Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

kur kaune galiu rast nusipirkt MaceUpForEver baziu,pudros? g.gif
akropolio sarmoj pasirinkimas super mazas,o kur dar ieskot,jau nebeisivaizduoju,po tiek beviltisku paiesku verysad.gif
labai labai noriu tik ju kosmetikos wub.gif
Atsakyti
Merginos, pagelbekit man, a. Gal kas naudojate Make up for ever (MUFE) seselius, pamatuokit ju diametra, prasau... blush2.gif Noriu pirkti MUFE palete ir i ja susideti kitos firmos seseliukus, tai bandau aiskintis, ar tilps... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperNova @ 2008 11 10, 17:14)
Pas mane atspalvis nr.130... Ne tamsus, bet truputi i persika spalva ir man netinka... verysad.gif

Gal noretum perleisti man mirksiukas.gif tik nesu tikra del atspalvio g.gif
Atsakyti
kokia rekomenduotumet riebiai problematinei odai pudra..ar jos gerai maskuoja..yra tirstos ar skystos? padekit bandziusios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 04 15, 20:40)
kokia rekomenduotumet riebiai problematinei odai pudra..ar jos gerai maskuoja..yra tirstos ar skystos? padekit bandziusios smile.gif

Make up for ever mat velvet+ pati geriausia pudra pasaulyje wink.gif kaina 110lt, bet man uztenka metams. Jei priderini spalva (man parinko kosmetologe), kai uzsitepi visikai nesimato, kad kazkas tepta, nekemsa poru, duoda matini efekta ir kas man lb patinka, kad atspari vandeniui, pvz ziema, ar kai lyja, niekada nenubega, bet to laaaabai gerai maskuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 04 15, 22:09)
Make up for ever mat velvet+ pati geriausia pudra pasaulyje wink.gif kaina 110lt, bet man uztenka metams. Jei priderini spalva (man parinko kosmetologe), kai uzsitepi visikai nesimato, kad kazkas tepta, nekemsa poru, duoda matini efekta ir kas man lb patinka, kad atspari vandeniui, pvz ziema, ar kai lyja, niekada nenubega, bet to laaaabai gerai maskuoja  4u.gif

lb aciu uz nuomone smile.gif o ten visa ta kosmetika atspari vandeniui..koks pas jus nr?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 04 24, 11:13)
lb aciu uz nuomone smile.gif o ten visa ta kosmetika atspari vandeniui..koks pas jus nr?

Oj tikrai nzn ar visa..bet to spudrytes tai taip. pas mane 35 spalvyte ar 035 neatsimenu jau kaip rasoma, kosmetolge parinko sita spalva, mano veidas nera labai sviesus, bet nesideginu soliariume, tai sita spalva lb naturaliai atrodo smile.gif
Atsakyti
Turiu make up forever maskuokli tuteles formos pakuotele, labai patenkinta esu, tikrai neblogas. Noreciau ir daugiau sios firmos priemoniu ismeginti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 04 15, 20:09)
Make up for ever mat velvet+ pati geriausia pudra pasaulyje wink.gif kaina 110lt, bet man uztenka metams. Jei priderini spalva (man parinko kosmetologe), kai uzsitepi visikai nesimato, kad kazkas tepta, nekemsa poru, duoda matini efekta ir kas man lb patinka, kad atspari vandeniui, pvz ziema, ar kai lyja, niekada nenubega, bet to laaaabai gerai maskuoja  4u.gif

g.gif o man si pudryte kaip tik ne itin patiko. nors ir jokio blizgesio neislenda ir tikrai viska laabai uzmaskuoja, bet ji man per sunki. Labai jau vakarinis variantas. Dienos metu jos nenaudoju o ir vakarui pamaisau su kita, lengvesne. Bet laiko tai thumbup.gif
Papildyta:
Esu labai patenkinta HD microfinish biria pudryte thumbup.gif
http://www.makeupfor...eration/finish/
Man idealu tai, kad ji bespalve, tinka kai yra bet koks veido atspalvis, nes vasara jis gana greitai kinta mirksiukas.gif bet to jos pakaks manau ilgam, tai ir ziema bus tinkama naudoti.
Siaip veiduka padaro lygu ir dailu, nuima blizgesi. Nors jei oda riebesne, tai nemanau kad ilgam islaikytu matini veiduka g.gif
bet liux daikciukas, tikrai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Loretta* @ 2009 05 05, 22:09)
Esu labai patenkinta HD microfinish biria pudryte  thumbup.gif 

Būtent tokią kaip tik noriu dabar nusipirkti. Kur pati pirkai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2009 05 06, 07:54)
Būtent tokią kaip tik noriu dabar nusipirkti. Kur pati pirkai?  4u.gif

As gavau dovanu ax.gif bet maciau sarmoj ir douglas'e. Berods 88lt kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(*Loretta* @ 2009 05 06, 12:11)
As gavau dovanu  ax.gif  bet maciau sarmoj ir douglas'e. Berods 88lt kainuoja.

Ačiū mirksiukas.gif Kurioje Sarmoje matei?
Atsakyti