Pagimdžiau du vaikus, vieną mažylio g.n. kitą Kauno klinikose, vieną gimdžiau pati kitą kart darė cezarį, nei karto niekam nemokėjau nei cento, buvau priziūrėta, į palatą pastoviai ateidavo pasižiūret, vis klausdavo ar neskauda, ar noriu vaistu nuo skausmo, vaikai taip pat buvo nepriekaištingai prižiūrėti. Nesuprantu už ką jūs mokat tokius pinigus, juk gimdysit tai vistiek pačios , o jei komplikacijos (tfu tfu tfu) tai negi galvojat kad apsisuks ir nueis? Po pirmo gimdymo buvo pasakyta kad už tokį komplikuotą gimdymą galit ir atsiskaityti, bet už tokį įžulumą vyras net saldainių nepirko . Nesuprantu, juk čia jų darbas, vistiek priims vaikėlį kai gimdysit, gi jei ne ta daktarė dirbs tai kita, nebus taip kad niekas nedirbs?
QUOTE(linuciuke @ 2006 12 23, 18:15)
Pagimdžiau du vaikus, vieną mažylio g.n. kitą Kauno klinikose, vieną gimdžiau pati kitą kart darė cezarį, nei karto niekam nemokėjau nei cento, buvau priziūrėta, į palatą pastoviai ateidavo pasižiūret, vis klausdavo ar neskauda, ar noriu vaistu nuo skausmo, vaikai taip pat buvo nepriekaištingai prižiūrėti. Nesuprantu už ką jūs mokat tokius pinigus, juk gimdysit tai vistiek pačios , o jei komplikacijos (tfu tfu tfu) tai negi galvojat kad apsisuks ir nueis? Po pirmo gimdymo buvo pasakyta kad už tokį komplikuotą gimdymą galit ir atsiskaityti, bet už tokį įžulumą vyras net saldainių nepirko . Nesuprantu, juk čia jų darbas, vistiek priims vaikėlį kai gimdysit, gi jei ne ta daktarė dirbs tai kita, nebus taip kad niekas nedirbs?
Pritariu auksiniai zodziai, man irgi nesuvokiama uz ka moketi ir dar tooookius pinigus
Aš laukiuosi. Nesiruošiu mokėti. Net neišsirenku gimdymo namų kuriuose gimdysiu. (Nors jei atvyks mano mama, tai įtariu, kad visi nuo skyriaus vedėjos iki valytojos bus apdovanoti ). Bet gal kaip nors išsisuksiu . Teko girdėti ne vieną atvejį, kai ir tartasi buvo ir gydytojui iš anksto sumokėta buvo, o jis neatvyko, nes pas kitą gimdyvę buvo. Po viskam mokėti nematau prasmės. Mano brolienė gimdė su tokiomis komplikacijomis, kad viso skyriaus gydytojai subėgę buvo, visi ir priiminėjo gimdymą. tai kuriam mokėti ? Suprantu jei tu perki gydytoją (na gerai tariesi su juo), tai gal..., bet kai čia prabylama apie tūkstančius Tai kokio velnio važiuoti į valstybines klinikas? Važiuokite į privačias, ten jūs taip prižiūrėtos būsite, kad pasijusite vienintelės gimdyvės pasaulyje
QUOTE(modestasta @ 2006 12 23, 18:07)
Pritariu auksiniai zodziai, man irgi nesuvokiama uz ka moketi ir dar tooookius pinigus
O man suvokiama. Na milijonų nesiruošiam mokėti, bet tiek nepriežiūros atvejų žinau, kad geriau nerizikuosiu savo leliaus sveikata
QUOTE(Klepesova @ 2006 12 23, 20:09)
Teko girdėti ne vieną atvejį, kai ir tartasi buvo ir gydytojui iš anksto sumokėta buvo, o jis neatvyko, nes pas kitą gimdyvę buvo. Po viskam mokėti nematau prasmės. Važiuokite į privačias, ten jūs taip prižiūrėtos būsite, kad pasijusite vienintelės gimdyvės pasaulyje
paprastai iš anksto niekas nemoka Aš tariausi ir mokėsiu tik po gimdymo, priklausomai nuo to, kaip elgsis. Į privačią važiuoti, deja, finansų neužtenka, tad nereikia taip kategoriškai mūsų ten siųsti. Kiekvienas turi teisę rinktis, kaip jam atrodo, geriausia, ar ne?
nesuprantu kodel jus tokios netolerantiškos kitu nuomonei, juk čia forumas
ir turim kiekviena teise i savo nuomone
ir turim kiekviena teise i savo nuomone
sveikos
as gimdziau ispanijoje labai patenkinta nieko nemokejau labai graziai rupinosi manim ir kol gulejau negaliu skustis viskas buvo ok
o mokejimai man slykstus yra bet taip jau issiauklejom lietuvos daktariukus
as gimdziau ispanijoje labai patenkinta nieko nemokejau labai graziai rupinosi manim ir kol gulejau negaliu skustis viskas buvo ok
o mokejimai man slykstus yra bet taip jau issiauklejom lietuvos daktariukus
Nesuneko nesitariau pirma karta gymdidama,ir niekam nieko nedaviau.Tik išeidama palikau šampano ir saldainiu dežute.Ir dabar nesirošiu dot ar su ko tartis.
QUOTE(uoga3 @ 2006 12 13, 13:04)
Gimdziau klinikose. Sk. vedejai gydytojai 500, akuserei 100, anesteziologei 100. Daugiau neverta. Akusere pinigus paeme tik po darbo, pries atsisake imti, nes bijo kazkokiu prietaru. Ir siaip labai faina, visa laika viska aiskino, kaip ka daryti ir net pasiliko po savo darbo laiko, nes 20val keiciasi akuseriu pamaina(aisku pries tai paklause ar noriu, kad pasiliktu).
gyd pasake ,,as tau vaika, tu man pinigus" labai paprasta...dauguma taip daro
QUOTE(linuciuke @ 2006 12 23, 17:15)
jei taries su gydytoju ne jo darbo metu, tai juk turi apmoket jam laisvadieni kad dirba plius jei as ejau visa nestuma pas gydytoja ir norejau kad ji priimtu mano vaika, tai manau, kad ner blogai susimoket.
visi (visos) turim principus, kuriu laikomes - vienos sako, kad ne uz ka nemoketu gydytojui, o as nieku gyvu negimdyciau pas beleka - nesitarus...geriau apsidraust...
dziaugiuos uz tas, kurios nesitare ir gerai papuole, buvo pasirupinta jomis
sekmes, mergytes
o nestukem - lengvo ir ramaus bei sklandaus gimdymo
QUOTE(Klepesova @ 2006 12 23, 20:09)
Aš laukiuosi. Nesiruošiu mokėti. Net neišsirenku gimdymo namų kuriuose gimdysiu. (Nors jei atvyks mano mama, tai įtariu, kad visi nuo skyriaus vedėjos iki valytojos bus apdovanoti ). Bet gal kaip nors išsisuksiu . Teko girdėti ne vieną atvejį, kai ir tartasi buvo ir gydytojui iš anksto sumokėta buvo, o jis neatvyko, nes pas kitą gimdyvę buvo. Po viskam mokėti nematau prasmės. Mano brolienė gimdė su tokiomis komplikacijomis, kad viso skyriaus gydytojai subėgę buvo, visi ir priiminėjo gimdymą. tai kuriam mokėti ? Suprantu jei tu perki gydytoją (na gerai tariesi su juo), tai gal..., bet kai čia prabylama apie tūkstančius Tai kokio velnio važiuoti į valstybines klinikas? Važiuokite į privačias, ten jūs taip prižiūrėtos būsite, kad pasijusite vienintelės gimdyvės pasaulyje
Išsirinkau gimdymo namus, išsirinkau gydytoją. Susitariau. Gimdžiau ne jos darbo dieną. Visą gimdymą buvo šalia. Kasdien ateidavo lankyti ir apžiūrėdavo, nors pati nedirbo, važiavo specialiai dėl manęs. O palatos gydytoja net nesiteikdavo manęs apžiūrėti. Įkišdavo nosį į palatą, maždaug "A gimdei pas tą ir tą?. Tai čia viskas gerai.". Viskas. Tarpdury pastovėdavo ir visa apžiūra. Na, ačiū, bet tokios gydytojos man tikrai nereikia. O gydytojai, pas kurią gimdžiau tikrai buvo mokėti už ką.
Ir abejoju, kad privačioje klinikoje mano gimdymą būtų priėmę už tiek, kiek savo gydytojai daviau
Aš gimdžiau nesitarusi ir niekam nieko nemokėjau Bet gimdymo metu iš gimdyklos nebuvo išėjusi nei daktarė, nei akušerė Po gimdymo irgi buvau prižiūrėta ir aš, ir lelius Išvažiuodama palikau saldumynų, šampano ir gėlių puokštę Kitąkart irgi nesiruošiu mokėti
Beje, atvažiavau gimdyti savo daktarės darbo valandomis
Papildyta:
Beje, atvažiavau gimdyti savo daktarės darbo valandomis
Papildyta:
QUOTE(ursule @ 2007 01 01, 12:04)
MAMOS, GERIAU NUPIRKT SAVO VAIKUI GRAZIU RUBELIU, NEI PINIGELIUS METYTI, NE VIENAS GYDYTOJAS NENORES KAD BUTU BLOGAI,, nereik isivaizduoti kad jie kitaip ne kojos pirsto nepajudins
QUOTE(ursule @ 2007 01 01, 13:04)
MAMOS, GERIAU NUPIRKT SAVO VAIKUI GRAZIU RUBELIU, NEI PINIGELIUS METYTI, NE VIENAS GYDYTOJAS NENORES KAD BUTU BLOGAI,, nereik isivaizduoti kad jie kitaip ne kojos pirsto nepajudins