Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

QUOTE(diesel_ @ 2010 12 27, 12:02)
Buvau, veido modeliavimo paletes reikiamos spalvos neturejo, o ir pas tiekejus siuo metu tos paletes nera. Galvoju, gal dar kur nors yra sios kosmetikos, bet turbut, kad ne  unsure.gif

Kartais tos kosmetikos gali gauti (ir gauna greičiau nei kokia sarma reikiama atspalvi) kokia nors vizažistė ar kosmetologė.
Atsakyti
Mane vasarai domina labai sita pudryte Face and body.. esu sausos odos.. kazin nesausina bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 13, 17:41)
Mane vasarai domina labai sita pudryte Face and body.. esu sausos odos.. kazin nesausina bigsmile.gif
user posted image

Kad ji labai labai skysta, vandens pagrindu, tad sausint neturetu. As irgi ja ziurejau, bet man bent kazkiek maskavimo silpno norejos, o ji tik sulygina veido spalva.
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 03 13, 17:54)
Kad ji labai labai skysta, vandens pagrindu, tad sausint neturetu. As irgi ja ziurejau, bet man bent kazkiek maskavimo silpno norejos, o ji tik sulygina veido spalva.

Na pvz Chanel nauja pudra irgi vand pagrindu, bet sausai netinka odai.. unsure.gif tai efektas manau bus kaip Nivea teint delight trb.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 13, 17:41)
user posted image

dirbu su sia kosmetika,man asmeniskai si pudra S...... jokio maskavimo,sulygina veido odos spalva irgi nepasakyciau kad tobulai, jei oda buna labai dehidratuota tai gaunasi net plemais
kas liecia odos tipus tai ji teoriskai tiktu sausai odai bet tik teoriskai, ji labai tinka ne veido odai o labai kunui dekolte kaklui kai daromas makiazas, bent mums kaip vedami seminarai tai buvo viena karta akcentuojama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 13 kovo 2011 - 17:02
QUOTE(amber123 @ 2011 03 13, 16:41)
user posted image

kaip tik naudoju ja, pas Himalaia bloge yra jos komentaras apie sia pudra smile.gif
Kad ir vandens pagrindu, ji nera kad odyte padrekintu, pries tai turejau Chanel pro lumiere, tai ji man tokia "slapesne". Su Nivea palygint negaliu, nes neturejus.
Bet jei oda nera labai issausejus ir nereikia didelio maskavimo, tai galima ir bandyt. ypac jei norima pirkti vasarai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2011 03 13, 18:01)
dirbu su sia kosmetika,man asmeniskai si pudra S...... jokio maskavimo,sulygina veido odos spalva irgi nepasakyciau kad tobulai, jei oda buna labai dehidratuota tai gaunasi net plemais
kas liecia odos tipus tai ji teoriskai tiktu sausai odai bet tik teoriskai, ji labai tinka ne veido odai o labai kunui dekolte kaklui kai daromas makiazas, bent mums kaip vedami seminarai tai buvo viena karta akcentuojama

Labai dekui uz atsakyma drinks_cheers.gif as taip ir maniau.. kad vandens pagrindu, tai nereiskia, kad drekina.. tiesiog tokia pudra buna lengvesne smile.gif manau apseisiu ir be jos.. nors nepakenks, jei isipilsiu pabandymui.. a vdrug tiks.. biggrin.gif seip nesu radus 100% idealios pudros sausai odai.. net ir ta pati Chanel vitalumiere kuri man patinka, momentais reikalauja tikrai gero drekinimo pries tai.. unsure.gif vienintele Nivea teint delight neisryskina sausu plotu ir be kremo po ja.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Robi24 @ 2011 03 13, 18:06)
kaip tik naudoju ja, pas Himalaia bloge yra jos komentaras apie sia pudra smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 13, 16:41)
user posted image

tikrai siūlau pamėginti, paprašykit kad ipiltu.

QUOTE(agvill @ 2011 03 13, 17:01)

Na aš ją pernai vasara naudojau ir šiai jau nusipirkau, mano oda sausa ir tikrai nesausino ir jokiai plėmai nedengė net galėčiau idėt nuotrauko kaip atrodė ant mano odos, žinoma su oda problemų neturiu vienas kitas spuodelis, ir man ji reikalinga odos spalvai pagyvinti suvienodinti, tai galiu drasiai sakyt kad labai daug komplimentų sulaukdavau iš aplinkinių, nemažai draugių išbandė ir joms labai patiko, aš sakyčiau kad ši pudra tikrai skirta ne maskavimui, bet ji labai pagražina veiduka
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 03 13, 23:55)
tikrai siūlau pamėginti, paprašykit kad ipiltu.
Na aš ją pernai vasara naudojau ir šiai jau nusipirkau, mano oda sausa ir tikrai nesausino ir jokiai plėmai nedengė net galėčiau idėt nuotrauko kaip atrodė ant mano odos, žinoma su oda problemų neturiu vienas kitas spuodelis, ir man ji reikalinga odos spalvai pagyvinti suvienodinti, tai galiu drasiai sakyt kad labai daug komplimentų sulaukdavau iš aplinkinių, nemažai draugių išbandė ir joms labai patiko, aš sakyčiau kad ši pudra tikrai skirta ne maskavimui, bet ji labai pagražina veiduka
kaip ir minejau as nupasakojau is savo pozicijos smile.gif labai gerai kad jum tiko ir patiko, dar karta pasikartosiu kas tinka vienai nereiskia kad tiks kitai su jumis sutikciau kad pabandyti tikrai verta bent patestuoti, bet siaip man si pudra vienareiksminskai nesusipratimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2011 03 14, 10:59)
kaip ir minejau as nupasakojau is savo pozicijos smile.gif labai gerai kad jum tiko ir patiko, dar karta pasikartosiu kas tinka vienai nereiskia kad tiks kitai su jumis sutikciau kad pabandyti tikrai verta bent patestuoti, bet siaip man si pudra vienareiksminskai nesusipratimas doh.gif

as isivaizduoju,kad ji turi tikti labai nepriekaistingai odai, kuri nereikalauja jokio maskavimo. Man pasirode ji tokia,kad tik sulygintu spalva. ir manau,pats pavadinimas jau kalba uz save - face&body - tai ji tinka dekolte sulygint ..nes sunkesne pudra ant kuno kiek keistokai jauciama...
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 13, 18:41)
user posted image

Puiki pudra. Nesausina, graziai skaistina sulygina veido oda. Pries tai naudojau lancome photogenic lumessence, tai ji kartais nusausedavo. O su sia pudra daug komplimenetu apie veido spalva sulaukdavau. Siaip maskavimo tai tikrai mazokai, skysta, lengva pudryte, vasarai, kaip tik. Manau reiktu pabandyti meginuka, Douglas ipila, nes kiekvienos oda skirtinga ir poreikiai skirtingi taip pat.
Atsakyti
sveikos, gal kuri galės padėti smile.gif
noriu parsisiūst šį maskuoklį full cover
user posted image
bėda ta, kad bijau apsigaut su spalva. tad gal kuri naudojat ar tiesiog žinot kai kuriuos atspalvius. man reiktų šviesoko į gelsvumą, galėtų būti kažkas panašaus į bourjois healthy mix maskuoklį nr.51. smile.gif
atrodo lyg pirmasis paveikslėlyje būtų visai nieko, tik kažin koks jo numeriukas g.gif
Atsakyti