as tai sakiau duosiu jau po visko, jei viskas gerai eisis.O jei del ju kaltaes kas nors atsitiks tai nieko nezadu duoti.
niekam nedaviau, neturėjau uzka duoti. Man tai tiek bajerių ten prikrėtė.
as jau susitariau su savo gydytoju (pas, kuri dabar ir lankausi) ir su akusere, kad kai prasides gimdymas jie atvaziuos betkuriuo metu . tai manau, kad gydytojui duosiu 500-600 lt akuserei 200-300lt, o anesteziologui 100-200 lt.
o seselems nupirksim torta, brendzio ir kavos nors itariu, kad joms 20 lt butu geriau, negu saldumynai, bet kai tos sesutes keiciasi, tai nezinai kuriai ir duoti
ps. pries tris metus, kai gimdziau dukra gimdyme dalyvavo tas pats gydytojas ir ta pati akusere. tik vat niekaip nepamenu kiek kam tada buvo duota
o seselems nupirksim torta, brendzio ir kavos nors itariu, kad joms 20 lt butu geriau, negu saldumynai, bet kai tos sesutes keiciasi, tai nezinai kuriai ir duoti
ps. pries tris metus, kai gimdziau dukra gimdyme dalyvavo tas pats gydytojas ir ta pati akusere. tik vat niekaip nepamenu kiek kam tada buvo duota
QUOTE(Anchela @ 2007 02 16, 14:36)
As abu kartusnemokejau uz gimdyma, o kam to reik jei per pora valandu pati pagimdai, nebet kokia operacija reikalinga tai dar pagalvociau
gerai, kad tau pasisekė per porą valandų pagimdyt. O jei reiktų dvi paras prasikankint?
antra dukryte pagimdziau per geras 3valandas,su gydytoja buvau susitarus,sumokejom ir nei kiek nesigailiu.jauciausi visiskai ramiai ir saugiai,zinojau kad jei kas ne taip tai bus sudetos visos imanomos ir neimanomos pastangos kad as ir kudikelis butume saugus.deja apie pirma gimdyma nesitarus to pasakyti negaliu.jei turite galimybe manau reikia tartis su gydytojais del saves is savo klecko.cia tik mano nuomone is asmenines patirties
Manau visada reikia susitarti is anksto.. As susitariau su savo gyd. bet tai buvo tik uzuomina, nes tuo metu dar pataloginiam gulejau, tai ji pamacius mama prie jo priejo ir pasake kad va jau vyresne sese su juo susitare ir kad as irgi noresiu. gimdyt turejau birzelio vidury, bet taip isejo kad atvaziavau balandzio vidury Ir kaip tik jo pamaina buvo, tai jis net i kalbas nesileido jau po gimdymo. bet tevai dave 700 gydytojui, 200 padejejai ir 50 akuserei.tikrai nesigailiu, kad buvo susitarta, nes ir prieziura kitokia. bet manau tai priklauso nuo pacio gydytojo, nes sakykim jis pas visus ejo vienodai. o kiti eina tik jei jiem sumoki pinigus.
Mes daktarui ir akuserei sumokejom.O pogimdyviniui personalui nemaciau reikalo ka duot.Pamainos vis keitesi ir tik viena sesute buvo labai faina,gaila nebesutikom.Kiti tai patyliu...
as tai daviau 900Lt gydytojai tai ji visam kolektyvui padalino net nezinau po kiek.
visai gerai taip duodi vienam ir viskas
visai gerai taip duodi vienam ir viskas
Gydytojai 500lt, akuserei 300lt Is tikro pagal mano situacija, gydytoja buvo neverta tu pinigu, o akuserei visus 800lt butu buve negaila atiduot
Pirmo gimdymo metu tariausi tik su sava akušere, jai davėm 300 lt (prieš 3 metus čia tas vyko). Dabar laukiuosi, jeigu bus galimybė, susitarsiu su ta pačia akušere. Daugiau niekam nežadu duoti. Nematau prasmės
Nieko nemokėjau gimdžiau AK- personalas buvo , priežiūra , paprašius epidiūrą padarė iš karto, kai tik gydytojas iš operacinės gryžo, už epidiūrą nemokėjau nieko. tik begalinis dėkingumas. Personalas nieko neprašė, nebuvo nei užuominų, nei žvilgsnių, kitą gimdysiu irgi nei tarsiuosi, nei mokėsiu. Tik vat būtinai pasižiūrėsiu gydytojos pavardę ir nupirksiu kokį tortą ar šakotį , paprasčiausiai iš dėkongumo.
Papildyta:
Ir dar čia daug kas skundžiasi, kad gydytojai tebuvo porą kartų užsukę, na nežinau- maniškės abi buvo atlėkusios n kartų, gal todėl, kad per 2 pamainas gimdžiau, o gal todėl, kad 27 valandas gimdžiau (bet tik 12 gimdykloje praleidau visa kita namie keturiom pravaikščiojau ) neturiu kuo skūstis, tik gaila pavardžių nepamenu, tai neturiu kaip padėkoti
Papildyta:
Ir dar čia daug kas skundžiasi, kad gydytojai tebuvo porą kartų užsukę, na nežinau- maniškės abi buvo atlėkusios n kartų, gal todėl, kad per 2 pamainas gimdžiau, o gal todėl, kad 27 valandas gimdžiau (bet tik 12 gimdykloje praleidau visa kita namie keturiom pravaikščiojau ) neturiu kuo skūstis, tik gaila pavardžių nepamenu, tai neturiu kaip padėkoti
Aš tai bandysiu tartis su savo gyd, pas kurią vaikštau. Kažkaip man atrodo, kad ramiau yra, kai jau susitaręs esi