dingo visos sios kosmetikos gerbejos
QUOTE(caramele87 @ 2010 07 16, 21:57)
Paieskok cia SM mergaiciu yra, kurios parduoda zymiai pigiau MUFE... orientacine kaina kreminiu pudru gaunasi apie 65lt... Pati perku, viskas ok... nemanau kad rasi kur pigiau...
Gal kas naudojate kompaktine duo mat pudra??? Neissirenku spalvos... galvoju tarp 203 ir 205.... Jei man tinka body and face ivory 20... gal kas pades??
Sveikos, gal kas turit atsiliepimų apie mist & fix ir pamenu kokia maždaug kaina?
QUOTE(indreabtf @ 2010 07 25, 01:30)
Sveikos, gal kas turit atsiliepimų apie mist & fix ir pamenu kokia maždaug kaina?
nu man su mufe kosmetika dare vestuvini makiaza, bet uzpurske tos misto taj kita ryta kaj katik pasidazius atrodziau del kajnos tikslios taj nzn
QUOTE(indreabtf @ 2010 07 25, 02:30)
Ir man butu įdomu kaip jis laiko
QUOTE(caramele87 @ 2010 06 19, 22:28)
norejau pasikonsultuoti, ar esat kas bandziusios super matte loose powder, ar ji tikraj tokia matine oda padaro ir ar ilgaj islieka tas matiskumas?
Vienintelė, mano akimis, tikrai matinė pudra, idealiai lyginant veidą. Ieškojau tokios ne vienerius metus tikrai Dabar mano duo - Make up for ever HD skysta pudra ir Super matte Loose "miltukai".
Dienos eigoje reikia bent kartelį pataisyti labiausiai besiriebaluojančias vietas.
QUOTE(Soffyyy @ 2010 07 27, 11:17)
Vienintelė, mano akimis, tikrai matinė pudra, idealiai lyginant veidą. Ieškojau tokios ne vienerius metus tikrai Dabar mano duo - Make up for ever HD skysta pudra ir Super matte Loose "miltukai".
Dienos eigoje reikia bent kartelį pataisyti labiausiai besiriebaluojančias vietas.
O jūsų labai riebi veido oda?
QUOTE(caramele87 @ 2010 07 29, 22:57)
Povilai, kiek supratau esi bandęs make up for ever kosmetikos nemažai, gal galėtum pasakyti ką butent esi bandęs ir nuomonę apie tuos produktus?
Nelabai Bene 2 produktus - primer'į ir HD pudrą. Nei vienas, nei kitas nesužavėjo, nors gal ir neblogi dalykai, bet, mano nuomone, nelabai verti savo kainos
kiekvienai dienai sumaisau HD powder miltukus su savo nadojama mineraline, efektu bunu patenkinta, ypac ivertiinus, kad pries tai niekas, jokia priemone, nesulaikydavo blizgejimo, o jeigu reikia dar rimtesnes priemones - naudoju primeri - tuomet jau garantuotai laiko visa vakara
QUOTE(Rethimna @ 2010 07 27, 17:33)
O jūsų labai riebi veido oda?
Vietomis taip. Kosmetologė (Sothys cntr.) įvardino taip- mišri- vietomis itin riebi (virš viršutinės lūpos, kakta, nosis ir barzda) ir vietomis dehidratuota (skruostai)
"Riebiąją" zoną reikia pataisyti dienos bėgyje.
Kur Klaipedoje butu galima isigyti sios kosmetikos?