Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

QUOTE(strazduke @ 2011 08 10, 15:01)
radau radau... mirksiukas.gif

kur radot? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 08 11, 15:03)
kur radot?  ax.gif  biggrin.gif

Tiekejus radau mirksiukas.gif
tai dabar tustinsiu pinigine biggrin.gif
Atsakyti
Tik perkant iš tiekėjų pasirašoma sutartis. Vėliau teks palaukti kol ją patvirtins.
Atsakyti
QUOTE(AHAVA @ 2011 08 14, 13:47)
Tik perkant iš tiekėjų pasirašoma sutartis. Vėliau teks palaukti kol ją patvirtins.

jau patvirtino mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu smile.gif

Zinai, patarsiu tau nevaikscioti i sandeli paciai, nes ju sandelininke turi nuotaikos svyravimo problemu biggrin.gif Zodziu, tikrai gali susinervinti ir izeisti...
Geriau prekes uzsisakinek pas vadybininke ir tau beliks jas tik atsiimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AHAVA @ 2011 08 15, 21:34)
Sveikinu smile.gif

Zinai, patarsiu tau nevaikscioti i sandeli paciai, nes ju sandelininke turi nuotaikos svyravimo problemu biggrin.gif Zodziu, tikrai gali susinervinti ir izeisti...
Geriau prekes uzsisakinek pas vadybininke ir tau beliks jas tik atsiimti smile.gif

Aciu uz sveikinimus biggrin.gif
pati vadybininke ispejo apie "topine" sandelininke ax.gif
kazkaip susikalbesim... Vistiek dekui uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(strazduke @ 2011 08 14, 12:39)
Tiekejus radau  mirksiukas.gif
tai dabar tustinsiu pinigine  biggrin.gif

Ar galėtum papasakot kur radai tuos tiekėjus? unsure.gif o gal galėtum ir mane aprūpinti šia kosmetika? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musenka: 30 rugpjūčio 2011 - 18:25
QUOTE(Musenka @ 2011 08 30, 20:24)
Ar galėtum papasakot kur radai tuos tiekėjus? unsure.gif o gal galėtum ir mane aprūpinti šia kosmetika? biggrin.gif  biggrin.gif

sveikos merginos smile.gif
mane irgi domina, kaip Strazdute rado tiekejus ir kokios sutarties salygos?

Atsakyti
rašykit strazdutei AŽ ir aiškinkitės.
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2011 03 13, 18:01)
dirbu su sia kosmetika,man asmeniskai si pudra S...... jokio maskavimo,sulygina veido odos spalva irgi nepasakyciau kad tobulai, jei oda buna labai dehidratuota tai gaunasi net plemais
kas liecia odos tipus tai ji teoriskai tiktu sausai odai bet tik teoriskai, ji labai tinka ne veido odai o labai kunui dekolte kaklui kai daromas makiazas, bent mums kaip vedami seminarai tai buvo viena karta akcentuojama

jokios pudros nepadengsi lygiai jei veido oda pleiskanota. Pries tai ja reiktu paruost. O maskuoja si pudra puikiai - nes jos gali det kad ir 5 sluoskniuos viena ant kit oitapsnojant pirstais... tik reik moket su ja elgtis. Raudonus spuodus ar pigmentines demes su kitu produktu reiktu paskuot - bet 80% veido defektu sitas daiktas paslepia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 09 05, 12:09)
O maskuoja si pudra puikiai - nes jos gali det kad ir 5 sluoskniuos viena ant kit oitapsnojant pirstais... tik reik moket su ja elgtis. Raudonus spuodus ar pigmentines demes su kitu produktu reiktu paskuot - bet 80% veido defektu sitas daiktas paslepia  4u.gif

Nieko ji nemaskuoja, kiek sulygina veido spalva ir tiek. Be to ir laikosi trumpai. o terliotis su pudra tepant ja 5 kartus - tai jau absurdas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2011 09 05, 14:59)
Nieko ji nemaskuoja, kiek sulygina veido spalva ir tiek. Be to ir laikosi trumpai. o terliotis su pudra tepant ja 5 kartus - tai jau absurdas doh.gif

va pvz. isbertas smakras - maskuota tik su ta pudra, nieko daugiau nenaudota. Puse veido jau nuvalytas makiazas - puse paliktas ax.gif

user posted image

man asmeniskai max 3 kartus patapsnoti ta vieta kur raudonumas uztenka, ir viskas issilygina. Bet koki makiazo pagrinda tepdamas kruopsciai uztrunki apie 20 min. Todel man asmeniskai sis produktas labai patinka. Kaip jau minejau - super spuogu maskavimui sito neuztenka.. o del laikymosi - matyt nuo odos prikolauso, man super... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnera_jewellery: 05 rugsėjo 2011 - 14:12