kur kaune galiu rast nusipirkt MaceUpForEver baziu,pudros?
akropolio sarmoj pasirinkimas super mazas,o kur dar ieskot,jau nebeisivaizduoju,po tiek beviltisku paiesku
labai labai noriu tik ju kosmetikos
QUOTE(SuperNova @ 2008 11 10, 17:14)
Pas mane atspalvis nr.130... Ne tamsus, bet truputi i persika spalva ir man netinka...
Gal noretum perleisti man tik nesu tikra del atspalvio
QUOTE(kumiko @ 2009 04 15, 20:40)
kokia rekomenduotumet riebiai problematinei odai pudra..ar jos gerai maskuoja..yra tirstos ar skystos? padekit bandziusios
Make up for ever mat velvet+ pati geriausia pudra pasaulyje kaina 110lt, bet man uztenka metams. Jei priderini spalva (man parinko kosmetologe), kai uzsitepi visikai nesimato, kad kazkas tepta, nekemsa poru, duoda matini efekta ir kas man lb patinka, kad atspari vandeniui, pvz ziema, ar kai lyja, niekada nenubega, bet to laaaabai gerai maskuoja
QUOTE(metine @ 2009 04 15, 22:09)
Make up for ever mat velvet+ pati geriausia pudra pasaulyje kaina 110lt, bet man uztenka metams. Jei priderini spalva (man parinko kosmetologe), kai uzsitepi visikai nesimato, kad kazkas tepta, nekemsa poru, duoda matini efekta ir kas man lb patinka, kad atspari vandeniui, pvz ziema, ar kai lyja, niekada nenubega, bet to laaaabai gerai maskuoja
lb aciu uz nuomone o ten visa ta kosmetika atspari vandeniui..koks pas jus nr?
QUOTE(kumiko @ 2009 04 24, 11:13)
lb aciu uz nuomone o ten visa ta kosmetika atspari vandeniui..koks pas jus nr?
Oj tikrai nzn ar visa..bet to spudrytes tai taip. pas mane 35 spalvyte ar 035 neatsimenu jau kaip rasoma, kosmetolge parinko sita spalva, mano veidas nera labai sviesus, bet nesideginu soliariume, tai sita spalva lb naturaliai atrodo
QUOTE(metine @ 2009 04 15, 20:09)
o man si pudryte kaip tik ne itin patiko. nors ir jokio blizgesio neislenda ir tikrai viska laabai uzmaskuoja, bet ji man per sunki. Labai jau vakarinis variantas. Dienos metu jos nenaudoju o ir vakarui pamaisau su kita, lengvesne. Bet laiko tai
Papildyta:
Esu labai patenkinta HD microfinish biria pudryte
http://www.makeupfor...eration/finish/
Man idealu tai, kad ji bespalve, tinka kai yra bet koks veido atspalvis, nes vasara jis gana greitai kinta bet to jos pakaks manau ilgam, tai ir ziema bus tinkama naudoti.
Siaip veiduka padaro lygu ir dailu, nuima blizgesi. Nors jei oda riebesne, tai nemanau kad ilgam islaikytu matini veiduka
bet liux daikciukas, tikrai patenkinta
QUOTE(*Loretta* @ 2009 05 05, 22:09)
Esu labai patenkinta HD microfinish biria pudryte
Būtent tokią kaip tik noriu dabar nusipirkti. Kur pati pirkai?
QUOTE(Saaule @ 2009 05 06, 07:54)
Būtent tokią kaip tik noriu dabar nusipirkti. Kur pati pirkai?
As gavau dovanu bet maciau sarmoj ir douglas'e. Berods 88lt kainuoja.
QUOTE(*Loretta* @ 2009 05 06, 12:11)
As gavau dovanu bet maciau sarmoj ir douglas'e. Berods 88lt kainuoja.
Ačiū Kurioje Sarmoje matei?