Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

QUOTE(Indraja @ 2012 01 23, 00:08)
merginos, gal galite parasyti atsiliepimus apie si tusa MAKE UP FOR EVER SMOKY LASH?

user posted image

mano manymu dažo super, tik kad reikia greitai naudoti, nes džiūsta itin sparčiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2012 01 24, 21:19)
mano manymu dažo super, tik kad reikia greitai naudoti, nes džiūsta itin sparčiai  smile.gif

tikra tiesa. Del dazymo,jis mano favoritinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2012 01 23, 00:08)
merginos, gal galite parasyti atsiliepimus apie si tusa MAKE UP FOR EVER SMOKY LASH?

user posted image

o per kiek laiko jis sutirsteja? siaip man kasdien dazant blakstienas tuso uztenka 3-4 menesiam, tai va ir klausiu ar uzteks tam laikui ar jau po menesio reiks mesti lauk unsure.gif
Atsakyti
tikrai nemanau, kad 4 mėnesius ištemps jis.. Mane mokė, kad tokius tušus geriausia uždarinėt atidarinėt sukant šepetėlį ratu taip keistai (nemoku paaiškint biggrin.gif ), tada ilgiau neuždžiūsta
Atsakyti
turiu jau pora menesiu tai jis man geras smile.gif
Atsakyti
O kokiu Nr. reiktu pirkti sepeteli kreminei pudrai tepti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audrrrone @ 2012 02 05, 18:07)
O kokiu Nr. reiktu pirkti sepeteli kreminei pudrai tepti? 4u.gif

http://www.makeupfor...-brush-55n.html

55N
Atsakyti
o 8N kam skirtas?nes pradzioj maniau,kad jis tinkamas kreminei pudrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(audrrrone @ 2012 02 05, 19:12)
o 8N kam skirtas?nes pradzioj maniau,kad jis tinkamas kreminei pudrai ax.gif

Jis irgi tinka, taciau kiekvienai turbut pripratimo reikalas. Man asmeniskai pudra geriau pasiskirsto su 55N, nes su 8N reikia siek tiek ilgiau "pasipeckelioti " ir rezultatas vis tiek ne toks, koks su 55N biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CandyBox @ 2012 01 21, 16:48)
Face and Body Liquid Foundation. Kaina didelė, palyginus su tuo, ką anksčiau naudojau. Norėčiau patarimo iš tų, kurios irgi naudoja šitą pudrą - kaip jūs ją dengiat, ar keliais sluoksniais ar vienu? Šepetėliu ar kempinėle? Nes man kažkaip nesiseka su ja susidraugauti - dvi dienas pabandžiau ir grįžau prie kitos.

Iki šešių kartų galima sluoksniuoti, suplakite prieš naudojimą gerai. Aš naudoju ją su šepetėliu MAC 187 DUO FIBRE, ir Make up for ever turi tokį, ir Inglot rodos. Man labai nemalonu dengti ją pirštais, tai tas šepetėlis geriausiai. Ji turi tokį drėgną švitėjimą, bet jis po laiko apsiramina, na dar aišku nuo odos priklauso. mirksiukas.gif Bet jei nepatinka žvilgėjimas, biria pudra užtenka užfiksuoti.
Atsakyti
Ar naudojat siuos akiu seselius kreminius? Kaip jie? Lengvai tepasi?
http://sephora.com/b...categoryId=4028
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 02 07, 21:45)
Ar naudojat siuos akiu seselius kreminius? Kaip jie? Lengvai tepasi?
http://sephora.com/b...categoryId=4028

turiu zalia ir violetini.reikia igudziu su jais dazytis.greit dziuna.dazau pirstais arba sintetiniu teptuku.labai grazi pravotke su jais gaunasi..pagal kieki tai ju per daug nlb,sunaudosiu gali ir sudziuti.nuvalyt sunku,atsparus ir laabai gerai laiko thumbup.gif
del tusu jei uzdziuna galiu duot patarima :antram gyvenimui ji prikelia keli drekinamieji akiu lasai.ilasinu i vidu ir dar men.dazausi biggrin.gif
Atsakyti