Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

QUOTE(Orma @ 2010 12 09, 11:43)
Kur cia tokios kainos Face & Body Liquid Make-Up? As douglase mokejau 127 Lt paskutini karta (rugpjuti) ir vis dar be aplikatoriaus gavau...
Si menesi pirksiu, tai kadangi daug "kalediniu" iislaidu nusimato, noretusi pigiau isigyt.

Siandien pirkau Sarmoje uz 109 Lt ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri naudojate mufe seselius ir galite apibudinti, kokios teksturos yra IRIDESCENT ir SATIN rusies... nes bijau kad nebutu su blizguciais.

Ir gal kas turite atsiliepimu apie Aqua eyes piestuka?? Man idomu ar jis "mirtinai" atsparus vandeniui, ar tik siaip sau atsparus blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2010 12 15, 15:14)
Sveikos,
Ir gal kas turite atsiliepimu apie Aqua eyes piestuka?? Man idomu ar jis "mirtinai" atsparus vandeniui, ar tik siaip sau atsparus  blush2.gif

user posted image

nenoriu klaidinti, nes nebandžiau, bet skaičiau, kad šiais pieštukais yra dažomos sinchroninio plaukimo plaukikės merginos, taigi turėtų būti super atsparus vandeniui, kaip ir tvirtinama aprašyme pvz čia http://www.sephora.c...jhtml?id=P35082
Atsakyti
Ga zinote, kur klaipedoje galima isigyti sios kosmetikos?
Atsakyti
QUOTE(diesel_ @ 2010 12 25, 19:20)
Ga zinote, kur klaipedoje galima isigyti  sios kosmetikos?

sarmoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 12 26, 13:13)

Akropolio? Kazkada neseniai ziurejau, bet nemaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(diesel_ @ 2010 12 26, 18:56)
Akropolio? Kazkada neseniai ziurejau, bet nemaciau  g.gif

Nėra Akropolio Sarmoj, ir man atrodo išvis Klaipėdoj neprekiauja šia kosmetika.Nors nežinau tiksliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(diesel_ @ 2010 12 25, 18:20)
Ga zinote, kur klaipedoje galima isigyti  sios kosmetikos?

grožio salonas Viva, Didžioji vandens gatvė, netoli parodų rūbų.Tikrai didelis asortimentas, jei ko neturi, užsako. Parduotuvėse vargu, ar rasit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 26, 22:18)
grožio salonas Viva, Didžioji vandens gatvė, netoli parodų rūbų.Tikrai didelis asortimentas, jei ko neturi, užsako. Parduotuvėse vargu, ar rasit smile.gif

Buvau, veido modeliavimo paletes reikiamos spalvos neturejo, o ir pas tiekejus siuo metu tos paletes nera. Galvoju, gal dar kur nors yra sios kosmetikos, bet turbut, kad ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(diesel_ @ 2010 12 27, 12:02)
Buvau, veido modeliavimo paletes reikiamos spalvos neturejo, o ir pas tiekejus siuo metu tos paletes nera. Galvoju, gal dar kur nors yra sios kosmetikos, bet turbut, kad ne  unsure.gif

Deja klaipedoje tik tenai sad.gif
Atsakyti
as bandziau Mat velvet -tai galiu pasakyti kad tikrai gerai maskuoja ir ilgai laiko, mano oda riebi tai tiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2010 12 15, 14:14)
Sveikos,

Gal kuri naudojate mufe seselius ir galite apibudinti, kokios teksturos yra IRIDESCENT ir SATIN rusies... nes bijau kad nebutu su blizguciais.

Ir gal kas turite atsiliepimu apie Aqua eyes piestuka?? Man idomu ar jis "mirtinai" atsparus vandeniui, ar tik siaip sau atsparus  blush2.gif

user posted image

As turiu toki tamsiai pilkos spalvos piestuka. Man tikrai nera "mirtinai" atsparus vandeniui, bet laiko labai neblogai. Su paprastu pieneliu makiazui valyti puikiai nusivalo, nebutina vandeniui atsparaus makiazo valiklio.

Prie to pacio pagirsiu Smoky lash tusa, jau ne viena esu sunaudojus wub.gif Puikiai paryskina blakstienas, ir nebyra.
Atsakyti