Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjot už gimdymą? III dalis

Gimdžiau Antakalnio Klinikose. Iš anksto buvau susitarusi su gydytoju, kuris kelis kartus prieš gimdymą apžiurėjo. Planavau duoti 500 Lt, bet darė cezarį, tai davėm 700 Lt + 100 Lt anesteziologui (jam duoti neplanavome, bet buvo toks super žmogus thumbup.gif palaikė visos operacijos metu ir labai švelniai epidūrą padarė, kad negalėjome neduoti smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(RVJ @ 2007 08 15, 12:41)
Man yra labai svarbūs psichologiniai dalykai, kad aš galėčiau gerai jaustis psichologiškai, kad pasitikėčiau medikais, kad būtų bendravimo ryšys, kad medikas ir pacientė priprastų vienas prie kito, kad gimdymo metu nebūtų jokių nesusipratimų, abejonių, ar gailėjimosi, kad neviską padariau. Todėl viso nėštumo metu lankiausi pas tą patį gydytoją, pas kurį gimdžiau. Nesigailiu, nei vienu papildomai išleistu litu - tik dėl savo psichologinio komforto, sklandesnio gimdymo. Gimdžiau be panikos ir streso, tai nuostabiausias momentas mūsų šeimos gyvenime.

RVJ labai teisingai pasakei thumbup.gif Pilnai su tavimi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gimdziau pas ta pacia gydytoja, pas kuria lankiausi ir kuria visiskai pasitikejau, man visai negaila jai buvo tu 500Lt, nes viso nestumo metu labai rupinosi, nors ir nedaviau nei lito. ax.gif plius dar 200Lt mokejom uz epidura, taip kad is viso 700Lt
Atsakyti
nesenai panele gimde Siauliuose - atsisake inkstai, isveze atrodo i kauna ja, vos gyva buvo. Uz gimdyma buvo moketa visiems. Ir ka jus manot - pinigus grazino, o va inkstu - ne..
Man atrodo, kad jei gimdymas lengvas- ir be pinigeliu medikai savo darba atlieka. Jei iskyla komplikacijos- jokie pinigai nepadeda, ne dievai jie..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 09 15, 12:16)
nesenai panele gimde Siauliuose - atsisake inkstai, isveze atrodo i kauna ja, vos gyva buvo. Uz gimdyma buvo moketa visiems. Ir ka jus manot - pinigus grazino, o va inkstu - ne..
  Man atrodo, kad jei gimdymas lengvas- ir be pinigeliu medikai savo darba atlieka. Jei iskyla komplikacijos-  jokie pinigai nepadeda, ne dievai jie..

Visiškai tam pritariu, jei viskas gerai, tai ir be pinigų baigiasi gerai. thumbup.gif O jei kokios komplikacijos, tai ir taip daktarai rūpinasi. O šiaip psichologinis aspektas irgi svarbu, aš pvz irgi mokėjau, bet jau po gimdymo, nors su daktaru dėl kainos nesitariau, kadangi gimdžiau ne pas tą, pas kurią lankiausi visą nėštumą. Mano gyd buvo tuo metu išvykusi g.gif Kažkaip norėjosi atsilyginti, nes juk padėjo ateiti stebuklėliui smile.gif
Atsakyti
Moketi pinigus po gimdymo - kazkokia nesamone truputi.. Kai pries gimdyma duodi - daktaras tarsi isipareigoja ziureti geriau. O duoti po kokia prasme? Gimdai tada taip pat, kaip ir nedavusios, susimoki uz tai, kad tau pasiseke? Ar neuztenka po gimdymo geliu ir gero butelio? Ar saldainiu?
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 09 15, 17:22)
Moketi pinigus po gimdymo - kazkokia nesamone truputi.. Kai pries gimdyma duodi - daktaras tarsi isipareigoja ziureti geriau. O duoti po kokia prasme? Gimdai tada taip pat, kaip ir nedavusios, susimoki uz tai, kad tau pasiseke? Ar neuztenka po gimdymo geliu ir gero butelio? Ar saldainiu?

Prieš gimdymą dažniausiai nedėkojama - o jei kokia nesėkmė? Ir šiaip, kas laikosi įsitikinimų, kad prieš neatliktą darbą geriau nedėkoti - tai nedaro.
Manyčiau, kad lauktuvėmis daktarai tikrai nebus sotūs ir laimingi, lėkdami iš namų ar būdami papildomai po darbo. Jiems tiek prineša, kad visai nesidžiaugia ir jiems tai nėra reikalinga - taip prasitarė viena medikė.
Dažniausiai dėkojama po gimdymo už rūpestingą nėštumo priežiūrą, jei buvo lankytasi, sėkmingą gimdymą, puikiai suformuotą ir profesionaliai dirbančią medikų komandą gimdymo metu, pačios psichologinį komfortą, o ne šypsenas, rūpestingą priežiūrą po gimdymo, atskiros palatos suradimą, galimybę konsultuotis ir kitais atvejais, planuojant sekantį nėštumą ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 09 15, 16:22)

jei iš anksto nesitarei, prasmės jokios. bet jei nori gimdyti pas konkretų gydytoją, jis tave prižiūri nėštumo metu ir priima gimdymą - atsilygini. prieš joks save gerbiantis gydytojas neima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 09 15, 17:22)

na mano gine neeme iskart pinigeliu,pasake kad kai pagimdysiu pati ir nuspresiu ar ji verta tu pinigeliu mirksiukas.gif na ir tikrai buvo verta nes iki siol savo gimdyma atsimenu kaip pacia nuostabiausia diena gyvenime thumbup.gif
Atsakyti
400lt :)ir tikrai negaila 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lukute: 16 rugsėjo 2007 - 15:29
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 09 15, 20:54)
prieš joks save gerbiantis gydytojas neima  4u.gif

drinks_cheers.gif
Klausiau gydytojos tardamasi kada atsilyginti - atsakymas buvo:"Tik po visko". Gerbiu ja uz tai.
Mokejau viso 700 lt uz cezari.
Atsakyti
Noriu atkreipti dėmesį, kad kiekvienam mieste savanoriškos padėkų orientacinės kainos yra skirtingos.
Atsakyti