Įkraunama...
Įkraunama...

Make up forever

Gal zinot,kur didziausias MUFE pudru atspalviu pasirinkimas Vilniuje? Konkreciai domina Mat velvet,nes bent jau pries koki menesi ziurinejau Europos sarmoj,tai kokie 4 tebuvo ir tai patys tamsiausi,man reikia sviesiu unsure.gif
Atsakyti
kad kiek as zinau taj belekurioj sarmoj gali uzsisakyti..na nebent nori isbandyti realiaj spalvytes..ir yra kas pigiau gali uzsakyti sios kosmetikos wub.gif
Papildyta:
ir gal kas nors bandete sios firmos sepetelius? yra atsiliepimu? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 06 01, 22:33)
kad kiek as zinau taj belekurioj sarmoj gali uzsisakyti..na nebent nori isbandyti realiaj spalvytes..ir yra kas pigiau gali uzsakyti sios kosmetikos  wub.gif
Papildyta:
ir gal kas nors bandete sios firmos sepetelius? yra atsiliepimu? wub.gif

Taip,pirkciau pigiau ne parduotuvej,bet reikia spalva kazkaip issrinkti doh.gif
Atsakyti
Turiu seselius, labai puikiai laikosi. Paskui tepama su kempinele pudryti irgi patiko, tik vasarai man bus jau per sviesus atspalvis. Biria pudra turiu ir pukiai laikosi, graziai pasidengia. Lupu dazai patiko, tik labai jau riebus, ir minksti vos po keliu dazymu nulauziau doh.gif
Bet siaip tikrai puiki dekoratyvine kosmetika. Kartais net ir klientams darau su ja makiazus.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 01, 23:02)
Taip,pirkciau pigiau ne parduotuvej,bet reikia spalva kazkaip issrinkti doh.gif

taj sarmoj pameginkit viena kita ir kuri tiks, numeriuka nuziurekit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 06 04, 11:40)
taj sarmoj pameginkit viena kita ir kuri tiks, numeriuka nuziurekit  mirksiukas.gif

Na,aisku,reiketu apeiti daugiau sarmu,douglas,bet va kiek maciau,tai jau is akies galima nustatyti,kad visos bus per tamsios... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 04, 12:16)
Na,aisku,reiketu apeiti daugiau sarmu,douglas,bet va kiek maciau,tai jau is akies galima nustatyti,kad visos bus per tamsios... smile.gif

o as istikruju taj ju puspaly issirinkau atspalvy ir nieko, antra buteliuka perku..spalvyte tinka, as visada ciut tamsese perku, vistiek vasara, idegsi ir plius ciut tamsesnis atspalvis man labaj tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 06 04, 12:34)
o as istikruju taj ju puspaly issirinkau atspalvy ir nieko, antra buteliuka perku..spalvyte tinka, as visada ciut tamsese perku, vistiek vasara, idegsi ir plius ciut tamsesnis atspalvis man labaj tinka  mirksiukas.gif

Aciu uz patarima,gal tikrai bandysiu rinktis i ju psl atspalviu smile.gif
na,del idegio tai idegsiu labai nedaug,tad renkuosi jau tokia,kad tiktu visais metu laikais.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 04, 12:50)
Aciu uz patarima,gal tikrai bandysiu rinktis i ju psl atspalviu smile.gif
na,del idegio tai idegsiu labai nedaug,tad renkuosi jau tokia,kad tiktu visais metu laikais.

taj nera uz ka..dar as nuotraukyte atsidarau kokia nors, kad sale sudeciau spalvytes ant ekrano, tada dar geriau gali atsirinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramele87: 04 birželio 2010 - 11:57
QUOTE(caramele87 @ 2010 06 04, 12:57)
taj nera uz ka..dar as nuotraukyte atsidarau kokia nors, kad sale sudeciau spalvytes ant ekrano, tada dar geriau gali atsirinkti  mirksiukas.gif

Taigi,apsiziurejau,ir manau mat velvet man tiktu arba ivory arba natural beige,pastaroji tamsesne siek tiek turetu buti. Gal butent kasnors sias spalvas turit ir galit pakomentuoti,kaip realiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 04, 13:05)
Taigi,apsiziurejau,ir manau mat velvet man tiktu arba ivory arba natural beige,pastaroji tamsesne siek tiek turetu buti. Gal butent kasnors sias spalvas turit ir galit pakomentuoti,kaip realiai? smile.gif

man ta natural beige ryzesne pasirode spalvyte unsure.gif na bet realiaj as tokios nenaudoju, as HD foundation medium beige naudoju mirksiukas.gif
Atsakyti
o per kur cia pigiau MUF perkat? bigsmile.gif
Atsakyti