Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

gal kas gali patarti, niekaip neapsisprendžiu kuria pudra pasirinkti.
Ar Mat Velvet, ar Face & Body ar HD ?
Mano veido oda misri , noreciau kad pudra kiek pamaskuotu, linstu prie Mat Velvet ir HD, laukiu komentaru rolleyes.gif
Atsakyti
Mat velvet yra pati stipriausia priemone (is isvardintu). Ji maskuoja stipriausiai, nelabai tiks kas dienai. Siek tiek ji matysis.
HD maskuoja, jos daug kartu sluoksiuot negali. Svelnesne uz Velvet. Taip pat siek tiek matysis. Ja labai megsta fotografai, del isgaubimo efekto veide.
Face and body pati svelniausiai, nezymius trukumus ji pasleps, ja galima sluoksniuoti ir ji atrodo naturaliausiai. Matyt del vandens kiekio joje. Turiu ir naudojuos visomis isardintomis priemonemis, bet kas dienai naudoju paskutine. Ji mano megstamiausia.

Jei oda nelabai problematiska, bet yra ka pamaskuosti, rekomenduoju:
Face and body makiazo pagrinda;
komufliazine palete spuogeliu maskaimui;
paakiu maskuokli.

Su siomis priemonemis veidas tikrai atrodys puikiai. Paruostas tolesniai makiazo eigai.
Atsakyti
QUOTE(AHAVA @ 2011 09 07, 22:10)

aciukas uz gerita atsakyma, tikriausiai rinksiesiu HD, nes dienai visai nenaudoju pudros, man cia daugiau vakrui reikalinga mirksiukas.gif
Atsakyti
sios firmos mylimiausios priemosnes:
HD transparantine pudra ir aqua liner'iai thumbup.gif
pravedimai laikosi labai gerai, naudojasi ir tepasi labai lengvai, o va seseliai kreminiai tai neatlaiko ilgai, bent jau jei akys asaroja, o ir megsta i rauksle susibegti po kiek laiko smile.gif
dar labai patinka eye seal ir akiu pravedimui skirtas teptukas su uzdaromu dangteliu ax.gif
o HD pudros nepaliko gero ispudzio, labiau kitos firmos HD patiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 10 rugsėjo 2011 - 22:15
gal kas turite atsiliepimu apie HD skysta pudra? perskaiciau tema,bet nuomones apie sia pudra taip ir nesusidariau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 09 25, 14:20)
gal kas turite atsiliepimu apie HD skysta pudra? perskaiciau tema,bet nuomones apie sia pudra taip ir nesusidariau doh.gif

tai vieniems patinka, kitiems ne, tokios ir nuomones, cia jau labai individualu ax.gif
Atsakyti
sveikos,

merginos gal kuri galite padeti man blush2.gif gal galite kuri nors man kontaktus tiekeju (kur galima butu pigiau nusipirkti sios kosmetikos ) mesteleti i AZ 4u.gif buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 07 31, 12:44)
na buvau užėjus į Viva, bet mažas ten pasirinkimas. gal kuri naudojat all mat bazę? ar nekemša porų?
user posted image

vos pradejus naudoti man isbere veida, tada dar naudojau ir fiksatoriu.
bet veliau pabandziau, tai viskas chiki piki. manau kad isbere nuo maisto :0
patinka man sios priemones. nors nesu isbadziusi kitu firmu, bet si pasiteisino thumbup.gif butu faina jei galima butu naudoti kiekviena diena.
Atsakyti
user posted image
http://www.facebook....150228299640559
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makeup: 09 lapkričio 2011 - 18:25
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 09 25, 14:20)

As turiu, ir dabar ruosiuosi pirkti jau antra buteliuka. Visiskai atitiko mano reikalavimus - neatrodo kaip kauke. Puikiai susilygina spalva ant odos. Man net ziema 155 numeris atrode ne toks potamsis, koks jis atrodo pradzioj.
Aisku, maskavimo didesnem "bedom" gal ir truksta, bet tam yra maskuojancios priemones.
Man patinka plonu sluoksniu uztepti siek tiek su teptuku, kad veido oda susilygintu ir paskui vistiek as padengiu truputi su mineraline pudra, kad neislystu blizgesis.
Kol mineralines pudros nenaudojau - tai viena skysta HD puikiai issilaikydavo visa diena be jokiu primer'iu.
Atrodo, kad kolkas atradau savo priemone, ir kitu nesinori net bandyt..
Naudojosi gana ekonomiskai ±7-8 menesius, o naudojau praktiskai kasdien.
Nezinau,ar atsakiau i jusu klausima, bet jeigu ,ko nepaminejau - paklauskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 11 10, 14:43)
As turiu, ir dabar ruosiuosi pirkti jau antra buteliuka. Visiskai atitiko mano reikalavimus - neatrodo kaip kauke. Puikiai susilygina spalva ant odos. Man net ziema 155 numeris atrode ne toks potamsis, koks jis atrodo pradzioj.
Aisku, maskavimo didesnem "bedom" gal ir truksta, bet tam yra maskuojancios priemones.
Man patinka plonu sluoksniu uztepti siek tiek su teptuku, kad veido oda susilygintu ir paskui vistiek as padengiu truputi su mineraline pudra, kad neislystu blizgesis.
Kol mineralines pudros nenaudojau - tai viena skysta HD puikiai issilaikydavo visa diena be jokiu primer'iu.
Atrodo, kad kolkas atradau savo priemone, ir kitu nesinori net bandyt..
Naudojosi gana ekonomiskai ±7-8 menesius, o naudojau praktiskai kasdien.
Nezinau,ar atsakiau i jusu klausima, bet jeigu ,ko nepaminejau - paklauskit  4u.gif

musu mieste nera galimybes isbandyti , todel sunku atsirinkti tono numeri sad.gif gal galite pasakyti kur vilniuje yra didziausias pasirinkimas testeriu.
rinktis is sios paletes http://www.prekesgro...MINE-PUDRA.html manau nelengva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tankas: 10 lapkričio 2011 - 16:24
Tankas, as pirkau Gedemino prospekto sarmoj. Manau,kad ir Akropoly butu. Keliausiu i Akropoli siom dienom - galeciau pasakyti. 4u.gif
Atsakyti