Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

QUOTE(venus*from*mars @ 2011 07 17, 19:49)
sveikos, gal kuri galės padėti smile.gif
noriu parsisiūst šį maskuoklį

Teko su juo susidurt, ziauriai nepatiko dirbti su juo, sunkiausiai pasiskirstantis maskuoklis ever biggrin.gif

O is kur zadi siusti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2011 07 19, 18:01)
Teko su juo susidurt, ziauriai nepatiko dirbti su juo, sunkiausiai pasiskirstantis maskuoklis ever biggrin.gif

O is kur zadi siusti? blush2.gif

negi jau taip blogai? biggrin.gif iš prekesgroziui.lt
Atsakyti
mane labai domina atsiliepimai apie Mat velvet ir Liquid foundation. Kokie skirtumai siu pudru, maskavimas ir pan? Buciau dekinga ax.gif
Atsakyti
beje, ar kurioj nors klaipėdos sarmoj įmanoma rast šios kosmetikos?
Atsakyti
kurios esat naudojusios, padėkit išsirinkt duo mat powder foundation atspalvį 4u.gif
pirkčiau internetu, tai nenoriu prašaut. palyginimui man reiktų maždaug kaip bourjois kompaktinės juodoj dėžutėj 71 numeriuko
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 07 22, 22:15)
beje, ar kurioj nors klaipėdos sarmoj įmanoma rast šios kosmetikos?

nesu mačius.
Tik Vivoj, Didžioji vandens g., prekiauja tikrai. Ir pabandyt galima, atspalvių tikrai daug ir dirbanti moteris labai faina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 24, 11:40)
nesu mačius.
Tik Vivoj, Didžioji vandens g., prekiauja tikrai. Ir pabandyt galima, atspalvių tikrai daug ir dirbanti moteris labai faina  smile.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
na buvau užėjus į Viva, bet mažas ten pasirinkimas. gal kuri naudojat all mat bazę? ar nekemša porų?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venus*from*mars: 31 liepos 2011 - 13:45
mažas? o ko pasigedot? man ten tiek daug visko atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 31, 14:46)
mažas? o ko pasigedot? man ten tiek daug visko atrodo  g.gif

na, kad aš ten mačiau pagrinde šešėlius, lygtai maskuoklius kažkokius ir kremines pudras. o kompaktinių jokių doh.gif
Atsakyti
Laba diena,
sakykit ar Lietuvoje be prekesgroziui.lt, visadagrazi.lt, sarmos ir dougluso dar galima kazkur isigyti sios kosmetikos pigiau?
planuoju pamazu pradeti darbuotis, tai daug ka susipirkti butu per brangu.. doh.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(strazduke @ 2011 08 04, 15:24)
Laba diena,
sakykit ar Lietuvoje be prekesgroziui.lt, visadagrazi.lt, sarmos ir dougluso dar galima kazkur isigyti sios kosmetikos pigiau?
planuoju pamazu pradeti darbuotis, tai daug ka susipirkti butu per brangu.. doh.gif

Aciu 4u.gif

radau radau... mirksiukas.gif
Atsakyti