QUOTE(princiupesa @ 2007 01 08, 16:45)
Nieko rimto, nepriimkit asmeniškai
Bet geriau už tuos pinigus kokiame "Lietuvos draudime" apsidrausti sveikata ir gyvybę (savo ir kūdikio) - tai tada ir bus "apsidraudimas".
Matyt čia reikėtų kalbėti ne apie apsidraudimą, o apie mamos psichologinę būklę. Jei aš jaučiuosi gerai, kai susitariu su konkrečia gydytoja dėl gimdymo, tai ir susimoku už tai.
Jei man "iki lemputės", pas ką gimdyti, keisis mano gimdymo metu pamaina ar ne, pas normalią gydytoją gimdysiu ar pas kokią storžievę, tai kam tada mokėti.
o draudimas man ką sumokės moralinę žalą už nemalonų elgesį, įžeidimus ar pan?
Papildyta:
QUOTE(ursule @ 2007 01 01, 12:04)
MAMOS, GERIAU NUPIRKT SAVO VAIKUI GRAZIU RUBELIU, NEI PINIGELIUS METYTI,
NE VIENAS GYDYTOJAS NENORES KAD BUTU BLOGAI,, nereik isivaizduoti kad jie kitaip ne kojos pirsto nepajudins
Nupirksim ir rūbelių
Man kur kas svarbiau kaip su manim elgsis gimdymo metu ir po jo, nes tuomet būni labai pažeidžiama. Ir gimdymas prisimena visą gyvenimą, tai kam prisiminti kad su tavim kažkas negerai elgėsi, kažko nepadarė, ką galbūt galėjo padaryti ir pan.
Pvz, užsienyje bet kuriuo atveju elgiasi maloniai, nes jie kitaip neisivaizduoja. O Lietuvoj deja, situacija tokia, kad negali žinoti "ant ko užsirausi", todėl esu linkusi susimokėti, tegu vien tik už malonų elgesį. Man sveikata brangiau už gražų rūbelį
Kaip jau anksčiau rašiau: prieš penkerius metus tariausi su akušere ir mokėjau 400 Lt (tuomet man tai buvo dideli pinigai, bet gimdymą trukusį 16 val prisimenu su šypsena).
Ir dabar ruošiuosi tiek pat mokėti. su daktare nesitariu, nes pagrindinį darbą atlieka akušerė.