Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

Jo tas rinkinukas tai doh.gif wub.gif wub.gif , bet truputi nesuprantu kodel jie pardavineja tokius rinkinius uz puse kainos, juk jiems neapsimoka. Tikrai jei seseliu butu kitos spalvytes paimciau, bet kad ten seseliai sudaro rinkinio dauguma, idomu kodel negalima pasirinkti tos pacios teksturos tik kitas spalvas? g.gif tongue.gif na bet tai jau butu tikriausiai per daug ax.gif
siandien susidsariau sarasa, ka noreciau isigyti tai bendra suma tikriausiai gaunasi apie 400-500 euru doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif bandysiu isigyti per kelis menesius pradedant po naujuju metu po 100-150 euru per menesi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif greiciausiai mano vaikinas tai suzinojes mane nores nuzudyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet juk grozis svarbiau lotuliukas.gif tongue.gif
Caramele, panasu, kad mes cia tik 2 bebebendrauame tongue.gif
bandziau atsidaryti braskiu internetini puslapi, bet man kazkodel neduoda priejimo prie jo verysad.gif
Atsakyti
pigesnis vien del to manau kad visos praktiskai priemones yra "travel size" ir tusas kiek maciau mazesnis, neisidemejau visu bet dauguma mazesni nei iprastai smile.gif as tai jei galeciau - paimciau visa lotuliukas.gif sunaudociau ir tokius seselius arba persleisciau kazkam kitam jei nepatiktu labai jau mirksiukas.gif

mano sarasiuko irgi panasiai gautusi kaip ir Jusu drinks_cheers.gif

o man leido ieiti i braskiu puslapi g.gif

na ir kas kad dviese thumbup.gif geriau nei pati viena su savim lotuliukas.gif
Atsakyti
tai jau tikrai taip drinks_cheers.gif na va ir issiaiskinau, labai dekinga kad pasakete del to travel dydzio, nes buciau kvaile nusipirkusi ir prasikeikusi tada. Zinoma, jei pinigais snigtu, kodel gi ne, bet.... geriau susipirksiu po kelias kosmetikos priemones. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(roberta1985 @ 2010 12 01, 00:07)
tai jau tikrai taip drinks_cheers.gif  na va ir issiaiskinau, labai dekinga kad pasakete del to travel dydzio, nes buciau kvaile nusipirkusi ir prasikeikusi tada. Zinoma, jei pinigais snigtu, kodel gi ne, bet.... geriau susipirksiu po kelias kosmetikos priemones. blush2.gif

nu palaukit eisiu patyrinet kurios priemones "travel size", kurios - ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Na patikrinot?
Atsakyti
QUOTE(roberta1985 @ 2010 12 01, 15:40)
Na patikrinot?

ai biski reikalu atsirado tai nespejau, ryt paziuresiu mirksiukas.gif
Atsakyti
labai ilgai ieskojau kaune kur galima isigyti, tad nusipirkau akropolio sarmoj pudra, dziaugiausi smile.gif, labai nebloga tik kai antra jau sunaudojau buteliuka, tai oda matyt priprato, ne tokia ji faina jau buvo sad.gif, bet siaip labai patiko smile.gif ir dar naudojau pries pudra toki kremuka ar ka, tokios smelines spalvos, kad pudra geriau laikytu tai patiko smile.gif))) dar blizgi bespalvi turejau, tai nlb jis man sad.gif, db pakeiciau pudra i helathy mix bourjois, tai super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(just11 @ 2010 12 02, 19:12)
labai ilgai ieskojau kaune kur galima isigyti, tad nusipirkau akropolio sarmoj pudra, dziaugiausi smile.gif, labai nebloga tik kai antra jau sunaudojau buteliuka, tai oda matyt priprato, ne tokia ji faina jau buvo sad.gif, bet siaip labai patiko smile.gif ir dar naudojau pries pudra toki kremuka ar ka, tokios smelines spalvos, kad pudra geriau laikytu tai patiko smile.gif))) dar blizgi bespalvi turejau, tai nlb jis man sad.gif, db pakeiciau pudra i helathy mix bourjois, tai super smile.gif

o cia apie kuria butent snekat pudra? g.gif
Atsakyti
na va isbandziau ir as pudryte face&body, kol tepiau atrode ji man per lengva, nes man patinka kai labiau maskuoja, bet pliusas didelis, kad veidas atrodo toks lengvas, gaivus 4u.gif mano oda siaip is sausesniu, bet kolkas veiduko netraukia, labai lengvai ir smagiai jauciuosi mirksiukas.gif
paziuresiu kaip laikysis dienai pasibaigus biggrin.gif
Atsakyti
Merginos ar bandete kuri HD Blush skystuosius skaistalus? as kaip suprantu juos reikia padengti ant maskuojamosios pudros, o tada deti biria. Ar deti pabagai ant viso jau makiazo? ax.gif kazkaip baisu,, kad sugadins visa makiaza, juk jie kreminio pavidalo kaip ir pudra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 10 27, 15:13)
berods nuo 90iki 100lt kainuos ta pudra tiksliai nepamenu, bet tikrai ne 200lt

Kur cia tokios kainos Face & Body Liquid Make-Up? As douglase mokejau 127 Lt paskutini karta (rugpjuti) ir vis dar be aplikatoriaus gavau...
Si menesi pirksiu, tai kadangi daug "kalediniu" iislaidu nusimato, noretusi pigiau isigyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orma: 09 gruodžio 2010 - 10:43
QUOTE(Orma @ 2010 12 09, 11:43)
Kur cia tokios kainos Face & Body Liquid Make-Up? As douglase mokejau 127 Lt paskutini karta (rugpjuti) ir vis dar be aplikatoriaus gavau...
Si menesi pirksiu, tai kadangi daug "kalediniu" iislaidu nusimato, noretusi pigiau isigyt.

per akcija tokios kainos, as kazkada hd pudryte pirkau uz 95lt man atrodo smile.gif
Atsakyti