Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjot už gimdymą? III dalis

Gimdziau VGN, tariausi su akusere ir su gydytoja :
gydytoja 700 lt
akusere 400 lt
anesteziologe 200 lt (epiduras)
VIP palata-gimdykla 200 lt (oficialiai i kasa)

viso : 1500 lt

bet prieziura ir salygos ne blogesnes buvo nei privacioje, todel manau,kad
sutaupem kelis tukstancius lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jusiukai @ 2007 08 11, 11:14)
Na aš tai manau jei tariesi su konkrečia gydytoja,kuri bet kada net naktį atleks pas tave tai turi mokėt nes jai nepriklauso,o jei tuo metu dirba budintis gydytojas tai jei ir duosi tai tik po gimdymo,nes ką žinai kaip jam ten pavyks,beje manau jei nori geros priežiūros svarbiausia kad vyras būtų šale,tai liudininkas kuris mato kaip su tavimi elgiasi  nestuke.gif  mirksiukas.gif

Kiek teko girdeti is mamyciu, tai prie vyro gydytojai daug atsakingiau elgiasi, o ypac jei yra fotikas ar kamera. bigsmile.gif

QUOTE(jolacka @ 2007 08 11, 11:21)
Gimdziau VGN, tariausi su akusere ir su gydytoja :
gydytoja 700 lt
akusere 400 lt
anesteziologe 200 lt (epiduras)
VIP palata-gimdykla 200 lt (oficialiai i kasa)

viso : 1500 lt

bet prieziura ir salygos ne blogesnes buvo nei privacioje, todel manau,kad
sutaupem kelis tukstancius lt  mirksiukas.gif

O as visa tai gavau uz dyka tongue.gif
Atsakyti
mylimuke, nu bile tau gerai smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(jolacka @ 2007 08 11, 12:51)
mylimuke, nu bile tau gerai  smoke.gif

Tikrai nesiskundziu. Va sesutes ir akuseres net ikyrejo man su savo "ar viskas gerai,ar nieko nereikia", ir atrode,kad nuosirdziai rupinasi,o ne del galimo kysio ax.gif
Atsakyti
as tai vadinu ne "kysiu", o atlyginimu uz darba, nes jei zmogus ne savo darbo laiku vidury nakties vaziuoja, nes tu nori gauti jo profesionaliai atlikta paslauga, tai yra darbas, uz kuri turi buti atsilyginama. Jei gimdai pas budinti personala, kurio pareiga yra tau padeti, tai jau kiekvieno asmeninis reikalas, ar atsidekoti,ar ne smile.gif
Atsakyti
Buvau apstulbinta... pasiskaitykite... trūksta žodžių... Ir tai su sutartu gydytoju...
http://www.supermama...showtopic=74149
tikiuosi atidarys.. Praverkiau pusę valandos.
Atsakyti
Liūdna istorija, bet tai tik parodo, kad net sumokėjus negarantuojama visiška ramybė. Nežinau kaip bus ateityje, bet tikiuosi, kad nereikės daktarui nieko mokėt, nebent laisva valia atsidėkot po visko.
Atsakyti
.Pinigai niekada neduos garantijos,kad viskas eisis sklandziai ir nebus komplikaciju,bet kai viskas baigiasi gerai niekada nesigaili 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perlita3 @ 2007 08 11, 18:33)
.Pinigai niekada neduos garantijos,kad viskas eisis sklandziai ir nebus komplikaciju,bet kai  viskas baigiasi gerai niekada nesigaili  4u.gif

Paskaiciusi komentarus, taip pat susidariau nuomone, kad pinigai - tai dar ne garantija, kad viskas bus gerai. Vieniems is tikruju buna gerai, o kitiems - ne. Cia jau kaip pasiseks. Pinigu arba dovanu galima duoti is sirdies, tai kaip padeka uz rupesti, jei toks buvo. Siuo metu esu nusiteikusi nieko neduoti ir nesitarti is anksto, nes vistiek bus taip, kaip bus. Pikta, jei gydytojas su paciente elgsis graziai tik del to, kad jam uzmokejo, arba del to, kad tikesis uzmokescio. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolacka @ 2007 08 11, 13:24)
as tai vadinu ne "kysiu", o atlyginimu uz darba, nes jei zmogus ne savo darbo laiku vidury nakties vaziuoja, nes tu nori gauti jo profesionaliai atlikta paslauga, tai yra darbas, uz kuri turi buti atsilyginama. Jei gimdai pas budinti personala, kurio pareiga yra tau padeti, tai jau kiekvieno asmeninis reikalas, ar atsidekoti,ar ne smile.gif

QUOTE(alina_nr_1 @ 2007 08 11, 18:42)
Liūdna istorija, bet tai tik parodo, kad net sumokėjus negarantuojama visiška ramybė. Nežinau kaip bus ateityje, bet tikiuosi, kad nereikės daktarui nieko mokėt, nebent laisva valia atsidėkot po visko.

Suprantama, kad moki konkreciai susitarus su gydytoja, juk jis aukoja savo laisva laika del taves, turi atvaziuoti ar paryciais ar velai vakare, nesvarbu,kad jam nereikia budeti. Tai man suprantama, bet tik ne tai,kai net ir budincios gyd priimdamos gimdyma, veliau ir kitas personalas kazko reikalauja,neatlieka savo darbo,uz kuri mokama alga.
Atsidekoti (niekieno nespaudziant ir nereikalaujant) taip pat zmogiska ir priklauso nuo paties zmogaus.
Manau, komplikacijos gali kilti ir del gydytoju aplaidumo, ir net tada,kai paciente rupinamasi. Ir labai gaila,kad kartais gydytojai kazko nepadaro del to,kad negauna kysio pries gimdyma,ir kyla komplikacijos, vertetu iskelti klausima, ar gali jis toliau dirbti savo darba g.gif
Atsakyti
Ta aprasyta istorija tai baisi..As neuzilgo gimdysiu tai man tai siaubiakas -susigraudinau skaitydama..jetau, tikrai visko atsitinka..Kaip Dievas duos..
Pinigai dar ne viskas.. g.gif
Atsakyti
Man yra labai svarbūs psichologiniai dalykai, kad aš galėčiau gerai jaustis psichologiškai, kad pasitikėčiau medikais, kad būtų bendravimo ryšys, kad medikas ir pacientė priprastų vienas prie kito, kad gimdymo metu nebūtų jokių nesusipratimų, abejonių, ar gailėjimosi, kad neviską padariau. Todėl viso nėštumo metu lankiausi pas tą patį gydytoją, pas kurį gimdžiau. Nesigailiu, nei vienu papildomai išleistu litu - tik dėl savo psichologinio komforto, sklandesnio gimdymo. Gimdžiau be panikos ir streso, tai nuostabiausias momentas mūsų šeimos gyvenime.
Atsakyti