Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjot už gimdymą? III dalis

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 01 25, 19:04)
Patarkit kas turit patirties: ar tariamasi iš anksto su anesteziologu dėl epidūrinio nuskausminimo (t.y., kad ateis, padarys ir gaus už tai pinigų)?.. Nes vienas pažįstamas anesteziologas man išaiškino, kad epidūrinis tarsi nėra būtinoji pagalba, gydytojai tarsi nelinkę to daryti, nes jei kartais kas ne taip, tai jie bus kalti, o nedaryti tarsi gali, nes nebūtinoji pagalba. Žodžiu, mintis ta, kad jei gydytojas turi ką veikti tuo metu, gali pas tave ir neateiti, tai dėl to geriau iš anksto susitarti. Bet visoj šitoj istorijoj aš nesuprantu vieno reikalo: tai jei susitari, o ne jo budėjimas, tai ką - jis lėks iš namų naktį, kad tau epidūrą padarytų?... Pasidalinkit patirtim, kas turit smile.gif

siaip zinau, kad kai kas tariasi su anesteziologu ir jis kaip ir tavo gydytojas, jei tareisi, atvaziuoja bet kokiu metu. na mano drauge taip dare.

mane neramina klausimas, kiek duot anesteziologui?as su savo gydytoju kalbejau, kad noresiu epiduro.gimdysiu klinikose, tai gal kas galetumet pasidalyt patirtim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 25 sausio 2007 - 22:51
Kai paskaitau kokios nesamones lietuvoj vyksta su tais kysiais doh.gif , tai tikrai labai dziaugiuosi , kad esu JAV, kur toks dalykas niekur negirdetas...
Atsakyti
Kiek žinau, anesteziologui duoda nuo 100 iki 200 lt. Aš nesitariau specialiai, man buvo planinė Cezario operacija, su anesteziologe susitikom iš vakaro, aptarėm viską, ryte ta pati dalyvavo operacijoje. Jai davėm 150 lt. 4u.gif(veiksmas vyko KMUK)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kat: 26 sausio 2007 - 10:01
QUOTE(saule** @ 2007 01 25, 23:51)
siaip zinau, kad kai kas tariasi su anesteziologu ir jis kaip ir tavo gydytojas, jei tareisi, atvaziuoja bet kokiu metu. na mano drauge taip dare.

mane  neramina klausimas, kiek duot anesteziologui?as su savo gydytoju kalbejau, kad noresiu epiduro.gimdysiu klinikose, tai gal kas galetumet pasidalyt patirtim.

Kiek zinau klinikose epidiudas nekainuoja nieko, Mazylyje 200 LT , 2-oje ligonineje apie 150 LT , bet apie tai man atrodo yra atskira tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2007 01 26, 11:27)
Kiek zinau klinikose epidiudas nekainuoja nieko, Mazylyje 200 LT , 2-oje ligonineje apie 150 LT , bet apie tai man atrodo yra atskira tema  mirksiukas.gif

Tai ir gimdymas teoriškai nekainuoja. biggrin.gif Na, o praktiškai vos ne visos susimoka. ax.gif Bet čia klausimas "kiek duot anesteziologui, kai su juo tariesi". mirksiukas.gif
Atsakyti
Nieko schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Anesteziologui davėm 50 lt, nors nežinau už ką nes 10 dūrių padarė kol pataikė doh.gif .Gydytojai mokėjom 500, akušerei 150.Veiksmas vyko VGN.
Su anesteziologu nesitarėm iš anksto, nes nežinojau ar man jo reiks, bet kai prireikė iš karto atėjo, nežinau gal ten koks budintis būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anyte: 26 sausio 2007 - 11:20
As abu kartusnemokejau uz gimdyma, o kam to reik jei per pora valandu pati pagimdai, nebet kokia operacija reikalinga tai dar pagalvociau
Atsakyti
Mes tik akušerei 500 Lt, gerą brendį ir saldainius.
Atsakyti
Prieš 2 savaites gimdžiau KMUK. Tariausi su gydytoju, tai mokėjau jam 500Lt, akušerei - 200Lt (šiaip būtų užtekę ir 100 manau, bet su vyru buvo euforijoj po gimdymo tai nepagailėjom lotuliukas.gif ), anastezologui - 50lt.

Kas dėl anastezologo: abu kartus gimdžiau su epidūriniu nuskausminimu ir nė karto nesitariau su anastezologu g.gif . Nemanau, kad reiktų tartis su anastezologu, nes gali pas tave pvz taip greitai viskas vykti, kad tikrai tau nereikės tos nejautros. Arba kaip kitaip pasisukti gimdymo eiga. Šitą klausimą reikia aptarti būtent su gydytoju, kad nori nuskausminimo. KMUK jis nekainuoja ir anastezologas, bent jau pas mane tai atėjo ir viską atliko profesionaliai, ir atėjo tiek kartų kiek reikėjo.
g.gif dar niekada neesu girdėjus, kad epidūro nedarytų dėl to, kad nėra kam schmoll.gif
Atsakyti
Su gydytoja tariausi is anksto tai 500, akeserei 100 ir anesteziologui 100 4u.gif
Atsakyti
Jei kuri gimdet VGN ir taretes is anksto su akusere Bozena(kuri gali lyg ir nakti atvaziuot?) kiek davet? O jei nakti issikvieti tai tikriausiai daugiau reiktu??? g.gif
Pasidalinkite patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatulka: 02 gegužės 2007 - 14:25