Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjot už gimdymą? III dalis

QUOTE(Sigita-Dani @ 2006 11 21, 10:58)
mes tai uz gimdyma mokejom 100 euru gydytojui (mes buvom susitare ir jis pats pasake tokia suma) ir 100 lt akuserei. Na mano nuomone tie pinigai buvo verti ju darbo, tol kol gulejau ligoninej tai gydytojas po kelis kart i diena uzsukdavo paklaust ar viskas gerai ir t.t. Prieziura buvo super  thumbup.gif

Nu va, normalios kainos, mes irgi sumokejom gydytojai 100Euru, bet pries tai dar nunesem saldainiu ir likerio; o akuserei - saldainiai ir 50Lt. Mokejom jau po gimdymo, aj doh.gif dar ir geles vyras nupirko - tai kartu su pinigeliais ir geles iteikem.
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 12 08, 12:48)
po gimdymo duodami pinigai. jei, neduok, dieve, kas negerai - grazintu pinigus pries tai duotus wink.gif
o atvaziuot gali pvz su ananasu rankoj - kad gydytojai/akuserei butu saldziau laukti tavo gimdymo - taip ir pasakyt gali wink.gif
atsidekot galima rafaelo/viskiu (tokie daktarai siaip negeria)/pinigais

o man taip buvo, atvariau susipazinti su gyd, nuveziau torres buteli ir guerlian saldainiu, paskui buvau privaciai 3 kartus, mokejau uz du po 70lt, na ir pats gimdymas,komplikuotas,baigesi cezariu,gyd po visko atejo ir tiesiai sviesiai sako:stuka blink.gif jus turbut net neisivaizduojat mano ir mano vyro fizionomiju,praejo visi gimdymo dziaugsmai doh.gif bet galu gale susitare 500lt dave, o personalui nupirkom saldainiu ir irgi butelaiti nebloga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(banginiukas @ 2006 12 11, 13:54)
o man taip buvo, atvariau susipazinti su gyd, nuveziau torres buteli ir guerlian saldainiu, paskui buvau privaciai 3 kartus, mokejau uz du po 70lt, na ir pats gimdymas,komplikuotas,baigesi cezariu,gyd po visko atejo ir tiesiai sviesiai sako:stuka  blink.gif jus turbut net neisivaizduojat mano ir mano vyro fizionomiju,praejo visi gimdymo dziaugsmai  doh.gif bet galu gale susitare 500lt dave, o personalui nupirkom saldainiu ir irgi butelaiti nebloga  blush2.gif

oho smile.gif
o tai netaret is anksto sumos? ir ar cia ne klinikose vyrukas toks gydytojas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 12 11, 17:57)
oho smile.gif
o tai netaret is anksto sumos? ir ar cia ne klinikose vyrukas toks gydytojas? smile.gif

nea gyd siaip vilnietis bet gimdziau pas ji trakuose, ir po teisybei gimdysiu ir kita karta,jis labai geras savo srities zinovas thumbup.gif dirba baltijos amerikos klinikose,tik va tas incidentas toks ganetinai nemalonus buvo blink.gif
Atsakyti
Nemokejau ne cento, komplikaciju nebuvo, pirma pagimdziau pati ir antraji taipogi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(banginiukas @ 2006 12 11, 14:54)
o man taip buvo, atvariau susipazinti su gyd, nuveziau torres buteli ir guerlian saldainiu, paskui buvau privaciai 3 kartus, mokejau uz du po 70lt, na ir pats gimdymas,komplikuotas,baigesi cezariu,gyd po visko atejo ir tiesiai sviesiai sako:stuka  blink.gif jus turbut net neisivaizduojat mano ir mano vyro fizionomiju,praejo visi gimdymo dziaugsmai  doh.gif bet galu gale susitare 500lt dave, o personalui nupirkom saldainiu ir irgi butelaiti nebloga  blush2.gif

Nesupratau , nesitarei ir daktaras isdriso paprasyti pinigu ir dar toookiu doh.gif doh.gif doh.gif
Ko gero buciau pasiuntus po velniu ir nebuciau mokejus nieko schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2006 11 27, 22:33)
perskaiciau visas sios temos dalis.. ir kazkaip sumeles nesutapo su tomis kurias planuoja moketi ar jau mokejo tos kurios cia neraso.. pas jas sumos eina daktarui nuo 700-800Lt.. o cia kazkaip vidurkis 400-600Lt..
tai vat ir suku galva kiek man moketi..  g.gif
kadangi tariuosi ir gmdysiu pas skyriaus vedeja tai planuoju jai duoti 700Lt.. akuserei 200Lt.. anesteziologei 100Lt (su ja irgi tariausi)..
bet sakau kai pakalbejau su mergytem jos sako, kad pas paprasta o ne vedeja tiek mokes.. tai ir metausi..

aš irgi ilgai nesupratau kaip ir kiek reikia mokėti... mirksiukas.gif
gimdžiau AK pas vedėją, jam sumokėjom 700lt, o akušerei 200lt - ir iki šiol nežinau ar čia normaliai smile.gif
pakentėjau be epidūro, tai sutaupiau 100lt tongue.gif
Atsakyti
Mokėjau 400. Į tą sumą įėjo ir dvi konsultacoijos. Daugiau negalėjau sau leisti. Gimdžiau be epidūro, nekomplikuotai. ax.gif Akušerei nemokėjau, nes specialiai nesitariau, tai nemačiau reikalo jai ir mokėti. Nes ji kaip ir mes visi dirbo savo darbą.
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2006 12 13, 00:53)
aš irgi ilgai nesupratau kaip ir kiek reikia mokėti... mirksiukas.gif
gimdžiau AK pas vedėją, jam sumokėjom 700lt, o akušerei 200lt - ir iki šiol nežinau ar čia normaliai smile.gif
pakentėjau be epidūro, tai sutaupiau 100lt tongue.gif

As uz epidiura mokejau 200LT unsure.gif
Atsakyti
Gimdziau klinikose. Sk. vedejai gydytojai 500, akuserei 100, anesteziologei 100. Daugiau neverta. Akusere pinigus paeme tik po darbo, pries atsisake imti, nes bijo kazkokiu prietaru. Ir siaip labai faina, visa laika viska aiskino, kaip ka daryti ir net pasiliko po savo darbo laiko, nes 20val keiciasi akuseriu pamaina(aisku pries tai paklause ar noriu, kad pasiliktu). 4u.gif
Atsakyti
as tai manau reik duot tiek kiek isgali ir pagal save jei su tavim grazei elgesi ir t.t
Papildyta:
vat
Atsakyti
100 daktarei, 100 akušerei..o anasteziologui nespėjom tongue.gif

viskas thumbup.gif
Atsakyti