Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

QUOTE(astuxxx2000 @ 2012 02 25, 20:10)
Sveikos,

Isigijau MUFE HD pudryte ir pardaveja patare nenaudoti kasdien. Norejau pasiteirauti, kas zinote, ar jos sudetis kokia specifine, jog naudojant kasdien labai oda apsunkinama ir galima ja "sugadinti"?  unsure.gif

kaip tik norejau komentaru apie sita pudryte,kaip atrodo ant veiduko,koki vaizda suteikia?ar patenkinta ja?
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2012 02 25, 20:25)
kaip tik norejau komentaru apie sita pudryte,kaip atrodo ant veiduko,koki vaizda suteikia?ar patenkinta ja?

Na tik siandien isigijau, tai pirmas ispudis labai geras smile.gif Nuejau i Douglas Panoramoje, maloni pardaveja pasiule nusivalyti makiaza ir vietoje pasibandyti ant veido, tai ir parduotuveje issitepiau smile.gif Galiu pasakyti, kad labai lengvai pasidenge, labai gerai uzmaskavo, bet atrode naturaliai, tikrai ne kauke, tokio efekto ir norejau smile.gif Be to grizusi bandziau nuplauti, tai tik vandeniu neimanoma nuplauti,manau vasara ir nardyti galima, isnerciau su pudra ant odos biggrin.gif o su prausikliu be problemu nusiplove smile.gif tai va, esu labai patenkinta, tik noretusi kasdien naudoti, o pardaveja patare to nedaryti g.gif
Na, cia toks pirmas ispudis, daugiau parasysiu ilgiau panaudojusi smile.gif
Beje, mano oda i sausuma linkusi, pranesiu, ar nesausina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2012 02 25, 20:40)
Na tik siandien isigijau, tai pirmas ispudis labai geras smile.gif Nuejau i Douglas Panoramoje, maloni pardaveja pasiule nusivalyti makiaza ir vietoje pasibandyti ant veido, tai ir parduotuveje issitepiau smile.gif Galiu pasakyti, kad labai lengvai pasidenge, labai gerai uzmaskavo, bet atrode naturaliai, tikrai ne kauke, tokio efekto ir norejau smile.gif Be to grizusi bandziau nuplauti, tai tik vandeniu neimanoma nuplauti,manau vasara ir nardyti galima, isnerciau su pudra ant odos biggrin.gif o su prausikliu be problemu nusiplove smile.gif tai va, esu labai patenkinta, tik noretusi kasdien naudoti, o pardaveja patare to nedaryti  g.gif
Na, cia toks pirmas ispudis, daugiau parasysiu ilgiau panaudojusi smile.gif
Beje, mano oda i sausuma linkusi, pranesiu, ar nesausina  4u.gif

kaip suprantu ji nera matine? o veidukas su ja gerai atrodo, ta prasme ar gaiviai,skaisciai svieziai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2012 02 25, 22:01)
kaip suprantu ji nera matine? o veidukas su ja gerai atrodo, ta prasme ar gaiviai,skaisciai svieziai? biggrin.gif

Na, mano nuomone, tai matine, to vadinamo "slapumo" efekto nera, tiesiog grazi lygi odos spalva smile.gif o siaip sunku ta vaizdeli ivardinti, nes maciau save prekybos centre prie dirbtinio apsvietimo, o lauke buvo tamsu, tai kaip sakant, nezinau koks vaizdelis bus dienos sviesoj ar prie normalaus apsvietimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2012 02 25, 22:51)
Na, mano nuomone, tai matine, to vadinamo "slapumo" efekto nera, tiesiog grazi lygi odos spalva smile.gif o siaip sunku ta vaizdeli ivardinti, nes maciau save prekybos centre prie dirbtinio apsvietimo, o lauke buvo tamsu, tai kaip sakant, nezinau koks vaizdelis bus dienos sviesoj ar prie normalaus apsvietimo smile.gif

lauksiu daugiau atsiliepimu,kaip dienos sviesoj atrodo smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2012 02 25, 21:01)

ji tikrai nera matine, kaip suprantu ji turi sviesa atspindinciu daleliu,del ko veidas igauna naturalaus svytejimo ir skaistumo. Daug komplimentu esu su ja gavusi del veido odos smile.gif Si pudra mano favoritine.
Ji atspari vandeniui. Ir tikrai padariau experimenta- bandziau veida prausti su vandeniu, ir tikrai nustebau,kad rankos buvo svarios, o pudra puikiausiai gulejo ant veido smile.gif
Papildyta:
QUOTE(astuxxx2000 @ 2012 02 25, 19:40)
tik noretusi kasdien naudoti, o pardaveja patare to nedaryti  g.gif

keista, idomu del ko g.gif
Atsakyti
taip patare del to,jog MUFE yra profesionali kosmetika,skirta visazistams atlikti progini makiaza,ji yra sunkesne,geriau laikosi,tai tiesiog taip patare,kad neapsunkinti odos smile.gif bet jei patinka,as naudociau kasdien,visas youtubas pakvaises del sitos pudros ir naudoja kasdien panos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 02 26, 09:41)
taip patare del to,jog MUFE yra profesionali kosmetika,skirta visazistams atlikti progini makiaza,ji yra sunkesne,geriau laikosi,tai tiesiog taip patare,kad neapsunkinti odos smile.gif bet jei patinka,as naudociau kasdien,visas youtubas pakvaises del sitos pudros ir naudoja kasdien panos smile.gif

jei ji tinka ir patinka wink.gif galim ją naudoti kasdien wink.gif
Atsakyti
mane taip pat si pudra domina jau seniai,nes pati maciau,kad youtube ja ivardina kaip labai megiama.nors radau visokiu video,viena kur ispeike,kad su ja veidas po keliu val labai riebaluotas atrodo,net ne viena toki maciau. Bet labai jau gundausi ja isigyti. O gal galetumet kas palyginti tarkim su kitomis firmomis i kuria ji butu panasi?
Bet jei ji atspari vandeniui tai reiskia ji ilgai liekanti,ir visokius balius turetu atlaikyt gerai.bent jau taip isivaizduoju smile.gif beja kur klaipedietes ja randate?
Atsakyti
As naudoju visa MUFE dekoratyvine kosmetine. Tame tarpe ir HD pudryte naudoju jau gan ilga laika. Mano veido odai ji yra superine. Atrodo labai naturaliai. Veidas atrodo skaistus ir pailsejes. Kazkokiu pastebejimu, kad nenaudoti jos kiekv. diena, tikrai neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Iznija @ 2012 02 26, 20:16)
As naudoju visa MUFE dekoratyvine kosmetine. Tame tarpe ir HD pudryte naudoju jau gan ilga laika. Mano veido odai ji yra superine. Atrodo labai naturaliai. Veidas atrodo skaistus ir pailsejes. Kazkokiu pastebejimu, kad nenaudoti jos kiekv. diena, tikrai neturiu.

Aš taip pat naudoju šią pudrą kiekvieną dieną, tiesa, vasarą dažniausiai renkuosi Face&Body, nes vasarai man ji lengvesnė ax.gif Visuomet dar papudruoju biria Super Matte Loose pudra ir oda visą dieną būna puiki smile.gif
Atsakyti
o kaip jum šios firmos bronzantai?
Atsakyti