Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

QUOTE(Saaule @ 2009 05 06, 11:49)
Ačiū  mirksiukas.gif Kurioje Sarmoje matei?

Europos sarmoje maciau, douglas'e Panoramoj. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Loretta* @ 2009 05 06, 14:14)
Europos sarmoje maciau, douglas'e Panoramoj.  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 04 15, 20:09)
Make up for ever mat velvet+ pati geriausia pudra pasaulyje wink.gif kaina 110lt, bet man uztenka metams. Jei priderini spalva (man parinko kosmetologe), kai uzsitepi visikai nesimato, kad kazkas tepta, nekemsa poru, duoda matini efekta ir kas man lb patinka, kad atspari vandeniui, pvz ziema, ar kai lyja, niekada nenubega, bet to laaaabai gerai maskuoja  4u.gif

O man šita pudra netiko ir nepatiko schmoll.gif Oda su ja greitai pradėdavo blizgėti (mano oda mišri/riebi), pudra labai greitai nuplaukdavo nuo veido, veidas būdavo kaip plėmuotas, atrodydavo, kad vietom tepta pudros, vietom ne doh.gif Ir atrodė nenatūraliai, matydavosi, kad pudra tepta.
Atsakyti
Sveikos merginos, gal norite pirkti kartu make up for ever lupu blizgesi ?
Sephoroje parduoda rinkinuka, iseina pigiau nei pirkti po viena smile.gif
As nusiziurejusi coral spalvyte smile.gif Stai sitas rinkinukas :
user posted image

Sephora page

Visas kainuoja 35$ smile.gif pasidalinus trims tik po 11.66$
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2008 11 05, 15:13)
Turiu 5 spalvų maskuoklių paletę,
makiažo pagrindą ir spindintį pigmentą.

Maskuokliai maskuoja  thumbup.gif bet lengva padaugint ir tada negražiai atrodo.
Pigmentas - tai labai geras, suteikia veidui gaivumo, nedžiovina odos ir nesukelia alergijos.
Pagrindo dar nebandžiau, nes nepabaigiau Shiseido dar.

Įdomu kokia kainytė būtų tos 5 splavų maskuoklių paletės? ax.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galite kas pasakyti kur galėčiau Klaipėdoje įsigyti šios produkcijos.
Atsakyti
pasizurejau kad internetu pirkti nelabai piogiau gaunasi nei pas mus.
o gal kokybe geresne atsisiuntus?

kai suzinosit kur geros nuolaidos parasykit.

nusipirkau pilna kaina Douglas, nes labai reikejo seseliu, bet daugiau lauksiu nuolaidu..
Atsakyti
Sveikos. Gal kurit turite HD powder? 4u.gif
user posted image
As nusipirkau, siandien tik pirma diena su ja, tai dar be nuomones tikslios. Idomu butu atsiliepimus isgirsti. Na, ziuresiu kaip issilaikys per visa diena. veidukas tai labai graziai atrodo su ja. Tarsi paskaistejo.bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 07 lapkričio 2009 - 12:49
QUOTE(Tobsita @ 2009 11 07, 13:48)
Sveikos. Gal kurit turite HD powder? 4u.gif

Turiu birią, man labai patinka. Naudoju sutvirtinti makiažui, o jos didžiausias pliusas tas, kad suteikia ne visiškai matinį vaizdą, su ja oda vistiek švyti. Tiesa, T zonoje matiškumą ne per ilgiausiai laiko. Tikrai pirksiu ir antrą pakuotę 4u.gif
Atsakyti
gal zinot kur kns galeciau nusipirkti seselius?kokia ju kainyte?
Atsakyti
QUOTE(majux @ 2009 11 09, 17:17)
gal zinot kur kns galeciau nusipirkti seselius?kokia ju kainyte?

Akropolio Sarmoj mačiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2009 11 08, 01:18)
Turiu birią, man labai patinka. Naudoju sutvirtinti makiažui, o jos didžiausias pliusas tas, kad suteikia ne visiškai matinį vaizdą, su ja oda vistiek švyti. Tiesa, T zonoje matiškumą ne per ilgiausiai laiko. Tikrai pirksiu ir antrą pakuotę  4u.gif

O naudojate ja kaskart pasidazius ar tik tam tikrom progom? 4u.gif
Atsakyti