Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

Galiu duoti kontaktus kur pigiau isigysite sios kosmetikos Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(nkreiki @ 2012 02 08, 23:28)

domina ir KLAIPEDOJE 4u.gif
Atsakyti
O mane kaune bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 02 09, 12:32)
O mane kaune  bigsmile.gif

Mane irgi 4u.gif
Kas žinot, atsiliepkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2012 02 09, 12:02)
domina ir KLAIPEDOJE  4u.gif

ir mane ax.gif gal siuntimas galimas butu?
Atsakyti

Turiu blizgesi, taciau man jis labai greitai i lupas susigeria, nors lupos ir nera labai sausos.
Atsakyti
QUOTE(nkreiki @ 2012 02 09, 00:28)

Ir as noreciau kontaktu Vln, nes naudoju sia kosmetika.

Turiu mergaites kontaktus, kuri is Klp. Pas ja tikrai pigiau. Jei ka domina, kreipkitees.

Bet visgi, kalbant apie kosemtinius sepetelius.... MAC ar Make Up For Ever?????

Ir gal kas isbandes si rinkini antakiams ??? http://www.makeupfor...yebrow-kit.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iznija: 12 vasario 2012 - 23:05
QUOTE(Iznija @ 2012 02 12, 23:02)
Ir as noreciau kontaktu Vln, nes naudoju sia kosmetika.

Turiu mergaites kontaktus, kuri is Klp. Pas ja tikrai pigiau. Jei ka domina, kreipkitees.

Bet visgi, kalbant apie kosemtinius sepetelius.... MAC ar Make Up For Ever?????

Ir gal kas isbandes si rinkini antakiams ??? http://www.makeupfor...yebrow-kit.html

Pasirodysiu nepopuliari, bet turiu/turejau MAC ir turiu Make Up For Ever, tai tiesa pasakius nelabai suprantu, kodel del MAC sepeteliu visi tiek pablude... Man jie nera nei ypatingi, nei stebuklingi... Pirma karta kai juos isigyjau, wow nebuvo... Dabar daugelis sepeteliu Make Up For Ever, kokybe esu patenkinta. Antakiams rinkinuka turiu, atsiliepimai - tobula. Esu bandziusi Clarins rinkini antakiams, Chanel rinkinuka, tai Make Up For Ever bent jau ant mano odos laikosi nuo ryto iki vakaro, kai tuo tarpu Chanel ipusejus dienai, kazkur nuplaukdavo... doh.gif
Atsakyti
Pikciurna_, aciu uz atsiliepima.
O kaip tais antakiu seseliais naudotis??? Nes man juos uzrekomendavo, bet a isivaizdavau, kad tai bus seseliai... Ir gal patarsit del spalvos blondinei???
Atsakyti
QUOTE(Iznija @ 2012 02 13, 12:54)
Pikciurna_, aciu uz atsiliepima.
O kaip tais antakiu seseliais naudotis??? Nes man juos uzrekomendavo, bet a isivaizdavau, kad tai bus seseliai... Ir gal patarsit del spalvos blondinei???

Tiesiog tepi ant antakiu ir viskas. O blondine kokia spalva tiktu, sunku pasakyti, nes tik Jus viena zinote, kokio sviesumo antakiai pas Jus. Tas seseliu rinkinukas, kur nuoroda ikelete, manau kad tiktu arba Nr. 02 arba Nr. 03, viskas priklauso nuo Jusu antakiu spalvos..
Atsakyti
Taigis, kontaktu Vln dar nesulaukiau g.gif
Merginos, gal kuri galit pakomentuoti Make Up For Ever Kabuki sepeteli ???
Atsakyti
Sveikos,

Isigijau MUFE HD pudryte ir pardaveja patare nenaudoti kasdien. Norejau pasiteirauti, kas zinote, ar jos sudetis kokia specifine, jog naudojant kasdien labai oda apsunkinama ir galima ja "sugadinti"? unsure.gif
Atsakyti