Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

QUOTE(Kliockas @ 2010 09 29, 16:51)
Sveikos,
perskaičiau visą temą... bet galiausiai visai pasimečiau. Gal kuri patartumėt, kokius produktus kasdieniniam makiažui patartumėt... riebiai odai, norisi, kad kuo
ilgiau neišlįstu blizgesys..  4u.gif

kad neislystu blyzgesi rekomenduociau HD pudra arba MATTE LOOSE byria pudra
Atsakyti
Sveikos merginos, įsigijau tris priemones iš Make up forever: kompaktinę duo mat, birią HD microfinish ir dar tusa pameginimui prigriebiau smoky lash. Visomis priemonėmis esu be galo patenkinta. Mano veido oda yra be galo riebi, nė viena pudra neišlaikydavo matiškumo. Veidas blizgedavo po poros valandų. Kompaktinė dar tikrai stebuklus-visą dieną neblizgu thumbup.gif thumbup.gif , negaliu nežiūrėti į veidrodį darbe. O HD biria tai labai taupau, nes po js veidas tikrai lyg barchatinis, labai labai svelnutis ir lygus. Nors siaip ir spuogeliu yra ir demeliu visokiu, paraudimu. Tusas taip pat patinka kol kas-issilaiko, gerai nuvalomas, ilgina, siek tiek uzriecia.
Kai pataupysiu pinigu, tai tikrai dar pirksiu kreminę HD ir seselius dar pabandysiu.
Siaip pries pirkdama labai daug youtube vaizdeliu ziurejau, kazkaip is pradziu labai abejojau, bet kai nusipirkau ir pabandziau, tai labai patiko. Kompaktine dar ilgai bus mano rankineje. Tik gaila, kad Lietuvos Douglase nera sviesiu atspalviu. Reikės bandyti is kazkur siustis.
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2010 09 30, 08:35)
prigriebiau smoky lash.

Kokia kaina to tušo? Aš apie jį irgi youtube žiūrėjau - susižavėjau.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 09 30, 15:32)
Kokia kaina to tušo? Aš apie jį irgi youtube žiūrėjau - susižavėjau..  blush2.gif

71 litą mokėjau Douglase. Siaip labai patinka, nes man reikia ilginimo-jis ta puikiai atlieka. Ir sporto klube visa vakara atlaiko-nenubėga. Bet cia gal kol naujas-matysiu, kaip bus toliau.
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2010 10 01, 07:28)
71 litą mokėjau Douglase. Siaip labai patinka, nes man reikia ilginimo-jis ta puikiai atlieka. Ir sporto klube visa vakara atlaiko-nenubėga. Bet cia gal kol naujas-matysiu, kaip bus toliau.

sis tusas mano metu atrdimas thumbup.gif man puikiai padazo,pastorina,pariecia, zodziu labai labai thumbup.gif

O as isbandziau primeri (zalios spalvos,kuris nuima raudonuma), tai irgi liux dalykas, patiko man. Tikrai primaskuoja raudoni,palygina odos spalva,paskaistina ja, padrekina. bigsmile.gif
Atsakyti
kaip hd pudra riebesniu odu savininkems? ar si pudra nenuplaukia ir ar neblizga veidas labiau nuo jos? kiek pastebejau uzsienio review,tai sia pudra kai tepa veidas toks palieka kaip sudrekintas, vat ir domina kaip ten istikruju yra.
Atsakyti
Siandie isipyliau Make Up For ever Mat Velvet pudros, rytoj isbandysiu ir parasysiu atsiliepimus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 10 04, 18:33)
Siandie isipyliau Make Up For ever Mat Velvet pudros, rytoj isbandysiu ir parasysiu atsiliepimus bigsmile.gif

idomu bus suzinot kaip ant veiduko ji atrodo, o kokio tipo oda tavo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 10 04, 19:33)

na ir kaip patiko pudra? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, atsirado mano kosmetineje nauju daikciuku is mufe, tai dalinuosi patirtimi:

DUO MAT kompaktine - niu man nereali thumbup.gif spalva 203. Mano oda misri, laikosi visa diena, nerealiai naturaliai atrodo, pakankamai maskuoja, zodziu veidukas kaip persikiukas wub.gif

5 spalvu lupdaziu palete: kelios spalvos netiketai nerealiai tiko, bet pati lupdaziu konsistencija nelabai komfortiska ir gana greitai nusivalgo. Vien su lupdaziuku nelabai kaip, ant virsaus dar blizgi tepu, tada maloniau.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 10 26, 15:53)
Kaip tai suprasti?  blush2.gif  Galima ne tik pirkt parduotuvėj ar siųstis bet yra kas prekiauja ir gal net pigiau? ar ne taip supratau.....  blush2.gif  g.gif

Na buna kas gauna TBS pigiau, kas kokia Guerlain, tai cia iesko kas gali pigiau gaut MUFE. Pvz kokia visaziste dirbanti su sia kosmetika i perkanti didesniais kiekiais perka kita kaina nei parduotuvese, tai gal jai apsimoka ir dar kazkam uzsakyt uzsidedant % sau, bet galutine kaina vistiek lieka pigiau nei parduotuveje.
Atsakyti
zinau kad ma velvet pudryte yra skirta riebiai, problematiskai odai 4u.gif as db uzsisakiau face and body liquid male-up, kai isbandysiu parasysiu smile.gif
Atsakyti