Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjot už gimdymą? III dalis

QUOTE(Linokas @ 2006 11 17, 20:24)
Planuojam gimdyti Vilniaus RK nesitarus, o mokesim pagal situacija: jei patiks ir gydytoja, ir prieziura, tai ir atsidekosim, o jei nematysim uz ka, tai kokio velnio tada kisti pinigus? Jau geriau leliui dar ka nors nupirkti, arba i jo saskaitele ateiciai padeti...

maladiec. cia kaip arbatpinigiai wink.gif
tiesiog as labai jau tokia...negaliu kazkaip prisileist net pazistamo gydytojo lengvai...tai ka kalbet apie svetima? sad.gif
Atsakyti
mes tai uz gimdyma mokejom 100 euru gydytojui (mes buvom susitare ir jis pats pasake tokia suma) ir 100 lt akuserei. Na mano nuomone tie pinigai buvo verti ju darbo, tol kol gulejau ligoninej tai gydytojas po kelis kart i diena uzsukdavo paklaust ar viskas gerai ir t.t. Prieziura buvo super thumbup.gif
Atsakyti
vat man irgi patinka tai, kad jei jau moki - jauciasi, kad moki...
ta prasme - susitari ir tave priziuri kaip reikiant dar iki gimdymo - betkada gali paskambint, pasitart ir pan smile.gif
Atsakyti
As gimdziau RK, buvau susitarusi su gydytoju, be to jis manimi rupinosi viso nestumo metu, tai sumokejau jam 400 Lt, o akuserei 100 Lt. ax.gif
Atsakyti
mes buvom susitare ir dare planine operacija isviso sumokejom 1300lt.
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2006 08 23, 14:03)
Ruosiuosi duoti gydytojai 500 Lt, nes su ja tarsiuosi, o paskui pagal aplinkybes - gal dar koki 100Lt akuserei ar anesteziologui, jei jo prireiks, aisku...

Panevėžyje kainuoja 400 lt.
Atsakyti
QUOTE(igne75 @ 2006 11 22, 20:52)
Panevėžyje kainuoja 400 lt.

Kaip gali buti KAINUOJA juk gidymas yra nemokamas!!! doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2006 11 22, 19:54)
Kaip gali buti KAINUOJA juk gidymas yra nemokamas!!! doh.gif  doh.gif  doh.gif

tariantis su gydytoju, yra mokama wink.gif jei atvaziuoji na ura - pas ta, kur papulsi - nemokama...o oficialiai net patvirtintos kainos, kiek moket, jei taries pas konkretu daktara wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 11 23, 23:15)
tariantis su gydytoju, yra mokama wink.gif jei atvaziuoji na ura - pas ta, kur papulsi - nemokama...o oficialiai net patvirtintos kainos, kiek moket, jei taries pas konkretu daktara wink.gif

As norejau jai pasakyti , kad apskritai gimdymas yra NEMOKAMAS , apie tarimas siuo metu as nesneku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2006 11 23, 22:26)
As norejau jai pasakyti , kad apskritai gimdymas yra NEMOKAMAS , apie tarimas siuo metu as nesneku  mirksiukas.gif

tai gal ji norejo pasakyt, kad tarimosi atveju tiek pas juos kainuoja smile.gif nes siaip tai jei vaziuociau nesitarus - irgi nemokeciau, nebent, jei patiktu kaip bendravo ir pan - buteli kazkoki pirkciau ir pan smile.gif
Atsakyti
Sveikutes.As jau praeita sav susitariau su daktaru,dave mob.nr sake skambint bet kada jei ka.Man ramiau kai zinau pas ka pakliusiu,kad busim priziuretos.Nesinori gimdyt pas ka papuola.Ir uz savo stebuklyte man nieko negaila.Daktaru pasitikiu ir jauciuos saugi.Beje ir gimdyt jau uz keliu dienu nestuke.gif Planuojam daktarui 500 duot,akuserei 100 ir anesteziologui 50.
Atsakyti
o tai jus niekas nepasiklausiat pas gydytoja tiesiai, kiek kainuos? smile.gif
as tai klausiau smile.gif
Atsakyti