duodate vokeliuose,ar kartu su saldainiais ir gelemis (cia gydytojai)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rence25: 19 rugsėjo 2007 - 19:01
zinoma gana 500lt,,,as pries 3 metus daviau 300
Atsakyti
Aš gimdžiau prieš porą metų, Vilniuje RK ligoninėje . Gydytojui ir akušerei daviau 600 lt. ir saldainių ir kavos. Daviau po gimdymo kai jau buvau palatoj, čia buvo mano padėka, nes gydytojas kaip gydytojas ojau akušerė tai mane labai prižiūrėjo tiesiog auksinis žmogus , visą laiką buvo šalia. Aš gulėjau po lašeline negalėjau net į tualetą nueit vyro šalia nebuvo, žodžių ji mane slaugė , ramino man atrodė kad ji jaučia mano sąrėmių skausmą. Žodžių žmogus mylintis savo darbą. Ir jeigu aš neatsidėkočiau už tokį gerumą mane sąžinė užgraužtų.
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2007 09 19, 20:00)
Neturiu laiko visos temos skaityti bet patarkite kas zinote..Gimdysiu Kauno klinikose, susitariau su gydytoja (pas ja buvau kelis kartus apsilankius) ir svarstom su vyru kiek pinigeliu jai duoti -ar uzteks 500lt gydytojai, tada koki 50-100lt (cia pg situacija ir geranoriskuma) akuseriai ir jei reikes tai 100lt anesteziologui (jei epidura taikys)..
O duodama tai po gimdymo? o akuseriai ir anestezilogui tai jau gimdymo metu kiek girdejau reikia duoti? g.gif  O pinigus duodate vokeliuose,ar kartu su saldainiais ir gelemis (cia gydytojai)?

sveika tikrai užteks thumbup.gif , bet jei gimdysi diena arba pataikysi tuo metu kai budės tavo gydytoja gali duot ir mažiau mirksiukas.gif , anesteziologui ir akušerei gimdymo metu, daktarui para po visko daviau. o gavos taip kvailai, kad daktarui pinigus padaviau tiesiai i rankas, o dėl gėliu nepamenu blush2.gif lygtais nešėm blush2.gif
Atsakyti
as tai gimdziau RK,su gydytoja tariausi, ir dave vyras dar pries gimdyma akuserei 200,po gimdymo daktarei 200 ir dar mama 200 dave atvaziavus daktarei...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashiuke: 21 rugsėjo 2007 - 09:27
gimdziau KMUK. Akuserei daviau 100, anesteziologui 50 ir gydytojui 400 ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2007 09 19, 21:00)
O duodama tai po gimdymo? o akuseriai ir anestezilogui tai jau gimdymo metu kiek girdejau reikia duoti? g.gif  O pinigus duodate vokeliuose,ar kartu su saldainiais ir gelemis (cia gydytojai)?

Manau, užteks, bent jau mes tai tiek ir davėm mirksiukas.gif adangi man reikėjo cezario, tai anesteziologas atėjo popierius kad pasirašyčiau, tai vyras tada ir įdėjo į kišenę, o gydytoja tai jau po visko tik paėmė
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2007 09 19, 20:00)
O pinigus duodate vokeliuose,ar kartu su saldainiais ir gelemis (cia gydytojai)?[/i]

patarimas: nekiskite pinigeliu i kokias nors saldainiu dezutes, kavos pakelius ir pan. pinigai duodami aiskiai vokelyje arba aiskiai delne.
gydytojai nepraplesineja ir netikrina saldainiu deziu ir kavu. mato - kava - jei namie jos pakankamai, atiduoda sesutems skyriuje - o tos ten randa visokio gerio "prikimsta" kad "akiu nebadytu". duodi, tai duok aiskiai mirksiukas.gif
Atsakyti