Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjot už gimdymą? III dalis

QUOTE(Laumiux @ 2006 09 03, 09:22)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Ačiū už nuostabią idėją. Aš tai žadėjau eiti į vietinę televiziją ir pasiūlyti filmuoti mano gimdymą - gal reikės kada kokiam reportažui. o paimti kamerą irgi nieko.
Tie lupikautojai pinigus viešai imti vengia  lotuliukas.gif

Bet pinigus moki ne ant gimdymo stalo mirksiukas.gif
Atsakyti
beja, o kaip istikruju reik daryti? na va man bus cezaris.. kaip suprantu bus planine operacija.. tai as galvoju gydytojai (Listvanienei) duoti 600Lt, o anesteziologui koki 100Lt.. su anesteziologu galvoju po operacijos kad vyuras atsiskaitytu, o su gydytoja kada? tada kai israso ar irgi iskarto po operacijos? kaip cia reikia daryti? g.gif ir ar ne per mazai?
kiek reik moketi Listvanienei uz operacija? ir kiek moket anesteziologui, jei tai planine operacija? g.gif nes pacios daktares nedrystu klausti.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2006 09 03, 11:56)
beja, o kaip istikruju reik daryti? na va man bus cezaris.. kaip suprantu bus planine operacija.. tai as galvoju gydytojai (Listvanienei) duoti 600Lt, o anesteziologui koki 100Lt.. su anesteziologu galvoju po operacijos kad vyuras atsiskaitytu, o su gydytoja kada? tada kai israso ar irgi iskarto po operacijos? kaip cia reikia daryti? g.gif ir ar ne per mazai?
kiek reik moketi Listvanienei uz operacija? ir kiek moket anesteziologui, jei tai planine operacija? g.gif nes pacios daktares nedrystu klausti.. blink.gif

Manau gydytojai ir 300lt sociai-juk tai planine operacija!Manau uz 1val darba tai sociai!Geriau priziurincioms sesutems po to ka nors nupirkit.Mano drauge uz cezari 300lt dave, pati gyd pasake.
o as tai tariausi su gyd is anksto.Mano gydyt. labai faina tokia truputi stacioke, bet iskarto pasake jei nori su manim tai 400lt, o anesteziologas kainuos 200lt tai man ramu buvo(beje man irgi atliko cezari, nors ir ne planini).Aisku duoti reikia po gimdymo, kai tave vizituoja, pries normali ir neims,Manau geriausia yra tiesiai sviesiai paklausti ir nesijaudinkit gyd tikrai nesuglums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija... @ 2006 09 03, 11:32)
Manau gydytojai ir 300lt sociai-juk tai planine operacija!Manau uz 1val darba tai sociai!Geriau priziurincioms sesutems po to ka nors nupirkit.Mano drauge uz cezari 300lt dave, pati gyd pasake.
o as tai tariausi su gyd is anksto.Mano gydyt. labai faina tokia truputi stacioke, bet iskarto pasake jei nori su manim tai 400lt, o anesteziologas kainuos 200lt tai man ramu buvo(beje man irgi atliko cezari, nors ir ne planini).Aisku duoti reikia po gimdymo, kai tave vizituoja, pries normali ir neims,Manau geriausia yra tiesiai sviesiai paklausti ir nesijaudinkit gyd tikrai nesuglums biggrin.gif

lotuliukas.gif gal ir nesuglums.. bet tai kaip sugalvoti to jos tiesiai paklausti.. na man cia yra kazkoks lyg lipimas per save.. gal net nieko nemokeciau, bet kadangi tai bus planine operacija, o ir su daktaru jau sutarta kuris tai darys, tai manu reik ir atsiskaityti.. blush2.gif
Atsakyti
O jei anesteziologui nemokėsi, tai cezarį dary nenuskausminę? Ar čia aš ko nors nesuprantu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(buzuka @ 2006 09 03, 10:49)
Bet pinigus moki ne ant gimdymo stalo mirksiukas.gif

Bet ant jo gimdau. Taip jau yra, kad su gydytojais asmeniškais tartis negaliu dėl blush2.gif priežasties - neturiu tų atliekamų tūkstančių ar šimtų. Jei ryžčiausi tiek išleisti, tai nuskriausčiau vaikelį. O jei skolinčiausi, tai po to labai ilgai ir nuobodžiai atidavinėčiau blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif ne dėl to, kad būčiau kiaulė, bet dėl to, kad neturėčiau.
Todėl man svarbu, kad viskas pavyktų ant gimdymo stalo neišleidžiant papildomai nė cento, net jei dėl to reikėtų leisti filmuoti savo nuogas intymias vieteles bei iš jų lendantį vaikutį blush2.gif blush2.gif blush2.gif .
O po to - kaip Dievas duos...
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2006 09 03, 16:43)
O jei anesteziologui nemokėsi, tai cezarį dary nenuskausminę? Ar čia aš ko nors nesuprantu?  g.gif
Papildyta:
Bet ant jo gimdau. Taip jau yra, kad su gydytojais asmeniškais tartis negaliu dėl  blush2.gif  priežasties - neturiu tų atliekamų tūkstančių ar šimtų. Jei ryžčiausi tiek išleisti, tai nuskriausčiau vaikelį. O jei skolinčiausi, tai po to labai ilgai ir nuobodžiai atidavinėčiau  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  ne dėl to, kad būčiau kiaulė, bet dėl to, kad neturėčiau.
Todėl man svarbu, kad viskas pavyktų ant gimdymo stalo neišleidžiant papildomai nė cento, net jei dėl to reikėtų leisti filmuoti savo nuogas intymias vieteles bei iš jų lendantį vaikutį  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif .
O po to - kaip Dievas duos...

Juk niekas ir neliepia niekam moketi.Gydytojai vistiek savo darba atliks.O jau filmuoti tai nereikia duoti, va tada tai gal ir vaikas uzpyktu ax.gif .As asmeniskai moku uz ramybe, kad paskui nedraskytu mintys "o kas butu jei butu."O jei tu pinigeliu nera tai ka negimdyt?Juk tikrai ne visos duoda, gydytojams kompensuoja tos kurios daugiau duoda lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tatanka @ 2006 09 03, 12:46)
lotuliukas.gif gal ir nesuglums.. bet tai kaip sugalvoti to jos tiesiai paklausti.. na man cia yra kazkoks lyg lipimas per save.. gal net nieko nemokeciau, bet kadangi tai bus planine operacija, o ir su daktaru jau sutarta kuris tai darys, tai manu reik ir atsiskaityti.. blush2.gif

Gyvenime dar daug kartu reikes per save perlipti. blush2.gif Tai jau duosi po visko.Gi nepasakys duok dar cia man mazai biski daviai rolleyes.gif
Atsakyti
Aš pinigus duosiu prieš, o ne po. Ir anesteziologo nebelabai ten ir pagausi po narkozės. Čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
Mes pinigus daveme is kart po gimdymo.Akusere pries gimdyma neeme.Sake,tipo darbas dar nepadarytas.O pinigu dalybos vyko taip:po gimdymo akusere paprase vyro trumpam iseiti i koridoriu.Po to is karto isejo gydytojas.Vyras padave jam i kisene(700 lt.).Po to isejo anesteziologe-dave jai(100 lt) ir pabaigoje akuserei(200 lt).
Atsakyti
Vat aš dabar galvoju ar duoti 400lt tik gydytojai,ar dar akušeriai g.gif Bet kai pagalvoju,kad už tuos pinigus galėčiau nupirkt fotiką,tai net pykta darosi doh.gif
Atsakyti
na as tartis nezadu su daktare, o vaziuosiu siaip ir kuri bus budina pas ta ir gimdysiu. bet pinigeliu duosim, tik aisku ne tokiom sumom blink.gif o kada paduosim, matysim pagal aplinkybes. gl isvis tuo metu keisis pamaia, tai ir nebus aisku kam duot ax.gif
Atsakyti
As tai niekam nieko neduosiu kai prispirs reikalas lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekas nieko nevercia moketi,kiekvieno asmeninis reikalas.As susimokejau ir man visai sirdies neskauda del tu pinigu.
Gydytojas buvo isties geras, isaiskino viska nuo A iki Z,jo klausiau ir gimdymas thumbup.gif .Dukryte pasitikau pati puikios nuotaikos, neiskankinta skausmu.Dariausi epidura.Man uodas skaudziau kanda, nei epiduro procedura(anesteziologas superinis).Beje ir anesteziologas, ir gydytojas, ir akuseris- visi vyrai.Profesionalai tikri! Gimdziau KMUK, mokejau 800Lt. Ju darbas gal net daugiau vertas...
Atsakyti