Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjot už gimdymą? III dalis

QUOTE(Smulkmena @ 2006 11 29, 16:23)
Gydytoja negali nuspręsti čia jau pakankamai sumokėjai ar dar reikia... Gal tu iš paskutiniųjų tuos 500 ar 700 surinkai.. Manau, ims tiek, kiek duosi. Ir pati sau neužsikelk kartelės per aukštai, nes jei vaikščiosi privačiai, žiūrės tave kaip į banką  biggrin.gif O kažin ar nuo per didelės dozės litukų aptarnaus geriau...

cia yra tiesos...kartais gydytojos liepia vis ateit ir ateit, kai pripranta, kad kas karta nunesi piniga...
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2006 11 29, 16:23)
Gydytoja negali nuspręsti čia jau pakankamai sumokėjai ar dar reikia... Gal tu iš paskutiniųjų tuos 500 ar 700 surinkai.. Manau, ims tiek, kiek duosi. Ir pati sau neužsikelk kartelės per aukštai, nes jei vaikščiosi privačiai, žiūrės tave kaip į banką  biggrin.gif O kažin ar nuo per didelės dozės litukų aptarnaus geriau...

as truputi pikta ant vyro.. nes kai buvom pas gydytoja tai jis (dar nepasitares su manim pries tai) kiekvienam zingsnyje jai vis kartojo: mes sumokesim, tik pasirupinkit.. mes sumokesim, tik naudokit tai kas geriausia... ir t.t...

po to galvoju kai taip kiekvienam zingsnyje kartojama, tai matyt pirma mintis gydytojai kilo - sumokes milijona bigsmile.gif na bent jau as jos vietoj taip pagalvociau.. blush2.gif

po to pabariau vyra, bet per velu buvo.. sakau jam tai kiek tu jai planuoji duot tiek prisizadejes.. o jis man - kiek pamenu stafkes buvo 100$.. seniau..
sakau tu ka visai.. ax.gif laikai pasikeite.. lotuliukas.gif

tai vat ir suku dabar ta savo galvele blush2.gif
Atsakyti
tokiu atveju geriausia pas gydytoja bunant kartas nuo karto nunest vietoj geliu pvz ananasa toki grazuti, 50 lt idet i kisenuka ir pan wink.gif
o gimdymui - jei tariates - tai kaip sakiau, o jei nesitariat - tai jau kai atliks darba - matysit

kadangi daktarai, kai yra tariamasi, uz tuos pinigus kurie priklausytu - atidirba wink.gif
Atsakyti
As gimdziau KMUK, buvau susitarusi.
Uz cezarį mokejom 800 lt. gydytojai ir 100 lt. anesteziologui.
Atsakyti
4u.gif labas paneles.na daug as cia ko prisiskaiciau.Idomu.As pati gimdziau Portugalijoje,bet kada vyro paklausiau ar cia reikia ka moketi ar tartis su daktare pasake ,kad ne .na bent jis draugu pries tai issiklausinejo. smile.gif bet as kiek supratau jie neima kysiu,uz tai cia baudziama lygtai ar kaip,na del to nesiaiskinau,bet kas idomiausia cia cezario pjuvio nedaro iki paskutiniuju.na jei jau merdet pradedi tada puola,jei suspeja. doh.gif na bet jei nori cezarjana tai tik privacioj.na bet kainele 6000euru..aciupanelems kad pasidalinate ziniomis.Kita karta reiks i lietuvele parvaryti.
Atsakyti
Aš gimdžiau antakalnio klinikose ir tariausi tik su akušere. kai suėjo 40 sav. apsilankiau pas ją, apžiūrėjo ir pasakė, kad dar jokių gimdymo požymių. taip praėjo savaitė, ir kai mažiukas vis nesiruošę pasirodyti, ji paguldė mane į priešgimdyminį skyrių. Ten savaitę gulėjau. akušerė kasdien pas mane ateidavo ir su gydytojais aptardavo mano būklę.
Gimdžiau su drauge ir akušerė beveik visą laiką su manim prabuvo. ir masažavo nugarą ir dar bandė pokštauti. lotuliukas.gif ir po gimdymo kasdien ateidavo. parodė kaip taisyklingai maitinti kūdikį, masažuodavo pilvą kad greičiau išsivalytų viskas, net tikrindavo ar patalynė pakeista. thumbup.gif Mokėjau jai 400 Lt. ir tikrai nesigailiu.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2006 11 30, 11:50)
Aš gimdžiau antakalnio klinikose ir tariausi tik su akušere. kai suėjo 40 sav. apsilankiau pas ją, apžiūrėjo ir pasakė, kad dar jokių gimdymo požymių. taip praėjo savaitė, ir kai mažiukas vis nesiruošę pasirodyti, ji  paguldė mane į priešgimdyminį skyrių. Ten savaitę gulėjau. akušerė kasdien pas mane ateidavo ir su gydytojais aptardavo mano būklę.
Gimdžiau su drauge ir  akušerė beveik visą laiką su manim prabuvo. ir masažavo nugarą ir dar bandė pokštauti.  lotuliukas.gif  ir po gimdymo kasdien ateidavo. parodė kaip taisyklingai maitinti kūdikį, masažuodavo pilvą kad greičiau išsivalytų viskas, net tikrindavo ar patalynė pakeista.  thumbup.gif  Mokėjau jai 400 Lt. ir tikrai nesigailiu.

va tokia gydytoja (akusere) ir turi buti...
kazkaip as irgi nusiteikus atsidekoti normaliai, jei mane taip priziures...ale atsizvelgiant i tai, kad jau ir dabar manim rupinas - rupinsis ir veliau smile.gif
Atsakyti
Jeigu nesitarusi vazioji gimdyti, tai atsidekojant (zinoma jeigu buvo uz ka) ka geriau rinktis:pinigais ar vaisemis?na tarkim saldainiu deze, kava, na brendis koks? g.gif
ir jei jau pinigeliais siek tiek atsidekoti, tai kada geriausia, ar pries gimdyma ar po? g.gif kalbu apie tai jei tarkim tikrai zinosiu kad per ta pamaina pagimdysim>? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasimetusi @ 2006 12 07, 10:58)
Jeigu nesitarusi vazioji gimdyti, tai atsidekojant (zinoma jeigu buvo uz ka) ka geriau rinktis:pinigais ar vaisemis?na tarkim saldainiu deze, kava, na brendis koks? g.gif
ir jei jau pinigeliais siek tiek atsidekoti, tai kada geriausia, ar pries gimdyma ar po? g.gif kalbu apie tai jei tarkim tikrai zinosiu kad per ta pamaina pagimdysim>? g.gif

po gimdymo duodami pinigai. jei, neduok, dieve, kas negerai - grazintu pinigus pries tai duotus wink.gif
o atvaziuot gali pvz su ananasu rankoj - kad gydytojai/akuserei butu saldziau laukti tavo gimdymo - taip ir pasakyt gali wink.gif
atsidekot galima rafaelo/viskiu (tokie daktarai siaip negeria)/pinigais
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 12 08, 10:48)
po gimdymo duodami pinigai. jei, neduok, dieve, kas negerai - grazintu pinigus pries tai duotus wink.gif
o atvaziuot gali pvz su ananasu rankoj - kad gydytojai/akuserei butu saldziau laukti tavo gimdymo - taip ir pasakyt gali wink.gif
atsidekot galima rafaelo/viskiu (tokie daktarai siaip negeria)/pinigais

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(aistemo @ 2006 11 29, 22:12)
As gimdziau KMUK, buvau susitarusi.
Uz cezarį mokejom 800 lt. gydytojai ir 100 lt. anesteziologui.

o tai kaip čia dabar,užsimanei cezario ir tau taip paprastai padarė,ar kaip?kiek žinau tai cezario niekas nedaro šiaip panorėjus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute:} @ 2006 12 10, 23:38)
o tai kaip čia dabar,užsimanei cezario ir tau taip paprastai padarė,ar kaip?kiek žinau tai cezario niekas nedaro šiaip panorėjus g.gif

pvz. as susitariau kad noriu planinio cezario ir i mano norus buvo atsizvelgta.
Atsakyti