Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjot už gimdymą? III dalis

Nu jei jau tariesi,tai tikrai drasiai gali duot pinigus,ne problema mirksiukas.gif
Atsakyti
na as dar nesitariau, bet tikrai ruosiuosi tartis su gydytoja ir manau gyd 500lt (bent paskaicius sia temele atrodo tiek turetu uztekt), akuserei kokius 200lt duosiu ir 100 anesteziologui...
aisku nezinau kaip viskas bus, nes pirmas gimdymas ir niekas neaisku visai... doh.gif
Atsakyti
O as su gydytoja apie tai diskutavau, ir sutarem, kad pagal aplinkybes viskas... Orientuojuos ties 800 - 1000 litu suma (cia gine + akusere + anesteziologas) ax.gif panasiai kaip ir visos 4u.gif
Atsakyti
na jei tik gydytojai as ir galvociau paie 800lt duot...
bet kiek teko girdet ta gydytoja tiesiog nesako kiek reikia moket... tai va pasitari su kitomis i vokeli ir moki... as kazkaip noriu pati ir akuserei duot ir anesteziologui... ka as zinau ar ten uz mane padalins ar ne personalui...
aij man aplamai paranoja ant visko doh.gif
Atsakyti
Pries du metus daviau gydytojai 400lt,ir manau kad reikia ziureti pagal situacija,vistiek pinigus duodi jau po visko,jei pagimdei per pora val. be jokiu komplikaciju,tai uz ka tiek daug moket(nekalbu apie privacias klinikas)
Atsakyti
Tariausi, buvo plninis cezaris, du vaikai, daviau 600 gydytojai ir 100 anestezeologei (KMUK) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 06 02, 21:43)
na jei tik gydytojai as ir galvociau paie 800lt duot...
bet kiek teko girdet ta gydytoja tiesiog nesako kiek reikia moket... tai va pasitari su kitomis i vokeli ir moki... as kazkaip noriu pati ir akuserei duot ir anesteziologui... ka as zinau ar ten uz mane padalins ar ne personalui...
aij man aplamai paranoja ant visko  doh.gif

Kadangi man jau gimdymas neužkalnų, tai draugės klausiau (kuri pagimde prieš 2 mėnesius) kiek reikia sumokėt, tai ji samdė daktare kuriai sumokėjo 500 lt, akušerei 200 lt, anesteziologui 100 lt (bent Klaipėdoje tokios kainos). Bet žinoma gali mokėt ir daugiau priklauso kokio dydžio piniginę su savimi turi. O beto ji man sakė, kad kai atvažiavo gimdyti, registratūroje jos paklausė ar ji turi savo dakterę, jei neturi tai gali oficialiai "nusipirkti"- "pasirinkti", tada pinigėlius sumoki 460 lt į ligoninės kasą, o gali būt iš anksto susitarus tai gali duot į kišenę pvz. 500 lt
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2007 06 05, 12:42)
O beto ji man sakė, kad kai atvažiavo gimdyti, registratūroje jos paklausė ar ji turi savo dakterę, jei neturi tai gali oficialiai "nusipirkti"- "pasirinkti", tada pinigėlius sumoki 460 lt į ligoninės kasą, o gali būt iš anksto susitarus tai gali duot į kišenę pvz. 500 lt

Nu cia tai geras, dar tokio negirdejau fokuso... cia valstybinej ligoninej ?.. gali oficialiai sumoket ?... Uz gydytojo pasirinkima, o ne uz kokia papildoma paslauga ?... Kitaip sakant, 'uz grazias akis'... Tai o jeigu nesumoki, tai ka, isveza i koridoriu ir palieka vyro prieziurai ?.. g.gif
Atsakyti
Aha, aš irgi mačiau, tokį fokusą. Ligoninėj ant sienos kabėjo, tokiam kamputy lotuliukas.gif . Tai čia kaip supratau tik tokiom, kurios yra labai sąžiningos, ir negali į kišenę daktariukui mokėti (tiesiog sąžinė neleidžia), o nori pas tą daktariuką gimdyt. blink.gif Čia gaunasi ir vilkas alkanas ir avies nėra bigsmile.gif
Atsakyti
As gimdziau Antakalny, pati pagimdziau. Su niekuo nesitariau, niekam nemokejau, o prieziura per gimdyma buwo thumbup.gif Visi vaiksciojo, visi klausinejo, patare. Akusere superine buwo, gimdyma prieme rezidente, gal delto ir elgesi kaip su zmogum. Vienu zodziu likom viskuo labai patenkinti, kad ir nekise pinigu.
Atsakyti
As gimdziau Antakalny, pati pagimdziau. Su niekuo nesitariau, niekam nemokejau, o prieziura per gimdyma buwo thumbup.gif Visi vaiksciojo, visi klausinejo, patare. Akusere superine buwo, gimdyma prieme rezidente, gal delto ir elgesi kaip su zmogum. Vienu zodziu likom viskuo labai patenkinti, kad ir nekise pinigu. Po gimdymo ir daktare ir akusere patare, pasake ko nezinojau ir maloniai bendrawo. Bet cia juk yra ju darbas, jie gauna uz tai pinigelius.
Pati gydytoja man pasake "as uz tawe nepagimdysiu". Taigi tas pinigu mokejimas yra ramybes/uztikrintumo pirkimas sau. Bet ne wisada tai nusipirksi. Neaisku, kaip pakrips aplinkybes. O jei bus komplikaciju, tai tikrai visi pades ir nepaliks likimo valiai.
Cia mano nuomone. Gal del to kadsusiduriau AK su geru personalu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
o mane labai domina VGN cezario kaina? Būčiau dėkinga už atsakymą. ax.gif
Atsakyti