Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

QUOTE(karamella @ 2012 05 24, 13:10)
As turiu skysta HD pudra, supper matte biria pudra ir maskuokli, tai man visi sie produktai super. Viska graziai uzmaskuoja, per visa diena oda neblizga, na zodziu tik patys geriausi atsiliepimai  wub.gif

Kokia jūsų veido oda?

Aš irgi galvoju apie HD skystą, šiandien pasitepiau mėginuku, žiūrėsim kaip vakare atrodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 05 24, 11:16)
Kokia jūsų veido oda?

Aš irgi galvoju apie HD skystą, šiandien pasitepiau mėginuku, žiūrėsim kaip vakare atrodys g.gif

Mano veido oda misri. Asmeniskai man sia kosmetika pasiule isbandyti mano kosmetologe, ir tikrai nenuvyle.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 05 24, 10:53)
Merginos, ilgiau naudojančios birią HD pudrą - ar esate patenkintos ja?

Ar nekemša porų, kaip matizuoja, išlygna odą?

user posted image

turiu, bet naudoju ne kasdiena, tik kai labiau makiazo tenka uzsitept. Man poru nekemsa, matizuoja ri lygina oda gerai. Jis toks labiau makiazo fiksavimui-uzbaigimui skirtas.
QUOTE(Galadrielė @ 2012 05 24, 11:16)
Kokia jūsų veido oda?

As turiu HD skysta. Mano oda sausa, drekina puikiai, jokio diksomforto ar kaukes efekto. Si pudra buvo mano atrdaimas bigsmile.gif Dar turiu face and body pudra, tai ji vasara sueis. HD labiau man patinka.
Atsakyti
Aš naudoju šios kosmetikos tuša ir šešėlius. Tai tušu esu nerealiai patenkinta, o va šešėliai - tai nieko įpatingo. Gal nemoku aš su tais šešėliais dažytis, nes juos naudoju labai retai tongue.gif .
Atsakyti
Labas vakaras,
pasiskaičiau ir pažiūrėjau keletą filmukų tarp youtube, tai nusprendžiau ir aš išmėginti šią firmą. Norėjau paklausti, kur galima pasiskaityti informaciją apie kiekvieną produktą lietuviškai?
Gal pačios ką nors pasiūlytumėte ar pasakytumėte ką naudojate savo odai ir kokia ji yra? Mane labiau domintų skystos ir birios pudros. Gal būt Make Up Forever HD, tačiau pasiskaičiau, kad ji labiau tinka prieš kameras. Mano mišri oda: T zonoje riebi, skruostai sausi (dažniausiai visada, nepriklausomai nuo metų sezono) bei dažnai turiu spuogų.
Lauksiu Jūsų atsakymų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2012 05 31, 19:32)
Aš naudoju šios kosmetikos tuša ir šešėlius. Tai tušu esu nerealiai patenkinta, o va šešėliai - tai nieko įpatingo. Gal nemoku aš su tais šešėliais dažytis, nes juos naudoju labai retai  tongue.gif .

O as negaliu ivertinti tuso kokybes verysad.gif Nes Douglas Panoramoje ikiso pasenusi verysad.gif Aisku pati kalta, kad nepatikrinau datu ir dar ceki ismeciau, tai negaliu nueiti ir parodyti. Bet tikrai nelamonu susimokejus gan nemazai pinigu gauti jau susigumulavusi tusa. Dazytis tikras kosmaras, blakstienas padengia gumuliukais, greitai apibyra. Cia jau tikrai ne Make up forever kosmetikos beda, bet parduotuves. Nes naudoja pudra ir lupdazius, tai ju kokybe esu labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2012 05 31, 19:32)
Aš naudoju šios kosmetikos tuša ir šešėlius. Tai tušu esu nerealiai patenkinta, o va šešėliai - tai nieko įpatingo. Gal nemoku aš su tais šešėliais dažytis, nes juos naudoju labai retai  tongue.gif .

seseliai superiniai, man labai tinka ir patinka ax.gif
Atsakyti

akių šešėliai nuostabūs 4u.gif tinka idealiai prof. naudojimui wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

sakykite kas naudoja eye seal... kaip suprantu eye sealas tinka tik biriems seseliams?

nes as buvau pabandzius su kompaktiniais tai man viskas nuplauke...

arba as gal nemoku jo naudoti.... g.gif
Atsakyti
HD biri pudra labai dulka, zymiai labiau nei kitos birios, ir yra tik uzbaigimui skirta, visai nemaskuoja, jei kam to noretusi smile.gif
Atsakyti
Naudoju antakiu seselius, super skalsus, ilgiau dar nieko neteko naudoti, nes dar laiko 3 metus bigsmile.gif kazin, nereikia keisti kas kazkiek laiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 04 20, 15:02)
o kaip veido konturavimo palete? kuri spalva tiktu baltaodei?

Aš turiu 2 Nr. Neatsidžiaugiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Heichera @ 2012 03 28, 19:09)
kas gal naudojat lifting pudryte? ejau su tikslu uzsisakyti hd pudryte bet gavosi kad uzsisakiau kita visai smile.gif bet manau nenusivilsiu.su hd viso veido netepiau tik smakra bet man iskart isryskino kazkokius pasausejimus,kur realiai nesimato su jokia pudra.Mergina tiesiog rekomendavo ta lifting,ir tiesa sita pudryte daug malonesne ant veido,labai naturaliai atrode,sake ji ir lengviau dengiasi na zdz geresne uz hd.Gal kaip kam nzn.

aš naudoju ir labai džiaugiuosi. Turiu ir HD, bet liftinguojanti thumbup.gif thumbup.gif
Esu šviesios odos, jei tiktų - galėčiau atsiųsti pabandymui smile.gif
Atsakyti