Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

QUOTE(Balalaika. @ 2012 01 02, 23:48)
nesenai nusipirkau Super matte loose powder, kol kas tikrai patenkinta, matiškumą gerai laiko, ant veido nesimato 'miltų', pas mane 12 numeris, perregima, tai puikiai prisitaiko prie odos atspalvio  thumb_yello.gif  P.s. mano oda nėra riebi šiaip, tik T zona pasiriebaluoja.
user posted image

Cia butent 12 nr perregima ar apskritai jos visos tokios is super matte? g.gif
Atsakyti
būtent 12. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 01 03, 12:49)
būtent 12. smile.gif

Kaip ji tau geriau pasiskirsto, sepeteliu dengiant ar kempinyte?
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2012 01 03, 13:30)
Kaip ji tau geriau pasiskirsto, sepeteliu dengiant ar kempinyte?

su kempinėle net nebandžiau, su šepetuku. Kolkas turiu labai prastą, erdesos, tokį pūstą, jis labai badosi, labai nemalonu padengti. Bet dabar laukiu Eco tools powder brush būtent šiai pudrai pirkau.
Atsakyti
Sveikos,

merginos gal kuri galite padeti man gal galite kuri nors man kontaktus tiekeju (kur galima butu pigiau nusipirkti sios kosmetikos ) mesteleti i AZ buciau labai dekinga
Atsakyti
Sveikos, visada norėjau išbandyti šios firmos produktus, bet kažkaip gaila pinigėlių būdavo. Labiausiai domino pudros, tai ne per seniausiai paėmiau ir įsigijau vieną iš jų - Face and Body Liquid Foundation. Kaina didelė, palyginus su tuo, ką anksčiau naudojau. Norėčiau patarimo iš tų, kurios irgi naudoja šitą pudrą - kaip jūs ją dengiat, ar keliais sluoksniais ar vienu? Šepetėliu ar kempinėle? Nes man kažkaip nesiseka su ja susidraugauti - dvi dienas pabandžiau ir grįžau prie kitos. Vis dėlto gaila pinigų, norėtųsi išnaudoti. Beje, mano spalvytė 20, jeigu kas nors irgi tokią naudoja, galėčiau parduoti.
Atsakyti
QUOTE(CandyBox @ 2012 01 21, 15:48)
Sveikos, visada norėjau išbandyti šios firmos produktus, bet kažkaip gaila pinigėlių būdavo. Labiausiai domino pudros, tai ne per seniausiai paėmiau ir įsigijau vieną iš jų - Face and Body Liquid Foundation. Kaina didelė, palyginus su tuo, ką anksčiau naudojau. Norėčiau patarimo iš tų, kurios irgi naudoja šitą pudrą - kaip jūs ją dengiat, ar keliais sluoksniais ar vienu? Šepetėliu ar kempinėle? Nes man kažkaip nesiseka su ja susidraugauti - dvi dienas pabandžiau ir grįžau prie kitos. Vis dėlto gaila pinigų, norėtųsi išnaudoti. Beje, mano spalvytė 20, jeigu kas nors irgi tokią naudoja, galėčiau parduoti.

Labas, as jau ipusejai antra sios pudros buteliuka smile.gif kasdienai ji man super. Tepu viena dosnu sluoksni, didelio maskavimo nera, bet nelabai ir turiu ka stipriai maskuoti. As ja skirstau pirstais.
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 01 21, 14:11)
jei kas zino imeskit ir man i AZ 4u.gif

Ir man labai butu idomu per kur jus perkate sia kosmetika 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos, gal galite parasyti atsiliepimus apie si tusa MAKE UP FOR EVER SMOKY LASH?

user posted image
Atsakyti
[quote=Indraja,2012 01 23, 01:08]
merginos, gal galite parasyti atsiliepimus apie si tusa MAKE UP FOR EVER SMOKY LASH?

is pradziu lb patiko, nes itin juodas ir lb tankina, bet paskui tusas pradejo lipint blakstienas, ilgai zaist reik, kol istaisai, na skubant i darba ar pan, tai man nelb
Atsakyti
Man jis patinka. Gražiai ir natūraliai paskirsto tušą ant blakstienų.
Atsakyti
QUOTE(CandyBox @ 2012 01 21, 15:48)

Tepu sia pudryte arba pirstais arba sepeteliu. jei nera ko maskuoti tik viena sluoksni, jei kazkur matosi, kad jos truksta patepu dar truputi 4u.gif
Atsakyti