Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjot už gimdymą? III dalis

Aš irgi už išankstinį susitarimą su daktaru, ypač kai tai pirmas gimdymas, ir kai nesinori dar nervintis dėl pašalinių dalykų ( pvz. kad daktaras nebųtų koks geltonsnapis)
Atsakyti
QUOTE(jurk @ 2007 05 05, 23:02)
gerai, kad tau pasisekė per porą valandų pagimdyt. O jei reiktų dvi paras prasikankint?

Na, pakentetum. o vaikeliui manai geriau , kad skatina? O kai skatina,-kerpa dazniausiai...

Nieko nedaviau, nes isanksto nesitariau lotuliukas.gif o po visko galima duoti arbatpinigiu, jei nori ar pinigu neturi kur deti. doh.gif Juk tai ju darbas. Alga tai gauna g.gif islepinti tie daktarai doh.gif sunglasses2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zylute1: 25 gegužės 2007 - 17:07
QUOTE(Zylute1 @ 2007 05 25, 18:06)
Na, pakentetum. o vaikeliui manai geriau , kad skatina? O kai skatina,-kerpa dazniausiai...

Nieko nedaviau, nes isanksto nesitariau  lotuliukas.gif  o po visko galima duoti arbatpinigiu, jei nori ar pinigu neturi kur deti.  doh.gif  Juk tai ju darbas. Alga tai gauna  g.gif  islepinti tie daktarai  doh.gif  sunglasses2.gif  doh.gif

Tai kad ju alga vos keli tukstanciai! mirksiukas.gif Jei is pasalies negautu, tai vargu ar is vis gyd valstybinese ligononese dirbtu!Neturi ir neduodi, o kas gali ir duos.gyd savo darba visviena atliks!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija...: 26 gegužės 2007 - 14:32
g.gif as manau, kad su daktaru reikia tartis tuo atveju, kai labai bijai ir neturi brangaus zmogaus salia. Juk daktarai turi atlikti savo darba ir ji atliks, tikrai nekenks gimdyvei specialiai. As salia turejau savo vyra, kuris padejo isgyventi skausmus, nerima, laukima. Su daktaru zadejau tartis, taciau gimdziau be jo ir esu patenkinta. Zinoma, tai - labai individualu ir jei jausies ramiau, kai bus tavo daktaras salia, tai kodel nesumokejus!
Atsakyti
Aš tai gydytojams padėkojau po gimdymo. Kai visas procesas baigėsi, vyras sudėliojo vokelius į kišenes gydytojuiir akušerei, o sesučių kolektyvui saldainių dėžę. tai visi laimingi, net kitą dieną į pogimdyvinę palatą atėjo paklausti, kaip mano savijauta.
Atsakyti
as ir planuoju duot, nes einu privaciai, tai bandysiu tartis, kad ji pas mane per gimdyma butu, o ne bet kas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(lodore @ 2007 05 28, 18:05)
Aš  tai gydytojams padėkojau po gimdymo. Kai visas procesas baigėsi, vyras sudėliojo vokelius į kišenes gydytojuiir  akušerei, o sesučių kolektyvui saldainių dėžę. tai visi laimingi, net kitą dieną į pogimdyvinę palatą atėjo paklausti, kaip mano savijauta.

Sveikos merginos mirksiukas.gif ,

susitariau va is anksto su gydytoja, gimdyt po menesio man, bet jau dabar pradejo nervint vienas klausimas. Ne, ne 'ar duoti', nes as asmeniskai manau kad kokybishkai atliktas darbas yra vertas atlyginimo. Bet 'kaip duoti'. Gyvenime yra teke 'duoti' tik viena karta ir jis baigesi visisku fiasko. Jei trumpai - po pirmo gimdymo nunesem gydytojai geliu, saldainiu dezute ir vokeli imesta i ta dezute (buvom kiek apsikonfliktave ir bijojom vokeli duot tiesiai blush2.gif ). O gydytoja sako: aciu uz geles, o saldainiu tai neimsiu... suprato jin viska, isizeidus ant manes buvo matyt... Nu gal ir nieko kad pinigai mum liko biggrin.gif bet durnai jautemes tada.

Tai va klausimuks visom kas davet pinigu - butent pinigu o ne geliu ir t.t. Kaip ta padaryt ? Kaip ta gydytoja viena nutvert, juk ten amziais visur pilna visokiu zmoniu tame tarpe personalo, nebent skyriaus vedejas turi savo kab, o kiti tai nelabai ?... O nutverus - taip ir kist i kisene g.gif ar paduot voka i rankas ?.. O anesteziologas, akusere - jie juk keiciasi, budi pamainom, tai ka ir juos dar kazkaip atskirai gaudyt ?.. Sory uz tokius naivius gal klausimus, bet tai aktualu tiek man tiek turbut daug kam. Mano gydytoja labai sauni, nesinoretu nei jos sunepatoginti nei patiems raudonuoti.

P.S. butu gerai aisku sita darbeli MB perleisti, ale kad jis irgi toks pats zalias cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvedra @ 2007 05 30, 10:43)

Tai va klausimuks visom kas davet pinigu - butent pinigu o ne geliu ir t.t. Kaip ta padaryt ? Kaip ta gydytoja viena nutvert, juk ten amziais visur pilna visokiu zmoniu tame tarpe personalo, nebent skyriaus vedejas turi savo kab, o kiti tai nelabai ?...

na jei iš anksto tariesi, tai abi pusės žino, kad tas reikalas turi būti atliktas, tai gydytojas, manau, pats pasistengs sudaryti tam palankias sąlygas - pvz., užeis pas jus į palatą, kai daugiau nieko nebus.
Atsakyti
QUOTE(jurk @ 2007 05 05, 23:02)
gerai, kad tau pasisekė per porą valandų pagimdyt. O jei reiktų dvi paras prasikankint?

mano direktore Klinikose su atskera palata su pynegais ir...16val.kankinosi negaleju pagemdit kol nepadari 'cezari'.Pynegai nepades pries,o velijou kaip norite mirksiukas.gif mano vyras nupirko Sampanu 4 ir sokoladu,tai akuseri po gymdemu atnesi ir mum sompana.Cia Kaune kryksion.gym.namei. blush2.gif uz klaidus
Atsakyti
su niekuo nesitariau ir vistiek labai manim rupinosi gimdymo metu. Nors gal del to kad nebuvo labai daug gimdyviu ir kliuvo gera gydytoju pamaina.. Mano mana buvo pasiurpusi del to kad as taip "neatsakingai" elgiuosi ir su niekuo nesitariu. Velniu dave gerai, bet as vat emiau ir nesitariau. Ir dar drauge prisiurpino visokiom baisybem, kad jei nesitarsiu tai velniai zino ka man vaikui padarys (nu argi galima nestuke.gif gazdinti doh.gif ) Buvau gavus poros akuseriu telefonus bet taip ir nepaskambinau (o be to anksciau pagimdziau).
Manau gydytojai ar taip ar taip atliks savo darba.
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2007 05 25, 19:06)

Nieko nedaviau, nes isanksto nesitariau  lotuliukas.gif  o po visko galima duoti arbatpinigiu, jei nori ar pinigu neturi kur deti.  doh.gif  Juk tai ju darbas. Alga tai gauna  g.gif  islepinti tie daktarai  doh.gif  sunglasses2.gif  doh.gif

na man skatino- neplyšau, nekirpo- tai nėra taisyklė, kad skatina tai jau kerpa... mano atveju skatino, nes kiti dalykai nepadėjo- nei pratimai, nei prakirpti vandenys nei atidalintos plėvės, tai ir skatino- arkliškomis dozėmis, na be epidiūro skatinimo džiaugsmus 1,5 valandėlės jutau lotuliukas.gif , o jau kai suleido epidiūrą tai thumbup.gif galiu nors ir 10 pagimdyti
Atsakyti
QUOTE(zuvedra @ 2007 05 30, 10:43)
Sveikos merginos  mirksiukas.gif ,

susitariau va is anksto su gydytoja, gimdyt po menesio man, bet jau dabar pradejo nervint vienas klausimas. Ne, ne 'ar duoti', nes as asmeniskai manau kad kokybishkai atliktas darbas yra vertas atlyginimo. Bet 'kaip duoti'. Gyvenime yra teke 'duoti' tik viena karta ir jis baigesi visisku fiasko. Jei trumpai - po pirmo gimdymo nunesem gydytojai geliu, saldainiu dezute ir vokeli imesta i ta dezute (buvom kiek apsikonfliktave ir bijojom vokeli duot tiesiai  blush2.gif ). O gydytoja sako: aciu uz geles, o saldainiu tai neimsiu... suprato jin viska, isizeidus ant manes buvo matyt... Nu gal ir nieko kad pinigai mum liko  biggrin.gif bet durnai jautemes tada.

Tai va klausimuks visom kas davet pinigu - butent pinigu o ne geliu ir t.t. Kaip ta padaryt ? Kaip ta gydytoja viena nutvert, juk ten amziais visur pilna visokiu zmoniu tame tarpe personalo, nebent skyriaus vedejas turi savo kab, o kiti tai nelabai ?... O nutverus - taip ir kist i kisene  g.gif ar paduot voka i rankas ?.. O anesteziologas, akusere - jie juk keiciasi, budi pamainom, tai ka ir juos dar kazkaip atskirai gaudyt ?.. Sory uz tokius naivius gal klausimus, bet tai aktualu tiek man tiek turbut daug kam. Mano gydytoja labai sauni, nesinoretu nei jos sunepatoginti nei patiems raudonuoti.

P.S. butu gerai aisku sita darbeli MB perleisti, ale kad jis irgi toks pats zalias  cool.gif

aš patikėjau vyrui šitą reikalą, kažkaip susitvarkė biggrin.gif mes tiesiog į dovaninį maišelį įdėjom šokoladą ir vokelį, vyras padavė tą maišelį, padėkojo ir tiek ax.gif gydytojai irgi juk viską supranta, paima, sako ačiū.. paprastai ir aiškiai viskas mirksiukas.gif
Atsakyti