Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjot už gimdymą? III dalis

as gimdziau susitarus ir pas gydytoja, kuri mane pazinojo.. is kart pasakem, kad atsidekosim..
tad po visu stebuklu ka ji padare sumokejom 900Lt + akuserei 100Lt
negaila ne cento!!!
pas ja teks dar ne karta lankytis, tad jauciuosi atsidekojusi taip kaip priklause uz toki profesionalu ir nuosirdu darba!!! didelis jai ACIU 4u.gif

dar plius buvo geles jai bei personalui.. ir tortas.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 01 sausio 2007 - 14:37
as nemokejau gydytojui.....akuserei davem 100lt
o isvaziuojant personalui tasiuka( tortas, brendis, saldainiu deze ir kava)
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 01 01, 14:36)
as gimdziau susitarus ir pas gydytoja, kuri mane pazinojo.. is kart pasakem, kad atsidekosim..
tad po visu stebuklu ka ji padare sumokejom 900Lt + akuserei 100Lt
negaila ne cento!!!
pas ja teks dar ne karta lankytis, tad jauciuosi atsidekojusi taip kaip priklause uz toki profesionalu ir nuosirdu darba!!! didelis jai ACIU  4u.gif

dar plius buvo geles jai bei personalui.. ir tortas..  mirksiukas.gif

mano pajamos tikrai to neleidzia, turbut bus sakes man blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ursule @ 2007 01 01, 12:04)
MAMOS, GERIAU NUPIRKT SAVO VAIKUI GRAZIU RUBELIU, NEI PINIGELIUS METYTI, NE VIENAS GYDYTOJAS NENORES KAD BUTU BLOGAI,, nereik isivaizduoti kad jie kitaip ne kojos pirsto nepajudins  mirksiukas.gif

Jei nezinai, tai geriau nekalbek ax.gif Beje, musu keliai kertasi kitoje temoje ax.gif
O del nepajudinimo,tai tikrai nepajudins, jei bus kas blogai. Jei dar kada reikes gimdyti, tikrai apsidrausiu nuo visisko gydytoju abejingumo schmoll.gif ir butent pirsto nejudinimo verysad.gif Rasau is liudnos liudnos patirties verysad.gif O jei tau pajamos neleidzia, tai cia kitas klausimas, todel nepatarinek visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avita: 03 sausio 2007 - 12:42
Nesuprantu mamyčių, kurios nemokėjo už gimdymą, "didvyrių" pozicijos verysad.gif Maždaug va, kokios mes šaunios - nemokėjom ir nemokėsim. Aišku, kad niekas jūsų neprivers mokėti, jūsų pozicija gerbtina, bet kam tada patarinėti kitoms geriau nupirkti vaikui drabužėlį, važiuoti gimdyti privačiai ar kitaip tuos pinigus išleisti?.. Mes juk jums nepatarinėjame kitą kartą būtinai mokėti. Gerbkite ir mūsų, mokančiųjų, nuostatas.
Ir ne visi gydytojai tokie "nagai", kaip čia buvo aprašyta. Juk jei neleidžia sunki materialinė padėtis, kartais užtenka paprasčiausio nuoširdaus "ačiū".
Juk gimdymas ir gydytojo pagalba jo metu nėra eilinė paslauga - kai gydytojas padaro viską, kas įmanoma, gelbėdamas gimdyvės ar kūdikio gyvybę ir jam net ačiū nepasako, nusvyra rankos net patiems altruistiškiausiems. Patikėkit...
Atsakyti
QUOTE(Pitija @ 2007 01 03, 13:52)
Nesuprantu mamyčių, kurios nemokėjo už gimdymą, "didvyrių" pozicijos  verysad.gif Maždaug va, kokios mes šaunios - nemokėjom ir nemokėsim. Aišku, kad niekas jūsų neprivers mokėti, jūsų pozicija gerbtina, bet kam tada patarinėti kitoms geriau nupirkti vaikui drabužėlį, važiuoti gimdyti privačiai ar kitaip tuos pinigus išleisti?.. Mes juk jums nepatarinėjame kitą kartą būtinai mokėti. Gerbkite ir mūsų, mokančiųjų, nuostatas.
Ir ne visi gydytojai tokie "nagai", kaip čia buvo aprašyta. Juk jei neleidžia sunki materialinė padėtis, kartais užtenka paprasčiausio nuoširdaus "ačiū".
Juk gimdymas ir gydytojo pagalba jo metu nėra eilinė paslauga - kai gydytojas padaro viską, kas įmanoma, gelbėdamas gimdyvės ar kūdikio gyvybę ir jam net ačiū nepasako, nusvyra rankos net patiems altruistiškiausiems. Patikėkit...

drinks_cheers.gif
as ir mokejau ir sekanty kart mokeciau nors gal to visai nereikia... ten tikrai sauni prieziura, persnalas... bet as taip pati save raminu, kad padarys geriause ir kad mano vaikas gims sveikas ir bus skirtas demesis jam ir man... na as sumokedama pingus jauciuosi pati geriau... ir tikrai nereik neigt kad pinigai turi maza verte... jie yra daug kas.. o mokejau 500 vedejai ir 200 akuserei... mokejau po visko..
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 12 31, 21:11)
gyd pasake ,,as tau vaika, tu man pinigus" labai paprasta...dauguma taip daro wink.gif
jei taries su gydytoju ne jo darbo metu, tai juk turi apmoket jam laisvadieni kad dirba wink.gif plius jei as ejau visa nestuma pas gydytoja ir norejau kad ji priimtu mano vaika, tai manau, kad ner blogai susimoket.
visi (visos) turim principus, kuriu laikomes - vienos sako, kad ne uz ka nemoketu gydytojui, o as nieku gyvu negimdyciau pas beleka - nesitarus...geriau apsidraust...
dziaugiuos uz tas, kurios nesitare ir gerai papuole, buvo pasirupinta jomis wink.gif

sekmes, mergytes wink.gif

o nestukem - lengvo ir ramaus bei sklandaus gimdymo  thumbup.gif

blink.gif Ir tikrai taip pasakė? blink.gif , jei taip, tai aš pas tokią, jau net ir su pinigais nerizikuočiau gimdyti schmoll.gif
Atsakyti
As savo gydytojai mokejau 400 lt, akuserems po 50 lt, na pas mus mzk tokios "stafkes".Viskas buvo puiku, as manau jei gali sau leisti-ko nesumoketi,kad kitaip i tave ziuretu...Antram vaikui irgi mokesiu,kai bus...
Atsakyti
as pirma vaika gimdziau pries 7m.tada nesitariau ir nemokejau,nes visi aplinkui kalbejo,kad nei vienas gyd.nenori,kad blogai butu.o ir pinigu tada nelabai turejom.po tokios patirties dabar tikrai tarsiuos ir mokesiu.vien del to,kad nepakliuciau pas bet kokia gyd.pvz.pas tokia,kur pirma kart gimdziau.ji buvo gan sena,grubi,pastoviai lakste rukyti ir labai smirdejo paskui.gimdziau sunkiai.gerai,kad nors vyras kartu buvo.mano sunus gime priduses(nieko nekaltinu),is karto buvo nunestas i reanimacija.po gimdymo vyras dave gyd.ir akuseriai po saldainiu deze ir po alkoholio buteli.bet kas nutiko vienai gimdziusiai kartu doh.gif :ji buvo susitarusi su ta gyd.ir papuole kaip tik per jos darbo laika.jai gimdant isnarino kudikiui spranda doh.gif niekas iskarto to nepastebejo doh.gif tik pati mama antra para pasake gyd.kad vaiko galvyte vis svyra i viena puse blink.gif tada pagulde vaika i reanimacija.mus isleido namo,o ta mamyte liko ligonineje.po keliu men.ji man paskambino.tai pasirodo ta gyd.dar ir pinigus isdryso paimti,bet ne 600 kaip taresi,o "tik"400 doh.gif o ta mamyte paskui dar Santariskese ilgai gulejo.taigi nesakau,kad visi gyd,jei nesumoki blogi,bet as mokesiu tik del to kad buciau rami zinodama,pas ka gimdysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2007 01 04, 15:53)
as pirma vaika gimdziau pries 7m.tada nesitariau ir nemokejau,nes visi aplinkui kalbejo,kad nei vienas gyd.nenori,kad blogai butu.o ir pinigu tada nelabai turejom.po tokios patirties dabar tikrai tarsiuos ir mokesiu.vien del to,kad nepakliuciau pas bet kokia gyd.pvz.pas tokia,kur pirma kart gimdziau.ji buvo gan sena,grubi,pastoviai lakste rukyti ir labai smirdejo paskui.gimdziau sunkiai.gerai,kad nors vyras kartu buvo.mano sunus gime priduses(nieko nekaltinu),is karto buvo nunestas i reanimacija.po gimdymo vyras dave gyd.ir akuseriai po saldainiu deze ir po alkoholio buteli.bet kas nutiko vienai gimdziusiai kartu  doh.gif :ji buvo susitarusi su ta gyd.ir papuole kaip tik per jos darbo laika.jai gimdant isnarino kudikiui spranda  doh.gif niekas iskarto to nepastebejo  doh.gif tik pati mama antra para pasake gyd.kad vaiko galvyte vis svyra i viena puse  blink.gif tada pagulde vaika i reanimacija.mus isleido namo,o ta mamyte liko ligonineje.po keliu men.ji man paskambino.tai pasirodo ta gyd.dar ir pinigus isdryso paimti,bet ne 600 kaip taresi,o "tik"400  doh.gif o ta mamyte paskui dar Santariskese ilgai gulejo.taigi nesakau,kad visi gyd,jei nesumoki blogi,bet as mokesiu tik del to kad buciau rami zinodama,pas ka gimdysiu  ax.gif

pataisyk jei blogai supratau: tarėsi su gydytoja, mokėjo pinigus, o ta išnarino vaikui sprandą?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 01 04, 16:54)
pataisyk jei blogai supratau: tarėsi su gydytoja, mokėjo pinigus, o ta išnarino vaikui sprandą?

As irgi taip supratau blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
as buvau labai neigiamai nusistacius pries visus tarimusis, sakiau su niekuo nesitarsiu, bet visi(vyras, tevai irt.t.) prispaude ax.gif tipo ka tu sau galvoji su dvynukais ir nesiruosi trtis doh.gif . Vienu zodziu gimdziau susitarus is anksto ir visai del to nesigailiu(gerai kad laiku prota apsviete,kuris matyt nestumo metu buvo atostogas pasiemes biggrin.gif )Mokejau 800 lt gydytojai ir 100 anesteziologui.Ir jei dar kada gimdysiu tikrai mokesiu.
Atsakyti