Turiu kreminę pudrą "Face & Body liquid make-up . Labai lengva naudoti, gerai dengia, nesubėga, gerai laikosi .
Siandien nukoviau si lupdaziuka
http://www.makeupfor...e...0103&page=1
toks kaip vazelinas, spalvyte grazi (buvo noras kad nebutu perlamutro, svelniai rusva "nude" taip vadinama tik ne visai blyski, atitiko visiskai spalvos reikalavimus bet kad visiskai nelaiko, drekina, sutinku, viskas tvarkoj, bet kad nelaiko, o pagal parasymus buvo kad laiko ilgai, tai cia melas.... tikrai turejau ilgai laikanciu (bet ir gerai sausinanciu) lupas, gal nieko saltam sezonui, bet antra karta nepirksiu
http://www.makeupfor...e...0103&page=1
toks kaip vazelinas, spalvyte grazi (buvo noras kad nebutu perlamutro, svelniai rusva "nude" taip vadinama tik ne visai blyski, atitiko visiskai spalvos reikalavimus bet kad visiskai nelaiko, drekina, sutinku, viskas tvarkoj, bet kad nelaiko, o pagal parasymus buvo kad laiko ilgai, tai cia melas.... tikrai turejau ilgai laikanciu (bet ir gerai sausinanciu) lupas, gal nieko saltam sezonui, bet antra karta nepirksiu
Turiu 5 spalvų maskuoklių paletę,
makiažo pagrindą ir spindintį pigmentą.
Maskuokliai maskuoja bet lengva padaugint ir tada negražiai atrodo.
Pigmentas - tai labai geras, suteikia veidui gaivumo, nedžiovina odos ir nesukelia alergijos.
Pagrindo dar nebandžiau, nes nepabaigiau Shiseido dar.
makiažo pagrindą ir spindintį pigmentą.
Maskuokliai maskuoja bet lengva padaugint ir tada negražiai atrodo.
Pigmentas - tai labai geras, suteikia veidui gaivumo, nedžiovina odos ir nesukelia alergijos.
Pagrindo dar nebandžiau, nes nepabaigiau Shiseido dar.
QUOTE(SuperNova @ 2008 11 06, 23:21)
Sveikos As turiu makiazo pagrinda High Definition Foundation. Siaip labai fainas, gerai tepasi, laiko visa diena, o ne kaip kiti, kurie nusitrina po keliu valandu, gerai maskuoja ir oda islieka matine Tik minusas tas, kad su spalva nepataikiau... ir 110lt kaip i bala...
o koks pas tave atspalvis? man si pudra irgi
Turiu lūpdažį, matinis, bet nesausina ir puikiai laiko (bent jau man)
Spalva - tamsi slyvų
Spalva - tamsi slyvų
QUOTE(Tiotka @ 2008 11 13, 10:28)
Sveikos. noriu ir aš atiduoti pagarba šiam kosmetikos gamintojui profesionalūs gaminiai kokybė pasirinkimas
Nenaudoju pudrų kasdiena, tik vakarinių renginių metu, tačiau esu be galo patenkinta Esu išbandžiusi chanel, lancome ir pan firmas, tačiau savo paieškas sustabdžiau atradusi šią liniją
Nenaudoju pudrų kasdiena, tik vakarinių renginių metu, tačiau esu be galo patenkinta Esu išbandžiusi chanel, lancome ir pan firmas, tačiau savo paieškas sustabdžiau atradusi šią liniją
gal gali parekomenduot ka konkreciau is MUFE turiu kremine pudra HD, tai man ji galvoju dar kazka sios firmos nusipirkt
Man per tamsi. Kaina 87 Lt.
Ant pado yra nurodyta Ref:31504
Tonu tamsene uz sveisiausia berods...