noriu pagirti duo mat kompaktinę
man atitinka viską, ko reikia - pamaskuoja bei išsilaiko visą dieną ir dar ilgiau
taip kad jau užsisakiau antrą pakuotę ir, manau, dar ne paskutinę
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 11 11, 07:07)
O kokį numeriuką pirkote? Kokio šviesumo Jūs?
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 11 11, 09:06)
O kokį numeriuką pirkote? Kokio šviesumo Jūs?
dabar baiginėju 201 ivory spalvą, bet man buvo šiektiek per tamsi, tai maišydavau su clinique almost powder kompaktine. tai dabar užsisakiau nr 200, šita vienu atspalviu šviesesnė, manau bus kaiptik, esu visiška baltaodė su gelsvu atspalviu
Bus įdomus Jūsų atsiliepimas apie naują atspalvį Jei gerai suprantu Clinique kompaktinę naudojate šviesiausios spalvytės Nr.1 Fair? Aš ją taip pat naudoju, tad įdomu ar bus tokio pat šviesumo kaip ir MUFE Nr.200
Beje, kur perkate MUFE produkciją?
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 11 12, 11:16)
Bus įdomus Jūsų atsiliepimas apie naują atspalvį Jei gerai suprantu Clinique kompaktinę naudojate šviesiausios spalvytės Nr.1 Fair? Aš ją taip pat naudoju, tad įdomu ar bus tokio pat šviesumo kaip ir MUFE Nr.200
ateinančią savaitę turėčiau gauti prekes pirmą kartą pirkau iš prekesgroziui.lt, šįkart iš vienos merginos, kuri paima šios firmos prekes tiesiai iš sandėlio, tai gaunas gerokai pigiau
taip, iš clinique naudoju fair atspalvį, šviesumo užtenka, bet pats jos atspalvis man per rausvas/pilkšvas kažkoks todėl maišau abi ir gaunu neblogą rezultatą. o 200 iš mufe tikiuosi bus pats tas ir nebereikės su niekuo maišyti
o koks jūsų odos atspalvis? nes kiek aš žiūrinėjau, tai mufe 200 turėtų būti į gelsvumą
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 11 12, 16:26)
o koks jūsų odos atspalvis? nes kiek aš žiūrinėjau, tai mufe 200 turėtų būti į gelsvumą
Mano veido odos atspalvis rausvas, bet kaklas į gelsvumą
P.S. O gal galima sužinoti tos merginos kontaktus?
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 11 12, 18:13)
Mano veido odos atspalvis rausvas, bet kaklas į gelsvumą
na ir man beveik taip pat
tik va ką dar pamiršau paminėt, tai šita pudra man visiškai nealergizavo odos, taip sakant nekimšo porų ir pan., nors mano oda problematiška
Tankas, gal jum nepervelu bus, bet atsakau tik dabar - buvau akropoly Douglas parduotuvej - jie turejo tik 3 tonus is visos gausios paletes. Nezinau, kokia situacija sarmoj kokioj..
kazkodel manau,kad galima pasiskambint i parduotuves ir pasiklausti, koki pasirinkima jie turi
kazkodel manau,kad galima pasiskambint i parduotuves ir pasiklausti, koki pasirinkima jie turi
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 11 11, 07:07)
man atitinka viską, ko reikia - pamaskuoja bei išsilaiko visą dieną ir dar ilgiau
AS SITA TURIU TAI TIKRAI GERA- GERIAUSIA IS MANO BANDYTU. GERAI MASKUOJA, SULAIKO ODOS BLIZGESI
QUOTE(Soffyyy @ 2010 08 03, 18:07)
Vietomis taip. Kosmetologė (Sothys cntr.) įvardino taip- mišri- vietomis itin riebi (virš viršutinės lūpos, kakta, nosis ir barzda) ir vietomis dehidratuota (skruostai)
"Riebiąją" zoną reikia pataisyti dienos bėgyje.
"Riebiąją" zoną reikia pataisyti dienos bėgyje.
Gal galit palyginti naudojama matte pudra su HD microfinish (ta balta,biria)? Baltoji, kiek bandziau ant rankos,labai patiko, bet pameginau ir super matte tai taip pat labai suzavejo, gal dar ir del to,kad ne tik matizuojanti (nors tikrai matesi siek tiek svytinciu daleliu joje), bet ir pamaskuoja siek tiek.
QUOTE(Fleur de force @ 2012 01 02, 19:54)
Gal galit palyginti naudojama matte pudra su HD microfinish (ta balta,biria)? Baltoji, kiek bandziau ant rankos,labai patiko, bet pameginau ir super matte tai taip pat labai suzavejo, gal dar ir del to,kad ne tik matizuojanti (nors tikrai matesi siek tiek svytinciu daleliu joje), bet ir pamaskuoja siek tiek.
sestadieni man makiaza dare su make up forever... super pudryte matte.. mano oda labai riebi, bet labai neblogai issilaike. zinoma, kai pradejau sokti, pramse, bet bendraja prasme, superine pudryte... be to, visai neisbere kas man buvo tiesiog nesuvokiama
nesenai nusipirkau Super matte loose powder, kol kas tikrai patenkinta, matiškumą gerai laiko, ant veido nesimato 'miltų', pas mane 12 numeris, perregima, tai puikiai prisitaiko prie odos atspalvio P.s. mano oda nėra riebi šiaip, tik T zona pasiriebaluoja.