O tai kaip tada yra daroma, na apšvieskit, prašau
Gydytojai-1.000lt.(pati nusprendziau,priziurejo nestuma) anesteziologui-200lt(tariausi is anksto,atvyko is namu) siuo gimdymu likau labai patenkinta.
QUOTE(Kačia @ 2006 09 02, 23:15)
Gydytojai-1.000lt.(pati nusprendziau,priziurejo nestuma) anesteziologui-200lt(tariausi is anksto,atvyko is namu) siuo gimdymu likau labai patenkinta.
O Dievuleliau!!!!tai kur jau cia taip gimdoma, kad 1000 lt gydytojai???nejuokaukit, nelepinkit taip tu gydytoju. manau, cia jau tiesiog noras pademonstruot, kiek pinigu turi...
Bet rimtai pačios gimdyvės išlepina gydytojus Nesuprantu už ką mokėt 1000lt Baikit bajerius.Na aš ruošiuos duoti 400lt,o akušerei kuri prižiūrės per patį gimdymą gal duosiu,o gal ne 50lt.Daugiau niekam,juolab ,kad akušerės keičiasi ir visko gali būt,kad kol gimdysi dvi pamainos pasikeis
O aš per pirmą daviau 400lt.-,tai buvo pinigai 1994m.,o 2003m.per antrą -nieko nedaviau.Ir ką -geriau ar blogiau nebuvo.Tas pats.Taip ,kad jei gydytoja dirba savo darbą iš pašaukimo,tai jai ir nereik tų pinigų.Nesimėtykit, geriau leliui juos išleisit.Nėr taip baisu,kaip atrodo.(nors gimdžiau )
QUOTE(gintė @ 2006 09 02, 21:22)
Truputį nesuprantu - tai kai tariesi su gydytoju tai turbūt ir reikia klausti kiek būsiu sklolinga? Ar ne taip Ar jūs čia paduodate pinigėlius savo nuožiūra ir tą pačią dieną kai tariatės ar kaip?
QUOTE(xenzy @ 2006 09 02, 21:45)
jau geriau taip neklausk, nes gydytojai nepasikuklina ir sumos paprašo didesnės pvz. 1000 lt. bent jau taip teko girdėti
Viskas priklauso nuo gydytojo. Mano gydytoja, pas kuria lankiausi per visa nestuma, visuomet grieztai atsisakydavo nuo pinigu per mano vizitus (jai nepriklauso priimineti nesciasias). Todel tikrai nebutu man pasakius, kiek jai moketi
Po gimdymo vyras padave pinigus (600 Lt.) jai, 100 Lt. akuserei ir 100 Lt. anesteziologui. Gydytoja nemaciusi net sumos vokelyje iskart vyrui pasake, kad su personalu atsikaitys pati.
Per pirmaji gimdyma gydytojai (su kuria buvo susitarta) mokejom tuo metu standartine stafke - 400 Lt, o ji jau pasidalino su akusere
GERIAU KAMERĄ VEŽKITĖS IR APSIMETA LAI VYRAS ,KAD FILMUOJA.Draugė pabandė prieš mėnesį .Rezultatas stulbinantis ,jokie tūkstančiai - nereikalingi.
Dar daktaro neklausiau, bet manau 400 jam ir 100 akušerei. Tikiuosi išsiverst be anesteziologo, nors kai kas optimiste mane laiko:)
Nieko nereikia duoti, juk cia ju darbas yra.
Abu vaikus pagimdziau be jokiu pinigu ir prieziura buvo kuo puikiausia.
Abu vaikus pagimdziau be jokiu pinigu ir prieziura buvo kuo puikiausia.
Aš su mielu noru neduočiau ir nesitarčiau,bet mano vyras su mama primigtinai reikalauja,kad gydytoja būtent būtų ta,pas kurią gimdžiau.Nes ten moteris Jokio blogo žodžio man nepasakė,tik visą laiką drąsino ir palaikė
Kiek esu susidūrus su medicina, manau, jei yra galimybė, geriau apsidrausti. Aišku jei reiktų tuos pinigus atimt iš vaiko ar ar jie taip žiauriai jaustųsi, tikrai manyčiau, kad neverta. Bet jei gali, manau jau geriau gaut kad ir malonesnį elgesį už tai, kas tikrai nėra paskutinėj vietoj šiuo atveju.
QUOTE(Juračiuks @ 2006 09 02, 22:43)
GERIAU KAMERĄ VEŽKITĖS IR APSIMETA LAI VYRAS ,KAD FILMUOJA.Draugė pabandė prieš mėnesį .Rezultatas stulbinantis ,jokie tūkstančiai - nereikalingi.
Ačiū už nuostabią idėją. Aš tai žadėjau eiti į vietinę televiziją ir pasiūlyti filmuoti mano gimdymą - gal reikės kada kokiam reportažui. o paimti kamerą irgi nieko.
Tie lupikautojai pinigus viešai imti vengia