Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

kas gal naudojat lifting pudryte? ejau su tikslu uzsisakyti hd pudryte bet gavosi kad uzsisakiau kita visai smile.gif bet manau nenusivilsiu.su hd viso veido netepiau tik smakra bet man iskart isryskino kazkokius pasausejimus,kur realiai nesimato su jokia pudra.Mergina tiesiog rekomendavo ta lifting,ir tiesa sita pudryte daug malonesne ant veido,labai naturaliai atrode,sake ji ir lengviau dengiasi na zdz geresne uz hd.Gal kaip kam nzn.
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2012 03 28, 18:09)
kas gal naudojat lifting pudryte? ejau su tikslu uzsisakyti hd pudryte bet gavosi kad uzsisakiau kita visai smile.gif bet manau nenusivilsiu.su hd viso veido netepiau tik smakra bet man iskart isryskino kazkokius pasausejimus,kur realiai nesimato su jokia pudra.Mergina tiesiog rekomendavo ta lifting,ir tiesa sita pudryte daug malonesne ant veido,labai naturaliai atrode,sake ji ir lengviau dengiasi na zdz geresne uz hd.Gal kaip kam nzn.

Nors pas mane veido oda labai sausa, bet man ta HD (balta) tobula (ir pagal kaina ir pagal kieki). Nes visus issausejimus ir pan. stengiuosi paslepti iki tos pudros tepimo, nes ji tik makiazo uzfiksavimui.
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 03 28, 13:25)
jeigu Vilniuj-tuomet zinau. smile.gif

Gal išduosit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iznija @ 2012 03 28, 22:54)
Nors pas mane veido oda labai sausa, bet man ta HD (balta) tobula (ir pagal kaina ir pagal kieki). Nes visus issausejimus ir pan. stengiuosi paslepti iki tos pudros tepimo, nes ji tik makiazo uzfiksavimui.

turejau galvoje kremine hd smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2012 03 28, 23:24)
Gal išduosit? smile.gif

Man irgi idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avilla @ 2012 04 04, 11:21)
Man irgi idomu 4u.gif

tokios žinutės kaip Rutta77 yra skelbimai. Rašynėkitės per AŽ tokiais reikalais. o tai dbr eis viena po kitos, man įdomu, man dar įdomiau doh.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Labai megstu sia kosmetika, gal galetu kas nors parasyti i AZ kaip gauti Kaune sios kosmetikos pigiau? smile.gif Aciu mirksiukas.gif
P.S. Jei kazkas jau kazkur rasete ir as kartojuosi, tai iskart atsiprasau, dar supermamose esu naujoke 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Susidomejau ir as sia kosmetika, gal kuri esate isbandziusi pudryte MAKE UP FOR EVER MAT VELVET, kokie butu atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
Mat Velvet yra labiau skirta riebiai odai, reikalaujančiai stipresnio maskavimo. Gražiai atrodo nuotraukose ir video. Natūralus efektas išgaunamas sudėtingai.
Atsakyti
QUOTE(AHAVA @ 2012 04 18, 13:35)
Mat Velvet yra labiau skirta riebiai odai, reikalaujančiai stipresnio maskavimo. Gražiai atrodo nuotraukose ir video. Natūralus efektas išgaunamas sudėtingai.

dekui 4u.gif na siaip mano oda ir yra labai riebi ir nelygi,del to ir ieskau kazko tokio kas labiau maskuotu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 04 18, 19:05)
dekui 4u.gif na siaip mano oda ir yra labai riebi ir nelygi,del to ir ieskau kazko tokio kas labiau maskuotu blush2.gif

del maskavimo, tai ji tikrai labai gerai maskuoja thumbup.gif
Atsakyti
o kaip veido konturavimo palete? kuri spalva tiktu baltaodei?
Atsakyti