Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

QUOTE(Jurgutėlė @ 2012 02 26, 20:45)
o kaip jum šios firmos bronzantai?

Kiek esu naudojosi, visi labai patiko. Lengvai tepasi ir gražiai pasiskirsto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2012 02 26, 21:42)
Aš taip pat naudoju šią pudrą kiekvieną dieną, tiesa, vasarą dažniausiai renkuosi Face&Body, nes vasarai man ji lengvesnė  ax.gif Visuomet dar papudruoju biria Super Matte Loose pudra ir oda visą dieną būna puiki  smile.gif

Koks jūsų odos tipas?
Norėčiau face n body ir aš vasarai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 02 27, 21:55)
Koks jūsų odos tipas?
Norėčiau face n body ir aš vasarai...  blush2.gif

labiau ji rekomenduojama sausai, nors as ir misriai naudoju sekmingai
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 02 27, 19:55)
Koks jūsų odos tipas?
Norėčiau face n body ir aš vasarai...  blush2.gif

Mano oda mišri, nosis sakyčiau, net riebi, bet man ji puikiai laikosi. Aišku, dar visada papudruoju šiek tiek birios pudros. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2012 02 28, 13:00)
Mano oda mišri, nosis sakyčiau, net riebi, bet man ji puikiai laikosi. Aišku, dar visada papudruoju šiek tiek birios pudros.  4u.gif

o kur perkate ,kokia kaina?
Atsakyti
O aš nuspirkau Makeup forever HD skystą pudrą ir norėčiau visus gražiausius žodžius apie ją išsakyti!!!Laikosi fantastikai ilgai,puikus matiškumas,ir maskuoja neblogai- nors atrodo labai natūraliai.Prieš kamera,fotoaparatą oda atrodo nuostabiai.
Svarbiausia nesijaučia jog esi užsitepusi kažką ant odos.Pasiskirsto labai lengvai
Žodžiu-liuks, thumbup.gif tik kaina galėtų būti trupučiuką mažesnė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Contagion @ 2012 02 29, 01:57)
O aš nuspirkau Makeup forever HD skystą pudrą ir norėčiau visus gražiausius žodžius apie ją išsakyti!!!Laikosi fantastikai ilgai,puikus matiškumas,ir maskuoja neblogai- nors atrodo labai natūraliai.Prieš kamera,fotoaparatą oda atrodo nuostabiai.
Svarbiausia nesijaučia jog esi užsitepusi kažką ant odos.Pasiskirsto labai lengvai
Žodžiu-liuks,  thumbup.gif  tik kaina galėtų būti trupučiuką mažesnė  blush2.gif

o koks jusu odos tipas?tai ji nesudaro kaukes efekto?
Atsakyti
Mano oda labai įvairi.
T zona rieboka,o šiaip oda sausoka būna,
Kaukės efekto tikrai nėra-nes ji puikiai susigerią į odą,jei odą patryntumet ranka,neliktų jokios pudros ant pirštų.Plius labai lengvai pasiskirsto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Contagion @ 2012 02 29, 00:57)
Žodžiu-liuks,  thumbup.gif  tik kaina galėtų būti trupučiuką mažesnė  blush2.gif

Prisidedu prie pagyrų šiai pudrai thumbup.gif Sutinku su kiekvienu žodžiu. Net draugės domėjosi kokia čia taip puikiai atrodanti pudra.
O dėl kainos, tai sarmoje retkarčiais MUF būna akcijų, beja ilgam užtenka, tai negaila
Atsakyti
Kur pigiausiai galima rasti šios kosmetikos su normaliu pasirinkimu? Paskutinį syk žiūrėjau douglase, tai mat velvet pudros visos tamsios, neveža šviesesnių atspalvių doh.gif
O gal kas išbandėt maskuoklius, su kuriais geriausia maskuoti odos paraudimus? Kad supergerai užmaskuotų?
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2012 03 18, 15:58)
Kur pigiausiai galima rasti šios kosmetikos su normaliu pasirinkimu? Paskutinį syk žiūrėjau douglase, tai mat velvet pudros visos tamsios, neveža šviesesnių atspalvių doh.gif
O gal kas išbandėt maskuoklius, su kuriais geriausia maskuoti odos paraudimus? Kad supergerai užmaskuotų?

Siandien dar Peleneje, ten puikus pasirinkimas, jei aisku jus VLN randates smile.gif
Atsakyti
domintu "tiekeju" kontaktai kas "platina" sia kosmetika pigiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(justina_84 @ 2012 03 20, 17:34)
domintu "tiekeju" kontaktai kas "platina" sia kosmetika pigiau smile.gif

butu geriau kad siauliuose, bet tinka ir siuntimas
Atsakyti