Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek mokėjot už gimdymą? III dalis

Tęskime naudingos informacijos dalybas. 4u.gif
Atsakyti
Ruosiuosi duoti gydytojai 500 Lt, nes su ja tarsiuosi, o paskui pagal aplinkybes - gal dar koki 100Lt akuserei ar anesteziologui, jei jo prireiks, aisku...
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2006 08 23, 13:03)
Ruosiuosi duoti gydytojai 500 Lt, nes su ja tarsiuosi, o paskui pagal aplinkybes - gal dar koki 100Lt akuserei ar anesteziologui, jei jo prireiks, aisku...

O kur ir pas ką ruošiesi gimdyti?
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2006 08 23, 16:49)
O kur ir pas ką ruošiesi gimdyti?

Turiu 2 variantus, taciau neapsisprendziu del ligonines: ar VGN, ar Antakalnis. Pirmaji gimdziau Antakalnyje, buvau labai patenkinta, bet dabar kazkaip labai ispopuliarejo VGN, tai ir dar niekaip nenutariu, ka rinktis. Cia forume labai ivairiaspalves nuomomes - vienai labai pasiseke, kita ziurek tik blogai raso, ir taip tiek apie viena, tiek apie kita ligonine g.gif Sirdis labiau linksta i klinikas kazkodel...
Atsakyti
As taip pat tariuosi su gydytoju, bet zadu duoti maziau, kokius 300-400lt ir 100akuserei, nes po gimdymo vistiek noresis, kad priziuretu, nes kiek teko girdeti tai akuseres begalo isnaglejo ir jei neduodi, tai jos mazai ka ir daro. O man kaip tokiai visai "zaliai" noresis, kad kazkas pasakytu ir patartu ka daryti, kaip daryti ir t.t.
Atsakyti
Aš gimdžiau Kauno 2-oje ligoninėje. Tariaus su gydytoja, mokėjau 500 (ji atsiskaito su akušere) . Kadangi darė extra cezario operaciją, tai dar reikėjo 100 anestozologui
Atsakyti
gal kas galit pasidalinti savo nuomone
tarsiuosi su gydytoja del gimdymo, planuoju cezari. mano supratimu as jai tikrai mokesiu ( nes ir pirmaji gimdziau susitarusi - mokejau)
bet akuserei manau net nereikes moketi, nes jos ten ir nebus ?? ar kaip ten per operacija buna. operacijos be nuskausminimo irgi niekas nedaro, tai kaip ten su mokejimu anesteziologui.?
dabar pagalvojau gal uztenka gydytojai ir viskas..
Atsakyti
QUOTE(SUNmom @ 2006 08 27, 23:09)
gal kas galit pasidalinti savo nuomone
tarsiuosi su gydytoja del gimdymo, planuoju cezari. mano supratimu as jai tikrai mokesiu ( nes ir pirmaji gimdziau susitarusi - mokejau)
bet akuserei manau net nereikes moketi, nes jos ten ir nebus ?? ar kaip ten per operacija buna. operacijos be nuskausminimo irgi niekas nedaro, tai kaip ten su mokejimu anesteziologui.?
dabar pagalvojau gal uztenka gydytojai ir viskas..

Akusere operacijoje nedalyvauja.O anesteziologas tai siuo atveju svarbus.Jei ruosiesi moketi,tai tikrai verta atsidekot ir anesteziologui.
Atsakyti
Gimdziau KMUK. Daviau gydytojai 500LT ir po 100 LT anesteziologui bei akuserei.
Atsakyti
Gimdziau II Kauno klinikineje ligonineje, daviau 60 lt anesteziologei, 300 lt gydytojai ir 200 lt akuserei. po to vyras dar visoms nupirko brendzio ir torta. kaip paskaitau, kad po 500 lt duoda vien gydytojai...gal sakyciau ir per daug. as su savo gydytoja irgi is anksto tariausi, kaip ir su akusere.
Atsakyti
Truputį nesuprantu - tai kai tariesi su gydytoju tai turbūt ir reikia klausti kiek būsiu sklolinga? Ar ne taip g.gif Ar jūs čia paduodate pinigėlius savo nuožiūra ir tą pačią dieną kai tariatės ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(gintė @ 2006 09 02, 20:22)
Truputį nesuprantu - tai kai tariesi su gydytoju tai turbūt ir reikia klausti kiek būsiu sklolinga? Ar ne taip  g.gif  Ar jūs čia paduodate pinigėlius savo nuožiūra ir tą pačią dieną kai tariatės ar kaip?

jau geriau taip neklausk, nes gydytojai nepasikuklina ir sumos paprašo didesnės smile.gif pvz. 1000 lt. bent jau taip teko girdėti smile.gif
Atsakyti