Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

QUOTE(agvill @ 2010 09 05, 21:27)
gal kas bandet make up forever palygint su make up store kaip kokybe labai skyriasi ir kaip kainos

del kajnu taj nezinau, bet kad kokybe skiriasi taj manau kad stipriaj skiriasi..make up for ever yra profesionali prancuzu kosmetika naudojama filmuose su spec efektajs ir tt.. o make up store yra svedu kosmetika, manau jau taj daug ka pasako..kajnos irgi skiriasi katik paziurejau..parduotuvese make up store liquid foundation 85lt, make up for ever 117lt mirksiukas.gif as taj tik uz make for ever..o del tikslesniu pasisakymu pabandykit pasiskajtyt sita temele visa ir make up store temele, ten daugiau pasisakymu apie make up store, bet kiek uzmetus ky buvau, taj seseliaj nesilajko, tas ar anas neistinka, o kitos tinka smile.gif ziurint kokie pacios rejkalavimaj kosmetikaj yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramele87: 06 rugsėjo 2010 - 09:33
QUOTE(caramele87 @ 2010 09 06, 10:21)
del kajnu taj nezinau, bet kad kokybe skiriasi taj manau kad stipriaj skiriasi..make up for ever yra profesionali prancuzu kosmetika naudojama filmuose su spec efektajs ir tt.. o make up store yra svedu kosmetika, manau jau taj daug ka pasako..kajnos irgi skiriasi katik paziurejau..parduotuvese make up store liquid foundation 85lt, make up for ever 117lt  mirksiukas.gif as taj tik uz make for ever..o del tikslesniu pasisakymu pabandykit pasiskajtyt sita temele visa ir make up store temele, ten daugiau pasisakymu apie make up store, bet kiek uzmetus ky buvau, taj seseliaj nesilajko, tas ar anas neistinka, o kitos tinka smile.gif ziurint kokie pacios rejkalavimaj kosmetikaj yra  mirksiukas.gif

aciu uz pasisakyma, kazkaip susidomejau kaip netycia pamaciau make up store galvoju ar cia tas pats ar n,e nes nesidomejau kas gamina. Siaip tai ir as kiek domejausi make up forever kokybe produktu kokybe zymiai geresne uz make up store o ir kainos nezymiai skyriasi, dar atradau tokia make up factory nu zodziu pasirinkimas platus reikia atsirinkti, labiausiai suklaidina kad visu triju kosmetikos produktu pavadinimai prasideda make up ......
Atsakyti
Aš bandžiau kompaktinę pudrytę Duo... Labai patiko... Maskuoja, sumažina poras, matinis veidukas....
Buvau nesidažiusi, kai padažė... Veidukas atrodė skaistesnis, gražesnis....
Radau internete, kad tinka mišriai, normaliai odai... mano tokia- tik žiemą išsausėja, bijau, kad žiemai gali netikti, nebent retkarčiais......
Bet po tokio rezultato-pirksiu....
Tik nepatiko Sarmoje, kad nėra normalių šios kosmetikos stendų....
Neįmanoma visko apžiūrėti, išbandyti.....
Sudėti tik keli pvz....
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 09 05, 21:27)
gal kas bandet make up forever palygint su make up store kaip kokybe labai skyriasi ir kaip kainos

na, kaina tai skiriasi kazkiek, MAKE UP FOR EVER siek tiek brangesne, o kokybes nelabai galiu kritikuoti nei vienos nei kitos firmos, nes is MAKE UP FACTORY esu bandziusi seselius ir keleta piestuku, o is MAKE UP FOR EVER naudoju kremine pudra HD Invisible Cover Foundation ir visais siais produktais esu patenkinta thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 09 10, 14:12)

Tai, kad klausta buvo apie Make up FOR EVER ir Make up STORE, o jus rasot dar apie Make up FACTORY - visos jos skirtingos firmos.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 10, 17:03)
Tai, kad klausta buvo apie Make up FOR EVER ir Make up STORE, o jus rasot dar apie Make up FACTORY - visos jos skirtingos firmos.

perskaiciau viena, parasiau kita doh.gif bet apie ka tai supratot lotuliukas.gif MAKE UP STORE nebandziusi, tik drauge man dare makiaza ir naudojo blizgucius is ten, tai labai gerai laike wub.gif
Atsakyti
o kuri nors kosmetini sepeteli esat naudojusios? ar geri? ypac idomu tie skystom pudrom tepti blush2.gif nelieka dryziu ar kazkokiu imperfection'u? g.gif
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 09 16, 14:49)
o kuri nors kosmetini sepeteli esat naudojusios? ar geri?

Esu si kabuki naudojus, tai laabai svelnus, bet nepasilikau, nes kabuki tipo man neprigijo nei vienas (del kotelio formos).
user posted image
Atsakyti
Noreciau atsiliepimu apie Cream Blush bigsmile.gif as ju yra LT? va tokie, tik daug spalvu yra
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 16, 17:22)
Noreciau atsiliepimu apie Cream Blush bigsmile.gif as ju yra LT? va tokie, tik daug spalvu yra

pati ju nesu naudojusi, bet kiek per youtube ziurejau vaizdeliu taj geri atsiliepimai apie ji yra tokie, kad labaj geraj pigmentuotas ir rejkia labaj nedaug produkto, kas yra labaj geraj smile.gif ir kad kreminis blush'as geriau pasidengia ant odos, odos teksturos nepakejcia smile.gif tiek atsiliepimaj is profesionalu tiek is megeju yra geri, taciau vienintelis trukumas, kuri pazymejo visi (kuriuos ziurejau) yra tas, kad ta pompele isspaudzia zymiai per daug produkto negu jo rejkia, todel rejkia labaj atsargiaj spausti, kad neispaustum per daug..na o is mano puses butu pastebejimas vienas, kazi kajp gautusi paciaj jo uzsitepti ir ar isejtu tajp geraj isskirstyti si produkta po visa zanda, kad nesigautu blyniukas uzdetas doh.gif manau, kad rejketu pasipraktikuoti ne karta, kad graziaj isskirstytum ir papuostum,o ne sugadintum vajzdo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramele87: 16 rugsėjo 2010 - 20:01
QUOTE(caramele87 @ 2010 09 16, 21:00)
pati ju nesu naudojusi, bet kiek per youtube ziurejau vaizdeliu taj geri atsiliepimai apie ji yra tokie, kad labaj geraj pigmentuotas ir rejkia labaj nedaug produkto, kas yra labaj geraj smile.gif  manau, kad rejketu pasipraktikuoti ne karta, kad graziaj isskirstytum ir papuostum,o ne sugadintum vajzdo doh.gif

Mhm, as ir ta girdejus... drinks_cheers.gif ale brangus gyvates doh.gif
del sito tai man ner bedu.. turiu tokius fuflekus cream, tai normaliai biggrin.gif tik reik nepadaugint ir graziai su pirstu isskaidyt.. ka as zn.. neatrodau kaip matrioska lyg tai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
perskaičiau visą temą... bet galiausiai visai pasimečiau. Gal kuri patartumėt, kokius produktus kasdieniniam makiažui patartumėt... riebiai odai, norisi, kad kuo
ilgiau neišlįstu blizgesys.. 4u.gif
Atsakyti