Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

Turiu kreminę pudrą "Face & Body liquid make-up thumbup.gif . Labai lengva naudoti, gerai dengia, nesubėga, gerai laikosi 4u.gif .
Atsakyti
user posted image

Mane sitas sepetelis bais domina,gal atsiras kas turi,but idomus atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 31 rugpjūčio 2008 - 22:46
Siandien nukoviau si lupdaziuka
http://www.makeupfor...e...0103&page=1

toks kaip vazelinas, spalvyte grazi (buvo noras kad nebutu perlamutro, svelniai rusva "nude" taip vadinama tik ne visai blyski, atitiko visiskai spalvos reikalavimus lotuliukas.gif bet kad visiskai nelaiko, drekina, sutinku, viskas tvarkoj, bet kad nelaiko, o pagal parasymus buvo kad laiko ilgai, tai cia melas.... tikrai turejau ilgai laikanciu (bet ir gerai sausinanciu) lupas, gal nieko saltam sezonui, bet antra karta nepirksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu 5 spalvų maskuoklių paletę,
makiažo pagrindą ir spindintį pigmentą.

Maskuokliai maskuoja thumbup.gif bet lengva padaugint ir tada negražiai atrodo.
Pigmentas - tai labai geras, suteikia veidui gaivumo, nedžiovina odos ir nesukelia alergijos.
Pagrindo dar nebandžiau, nes nepabaigiau Shiseido dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 05 lapkričio 2008 - 14:14
Sveikos smile.gif As turiu makiazo pagrinda High Definition Foundation. Siaip labai fainas, gerai tepasi, laiko visa diena, o ne kaip kiti, kurie nusitrina po keliu valandu, gerai maskuoja ir oda islieka matine thumbup.gif Tik minusas tas, kad su spalva nepataikiau... verysad.gif ir 110lt kaip i bala... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperNova @ 2008 11 06, 23:21)
Sveikos smile.gif  As turiu makiazo pagrinda High Definition Foundation. Siaip labai fainas, gerai tepasi, laiko  visa diena, o ne kaip kiti, kurie nusitrina po keliu valandu, gerai maskuoja ir oda islieka matine thumbup.gif  Tik minusas tas, kad su spalva nepataikiau... verysad.gif  ir 110lt kaip i bala... verysad.gif

o koks pas tave atspalvis? man si pudra irgi thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane atspalvis nr.130... Ne tamsus, bet truputi i persika spalva ir man netinka... verysad.gif
Atsakyti
Turiu lūpdažį, matinis, bet nesausina ir puikiai laiko (bent jau man)
Spalva - tamsi slyvų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aplsncks: 10 lapkričio 2008 - 17:51
Sveikos. noriu ir aš atiduoti pagarba šiam kosmetikos gamintojui thumbup.gif profesionalūs gaminiai thumbup.gif kokybė thumbup.gif pasirinkimas thumbup.gif

Nenaudoju pudrų kasdiena, tik vakarinių renginių metu, tačiau esu be galo patenkinta wub.gif Esu išbandžiusi chanel, lancome ir pan firmas, tačiau savo paieškas sustabdžiau atradusi šią liniją thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiotka @ 2008 11 13, 10:28)
Sveikos. noriu ir aš atiduoti pagarba šiam kosmetikos gamintojui  thumbup.gif  profesionalūs gaminiai  thumbup.gif  kokybė  thumbup.gif pasirinkimas  thumbup.gif

Nenaudoju pudrų kasdiena, tik vakarinių renginių metu, tačiau esu be galo patenkinta  wub.gif Esu išbandžiusi chanel, lancome ir pan firmas, tačiau savo paieškas sustabdžiau atradusi šią liniją  thumbup.gif

gal gali parekomenduot ka konkreciau is MUFE smile.gif turiu kremine pudra HD, tai man ji thumbup.gif galvoju dar kazka sios firmos nusipirkt
Atsakyti
Turiu pagirti akiu seselius sio firmos, nesenei pirkau, tai man jie super smile.gif labai patinka, kad ilgai laiko, ir atspalviai neblogi smile.gif
Atsakyti
user posted image
Man per tamsi. Kaina 87 Lt.
Ant pado yra nurodyta Ref:31504
Tonu tamsene uz sveisiausia berods... g.gif
Atsakyti