Na ziuriu si temele biski primirsta tapo, bandysiu siek tiek atgaivinti.
Sia kosmetika naudou jau geri 2 metai, nuo to laiko kaip gyvenau Dubline, deja dabar gyvenu jau 2 metai Vokietijoje, tad sios kosmetikos cia nepardavineja ir net nera apie ja girdeja( labai nusivyliau), Dublene buvau isigijusi Velvet Mat kremine pudra, 2 birius zerincius seselius bei 2 teptukus(1. kreminei pudrai dengti 2. seseliams)
1. Apie pudra labai komentuoti negaliu, nes buvo tikrai seniai, bet kiek pamenu tikrai gerai maskuoja, bet kai kurios SM merginos minejo siek tiek per sunki dienos makiazui, padaro siek tiek kauke.
2. Seseliai
daugiau nieko negaliu pridurti, planuoju greitu metu isigyti visa palete matiniu seseliu, manau nenusivilsiu ir tais.
3. Sepeteliai, man is tiesu patiko, dar ir dabar juos naudoju. Sunku apie juos kazka pasakyti, nes nelabai turiu su kuo palyginti, anksciau nenaudojau sepetelio kreminei pudrai dengti. Bet seseliu sepeteliai tikrai fainuciai, labai svelnuciai, minkstuciai. Tik kad siek tiek brangoki, jei gerai pamenu uz kremines pudros sepeteli mokejau 25 eurus o uz seseliu 20 euru.
Po nauju metu planuoju skristi i Dublina vien isigyti sios kosmetikos, manau butu daug paprasciau susirasti tarpininke, bet net neisivaizduoju kaip ir kur ju ieskoti, gal ka parekomenduotumete?
Is pradziu maniau gal reiks uzsisaluti is Sephora tinklalapio, bet kai gavau siuntini is Amerikos is
Victoria Secret siek tiek fantazija net atsoko, nes vien uz muita sumokejau 100 euru. Gal kuri Jus esate siuntesi ir zinote kokie muito mokesciai siunciantis kosmetika, gal ne tokie dideli?
Is ties Jums pavydziu, kad galite isigyti sios kosmetikos Lietuvoje, nes kai gyvenau Lietuvoe, dar tada jos niekur taip pat nebuvo. Dar ir DOUGLa's nebuvo
Na lauksiu jusu atsakymu ir komentaru, tikiuosi galesite man pagelbeti