Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

QUOTE(Twinklyte @ 2012 03 22, 18:43)
aciu uz komentara smile.gif ir as noreciau ja isigyti, gaila klaipedos sarmos nepardavineja jos, net salone kur radau jas tik uzsako,neisivaizduoju kaip spalva reiketu isirinkti, gal vietoje tures kokiu testeriu g.gif na ir siaip noretusi pirma pameginti ja ant veido, kaip atrodys ji man.

Na taip, spalva nepabandzius sudetinga atsitaikyt, nes jos ir atspalviu gan nemazai yra smile.gif gal bandykit per isparduotuve bent likuti isigyti,del pabandymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 03 21, 20:01)
Tai čia jau kaip ir odos problema - reikia naudoti pilingą ir drėkinančius kremus, kaukes. Kol kas nesusidūriau su pudra, kuri maskuoja šerpetojimą-kaip tik dauguma paryškina.

QUOTE(sapetrausk @ 2012 03 21, 20:56)
Ta pati norejau rasyt  drinks_cheers.gif

Ačiū, reiškia esu beviltiškoj padėty doh.gif Viską darau, deja, net kosmetologai ir gydytojai nepadeda...
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2012 03 22, 20:00)
Ačiū, reiškia esu beviltiškoj padėty doh.gif Viską darau, deja, net kosmetologai ir gydytojai nepadeda...

Būna prieš makiažo pagrindą naudojamos bazės, drėkinantys eliksyrai (yra MUFE, bet stebuklų tikrai nedaro), bet nepadės tiek, kad nesimatytų pleiskanų. O jei oda problematiškas ir sudėtinga su pilingais-dažnai neišeina daryti dėl sudirgimų arba poreikis yra didesnis, nei galima juos daryti, tada tikrai sudėtinga rasti išeitį. 4u.gif
Atsakyti
gal žinot, kur pigiau isigyti šios kosmetikos?
Atsakyti
QUOTE(Cekava @ 2012 03 26, 15:12)

Kokiame mieste??
Atsakyti
ir mane domina ši kosmetika pigiau, kaunas. gal galima kontaktus į AZ
Atsakyti
Perskaiciau visa tema ir nusprendziau ismeginti HD skysta ir biria, balta pudra smile.gif

Kaunietes, ar yra abi sios pudros pas mus Douglas arba Sarmoj?
Ir ar nebus taip, kad prie "balto" apsvietimo arba nuotraukose nuo birios baltos pudras veidas atrodys baltas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2012 03 27, 13:53)
Perskaiciau visa tema ir nusprendziau ismeginti HD skysta ir biria, balta pudra smile.gif

Ir ar nebus taip, kad prie "balto" apsvietimo arba nuotraukose nuo birios baltos pudras veidas atrodys baltas? smile.gif

akropolio sarmoj tikrai esu mačius šiuos produktus
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 03 27, 14:46)
akropolio sarmoj tikrai esu mačius šiuos produktus

Aciu, reikes apsilankyt smile.gif
Atsakyti
Gal kuri patars kuri priemonė geriau matiškumui palaikyti? wink.gif

HD Microfinish Powder To Go
http://www.sephora.c...ldPaginate=true

ar

Super Matte Loose Powder
http://www.sephora.c...ldPaginate=true

Ar koks iš esmės tarp jų skirtumas? Ta balta visai nepriduoda nei spalvos, nei spindėjimo, o matte priduoda? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 28 kovo 2012 - 08:13
QUOTE(^^liutuke @ 2012 03 27, 14:53)

Douglase nemačiau, kad būtų, o Sarmoje tikrai yra
Atsakyti
QUOTE(Cekava @ 2012 03 26, 15:12)

jeigu Vilniuj-tuomet zinau. smile.gif
Atsakyti