Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjot už gimdymą? III dalis

na as gimdziau nesitarusi..
Kauno klinikose
davem akuserei 100 Lt..nes labai faina ir rupestinga buvo thumbup.gif
o daktarui 0, nes labai mazai buvo vis "lakste" su reikalais blush2.gif
Atsakyti
As taip pat gimdziau nesitariuisi.Po gimdymo davem akuserei 100 litu,nes ji jau taip siltai su manim elgesi,na labai gera moteriskaite!,o daktare nors ir lakste pas mane daznai-pagalvojom,kad ir be musu yra kas jei duotu... lotuliukas.gif
Atsakyti
aš manau jei tariesi su daktaru tai ir reikia moketi ax.gif ( Juk jis ir nakti gali buti iškviestas ir nedarbo metu). o jei nesitari tai gali simboliškai kokia dovanele ar pavaišinti kolektyva.
Asmeniškai manau skirsiu gimdymui iki 800 Lt ( tai butu daktarui, akušerei ir tt)
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2006 11 27, 18:49)
aš manau jei tariesi su daktaru tai ir reikia  moketi ax.gif ( Juk jis ir nakti gali buti iškviestas ir nedarbo metu). o jei nesitari tai gali simboliškai kokia dovanele ar pavaišinti kolektyva.
Asmeniškai manau skirsiu gimdymui iki 800 Lt ( tai butu daktarui, akušerei ir tt)

as irgi tiek planuoju, bet as tariuos ir su gydytoja, ir su akusere ir dar cia ir anesteziologui (jei prireiks) uztektu wink.gif nepadaugink zinok wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 11 27, 20:16)
as irgi tiek planuoju, bet as tariuos ir su gydytoja, ir su akusere ir dar cia ir anesteziologui (jei prireiks) uztektu wink.gif  nepadaugink zinok wink.gif

na manau musu nuomone sutapo drinks_cheers.gif na kad butau nuskausminta tai manau sutiksiu blush2.gif tai tos sumukes ir anesteziologui užteks. mirksiukas.gif
Atsakyti
perskaiciau visas sios temos dalis.. ir kazkaip sumeles nesutapo su tomis kurias planuoja moketi ar jau mokejo tos kurios cia neraso.. pas jas sumos eina daktarui nuo 700-800Lt.. o cia kazkaip vidurkis 400-600Lt..
tai vat ir suku galva kiek man moketi.. g.gif
kadangi tariuosi ir gmdysiu pas skyriaus vedeja tai planuoju jai duoti 700Lt.. akuserei 200Lt.. anesteziologei 100Lt (su ja irgi tariausi)..
bet sakau kai pakalbejau su mergytem jos sako, kad pas paprasta o ne vedeja tiek mokes.. tai ir metausi..
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2006 11 27, 23:33)
perskaiciau visas sios temos dalis.. ir kazkaip sumeles nesutapo su tomis kurias planuoja moketi ar jau mokejo tos kurios cia neraso.. pas jas sumos eina daktarui nuo 700-800Lt.. o cia kazkaip vidurkis 400-600Lt..
tai vat ir suku galva kiek man moketi..  g.gif
kadangi tariuosi ir gmdysiu pas skyriaus vedeja tai planuoju jai duoti 700Lt.. akuserei 200Lt.. anesteziologei 100Lt (su ja irgi tariausi)..
bet sakau kai pakalbejau su mergytem jos sako, kad pas paprasta o ne vedeja tiek mokes.. tai ir metausi..

manau nesiblaškyk, jei nusistatei tai tiek ir mokek, čia juk tavo reikalas ax.gif Ir manau labai protingai čia sudėliojai pinigelius rolleyes.gif Kitos iš vis nemoka o kitos gali sau leisti mažiau moketi, dar kitos gimdo privačiai ir moka l dideliu pinigelius. Manau svarbiausia mintis kad atsidekosi daktarui ax.gif
Atsakyti
dar pakartosiu...siaip yra nustatytos kainos. jei norit - tariantis jas mokat i kasa, jei ne - tiesiai i kisene. gydytojas jum vaika, jus - piniga...
700 lt yra perdaug.
oficialiai i kasa - apie 400-500, taigi, gyd gauna tik 30 proc. jei duosit tuos 500 lt i kisene - labai dziaugsis
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2006 11 28, 13:03)
manau nesiblaškyk, jei nusistatei tai tiek ir mokek, čia juk tavo reikalas ax.gif Ir manau labai protingai čia sudėliojai pinigelius  rolleyes.gif  Kitos iš vis nemoka o kitos gali sau leisti mažiau moketi, dar kitos gimdo privačiai ir moka l dideliu pinigelius. Manau svarbiausia mintis kad atsidekosi daktarui  ax.gif

QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 11 28, 20:37)
dar pakartosiu...siaip yra nustatytos kainos. jei norit - tariantis jas mokat i kasa, jei ne - tiesiai i kisene. gydytojas jum vaika, jus - piniga...
700 lt yra perdaug.
oficialiai i kasa - apie 400-500, taigi, gyd gauna tik 30 proc. jei duosit tuos 500 lt i kisene - labai dziaugsis

tiesiog po to as pas sia daktare lankysiuos kaip pas savo ginekologe.. tad labai noreciau, kad ji liktu patenkinta ir dar maloniau mane priiminetu.. 4u.gif
nes vaiksciosiu neoficialiai..
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 11 28, 21:37)
700 lt yra perdaug.

kurioj cia vietoj LT kainos nustatytos oficialiai uz gimdyma???? to nera ir buti negali.. gali buti tik i kisene arba i kisene, Lietuvoje gimdymas ir su juo susijusi prieziura yra nemokama- nebent gimdytum privaciai... cia jau ne tiesa.. o kiek kas duoda i kisene tai irgi priklauso nuo suoratimo, gal net ir miesto ir pan.. su pirmu mano mama gydytojai vien dave 800 lt, akuserei 100 lt, anesteziologui 200 lt.. dabar kai galvoju tai siaube:) pries 7 metus tokius pinigus mokejo..Dabar gimdysiu vilniuj pas super gydytoja. vedeja- ir duosiu jai asmeniskai 400-500 lt, akuserei 100 lt, 100 lt uz epidura na ir dar sesutems gal kelis litus i kisene, vyro vienkartiniai rubai 30 lt kainuoja kuriuos kaip daktare sake galima jau vietoj nusipirkti, 50 lt uz para, kad vyras nakvotu kartu.. na bet cia dar pasitikslint reikia..
Atsakyti
QUOTE(Giedrushka @ 2006 11 29, 08:01)
kurioj cia vietoj LT kainos nustatytos oficialiai uz gimdyma???? to nera ir buti negali.. gali buti tik i kisene arba i  kisene, Lietuvoje gimdymas ir su juo susijusi prieziura yra nemokama- nebent gimdytum privaciai... cia jau ne tiesa.. o kiek kas duoda i kisene tai irgi priklauso nuo suoratimo, gal net ir miesto ir pan.. su pirmu mano mama gydytojai vien dave 800 lt, akuserei 100 lt, anesteziologui 200 lt.. dabar kai galvoju tai siaube:) pries 7 metus tokius pinigus mokejo..Dabar gimdysiu vilniuj pas super gydytoja. vedeja- ir duosiu jai asmeniskai 400-500 lt, akuserei 100 lt, 100 lt uz epidura na ir dar sesutems gal kelis litus i kisene, vyro vienkartiniai rubai 30 lt kainuoja kuriuos kaip daktare sake galima jau vietoj nusipirkti, 50 lt uz para, kad vyras nakvotu kartu.. na bet cia dar pasitikslint reikia..

DAR KARTA: jei TARIES su gydytoju - tada yra oficiali kaina. jus priemimuose pasidomekite, ne pas gydytojus ,,ar reik moket, jei noresiu pasirinkt gyd pas kuri gimdyt"
jei na ura atlekiat - taip, nemokamai...
pirma pasidomekit cool.gif

beje, mano atsakymai galioja tuo metu, jei tariates ir nezinot kiek duot - tam yra tie kainorasciai mokamu paslaugu, kad mazdaug zinot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta_vyshnia: 29 lapkričio 2006 - 14:01
QUOTE(vvvvv @ 2006 11 28, 00:33)
tai vat ir suku galva kiek man moketi..  g.gif

Gydytoja negali nuspręsti čia jau pakankamai sumokėjai ar dar reikia... Gal tu iš paskutiniųjų tuos 500 ar 700 surinkai.. Manau, ims tiek, kiek duosi. Ir pati sau neužsikelk kartelės per aukštai, nes jei vaikščiosi privačiai, žiūrės tave kaip į banką biggrin.gif O kažin ar nuo per didelės dozės litukų aptarnaus geriau...
Atsakyti