Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

QUOTE(Adrinėja @ 2012 03 18, 16:35)
Siandien dar Peleneje, ten puikus pasirinkimas, jei aisku jus VLN randates smile.gif

tai va,kad į pelenę nepavyko nukeliaut..
Atsakyti
Idomu, ar Peleneje buvo pardavinejama pigiau si kosmetika ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2012 03 21, 09:59)
Idomu, ar Peleneje buvo pardavinejama pigiau si kosmetika ?  ax.gif

Pigiau nei parduotuveja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2012 03 21, 12:04)
Pigiau nei parduotuveja mirksiukas.gif

Et, siaip ar taip jau praleidau proga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Contagion @ 2012 02 29, 01:57)
O aš nuspirkau Makeup forever HD skystą pudrą ir norėčiau visus gražiausius žodžius apie ją išsakyti!!!

Noriu paklausti, ar ši pudra yra vandens pagrindu? Ir ar ji būna mėginukais pabandyti? Nes mano tokia oda, kad dar iki šiol nesu radusi nė vienos pudros, kurios užtepus nesimatytų - susidaro toks kaip sauso ir trupančio tinko efektas, ypač ties nosimi ir kakta tarp antakių doh.gif
Du kartus makiažą darė visažistės - tas pats...
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2012 03 21, 12:57)
Noriu paklausti, ar ši pudra yra vandens pagrindu? Ir ar ji būna mėginukais pabandyti? Nes mano tokia oda, kad dar iki šiol nesu radusi nė vienos pudros, kurios užtepus nesimatytų - susidaro toks kaip sauso ir trupančio tinko efektas, ypač ties nosimi ir kakta tarp antakių doh.gif
Du kartus makiažą darė visažistės - tas pats...

Tai čia jau kaip ir odos problema - reikia naudoti pilingą ir drėkinančius kremus, kaukes. Kol kas nesusidūriau su pudra, kuri maskuoja šerpetojimą-kaip tik dauguma paryškina.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 03 21, 20:01)
Tai čia jau kaip ir odos problema - reikia naudoti pilingą ir drėkinančius kremus, kaukes. Kol kas nesusidūriau su pudra, kuri maskuoja šerpetojimą-kaip tik dauguma paryškina.

Ta pati norejau rasyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
o gal zinote, kur klaipedoje galima isigyti sios kosmetikos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2012 03 21, 22:37)
o gal zinote, kur klaipedoje galima isigyti sios kosmetikos? 4u.gif

Aidos studijoj anksčiau pardavinėjo.
Atsakyti
as vis noriu daugiau komentaru apie mufe hd pudra. Kaip ji ant veiduko atrodo,ar islenda blizgejimas greitai. NEs komentaru tai paciu ivairiausiu,vienoms ji lengva kitoms sunki, vieni sako,kad blizgejimas ilgai neislenda,kiti sako kad labai blizga ir tt.aisku dar nuo odos tipo priklauso,na bet pacia pudra irgi galima ivertinti.kadangi problema klp su isigyjimu,tai noreciau kuo daugiau suzinoti,ar ji tikrai verta demesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2012 03 22, 00:31)
as vis noriu daugiau komentaru apie mufe hd pudra. Kaip ji ant veiduko atrodo,ar islenda blizgejimas greitai. NEs komentaru tai paciu ivairiausiu,vienoms ji lengva kitoms sunki, vieni sako,kad blizgejimas ilgai neislenda,kiti sako kad labai blizga ir tt.aisku dar nuo odos tipo priklauso,na bet pacia pudra irgi galima ivertinti.kadangi problema klp su isigyjimu,tai noreciau kuo daugiau suzinoti,ar ji tikrai verta demesio 4u.gif

As su sia pudryte susiduriau, kai lankiau makiazo kursus. Man ji labai patiko, nes as veido labai lengva, ko paziurejus i konsistencija nepasakytum ax.gif kiek ilgai ant veiduko ji graziai isbuna man sunku spresti, nes tik grizusi nusiplaudavau makiaza( vakarais kursai vykdavo ) smile.gif dabar pati zadu ja sau isigyti, tai bus matyt, kas ir kaip ten su ja konkreciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2012 03 22, 10:13)
As su sia pudryte susiduriau, kai lankiau makiazo kursus. Man ji labai patiko, nes as veido labai lengva, ko paziurejus i konsistencija nepasakytum  ax.gif  kiek ilgai ant veiduko ji graziai isbuna man sunku spresti, nes tik grizusi nusiplaudavau makiaza( vakarais kursai vykdavo )  smile.gif  dabar pati zadu ja sau isigyti, tai bus matyt, kas ir kaip ten su ja konkreciau  4u.gif

aciu uz komentara smile.gif ir as noreciau ja isigyti, gaila klaipedos sarmos nepardavineja jos, net salone kur radau jas tik uzsako,neisivaizduoju kaip spalva reiketu isirinkti, gal vietoje tures kokiu testeriu g.gif na ir siaip noretusi pirma pameginti ja ant veido, kaip atrodys ji man.
Atsakyti