Kur Klaipedoje galima nusipirkti sios kosmetikos? jau senai knieti isbandyti
As tai pirkau parodoje "Pelene" O taip tai nezinau ar parduotuvese yra
turiu plunksnele akiu pravedimam tai labai gera o va vakar nusipirkau tusa tai kazkaip nelabai...kazkoks lyg sausas jis man labai daug kartu reik "bruzint" blakstienas kad normaliai padengtu
turiu presuotus seseliukus - labai gerai lako, ryskiai brezia...
QUOTE(masumi @ 2008 04 17, 20:46)
Kazkada pirkau Klaipedos senamestyje Vivos berods salone, bet tai senai jau buvo
O aš "Sarmoje" pirkau
man ketina su sios firmos kosmetika daryt vestuvini makiaza merginos,ar tiesa,kad tam,kad nenubegtu seseliai reikia virsutini voka nors kiek apibrezt piestuku..cia is serijos "man viena boba sake" klausiu todel,kad visaziste mano piestuko nenaudojo,, O makiaza bandomaji dare vakare tai nelabai galejau issitikint ar jis visa diena laiko
QUOTE(pokahonta @ 2008 05 26, 10:01)
man ketina su sios firmos kosmetika daryt vestuvini makiaza merginos,ar tiesa,kad tam,kad nenubegtu seseliai reikia virsutini voka nors kiek apibrezt piestuku..cia is serijos "man viena boba sake" klausiu todel,kad visaziste mano piestuko nenaudojo,, O makiaza bandomaji dare vakare tai nelabai galejau issitikint ar jis visa diena laiko
ne voka apibrezti, bet voka patepti akiu makiazo pagrindu
As tai turiu nusipirkusi Face & Body Liquid Make Up (Makiazo pagrindas visiems odos tipams). Ma jis .
Beje ruosiuosi eiti i vestuves (pamerge busiuir sumasciau ,kad reikia man zalio makiazo,kadangi tokia apranga turiu...Prisiziurejau ivairiausiu grozybiu nete ,bet niekur tokio ryskumo seseliu neradau..isskyrus make up forever paleteje!Tokio zalumo dar nebuvau macius...Tik gasdina ,kadnemokesiu kaip profesionale pasidazyti.Spalvos ryskios tai lengva pro sali pavaryti..:DBeje kaina uz viena spalva 50lt nzn ar taip jau mazai turint omenyje kad kasdien taip zaliai vistiek nesidazysiu..nu bet bandysiu
QUOTE(masumi @ 2008 04 17, 19:46)
Grozio salone "Viva" prie Mazvydos alejos.
Turiu birius seselius, juoda akiu piestuka, paprastus seselius, teptuka seseliavimui. Nu viskas tiesiog
Sveikutes, nusipirkau siandien blisgesi, nu fainas zinokit, emiau 58nr,man bent jau fainas graziai tepasi, tik gal trumpokai laikosi. O nusipirkti galima Kosmadoi.